1

Topic: geri filmai-kokie?Kaip manot?

big_smile

2

Re: geri filmai-kokie?Kaip manot?

geri filmai yra siaubekai

3

Pritariu Paulinaj big_smile Pasisveciuokit www.youtube.com Ir Paieskokite GHOSTS  big_smile wa ten taj Ziawru Ziuret ... big_smile Shirdis ikulnus Nurieda big_smile

4

Komedijos,siaubo;D

5

na cia jums 1http://forumas.ieskok.lt/imgload/2282 http://forumas.ieskok.lt/imgload/2283 ir 2http://forumas.ieskok.lt/imgload/2284 http://forumas.ieskok.lt/imgload/2285

6

geriausi tie filmai, kurie sukelia daug emociju,nesvarbu kokiu,,, isgascio ar beprotisko juoko... siaip kokiu susimastymu... zdz, filmas geras, jei paveike ziurova wink

7

Nijole pabandyk paziuret koki sovietini filma ar gabala apie Lenina :::034LABAIII veikia ziurova nuluzti i spnus per pirmas desimt minuciu:::a18

8

man tai nerelus filmas  OLDBOY na tikrai manau vertas demesio

9

Man tai patinka tie i kuriuos reikia isigilnti, kurie pakeicia mano pasauleziura, gaila, kad tokius filmus ant rankos pirstu suskaiciuot galima

10

Linas, 18 wrote:

Man tai patinka tie i kuriuos reikia isigilnti, kurie pakeicia mano pasauleziura, gaila, kad tokius filmus ant rankos pirstu suskaiciuot galima

parsisiusk OLDBOY pasikeis pasauleziura manau.. man tai pasikeite truputi smile

11

O tau patarciau paziuret Diarios de motocicleta, jei sugebetum angliskai rast big_smile

12

Linas, 18 wrote:

O tau patarciau paziuret Diarios de motocicleta, jei sugebetum angliskai rast big_smile

vaje ispaniskai ar italiskai ne zodzio nemoku :::818

13

Linas, 19 wrote:
Linas, 18 wrote:

Na as jy lietuviskai ziurejau big_smile Angliskas filmo pavadinimas The Motorcycle Diaries, manau kad paieskojes rasi ir angliskai arba rusiskai big_smile

14

Linas, 18 wrote:
Linas, 19 wrote:
Linas, 18 wrote:

Na as jy lietuviskai ziurejau big_smile Angliskas filmo pavadinimas The Motorcycle Diaries, manau kad paieskojes rasi ir angliskai arba rusiskai big_smile

cia tipo tas kur reklamuoja su niolu keidziu (mano nemegstamiausias veidas kino ekrane) ;D

15

Nea,su Nicolas Cage tai pigus holivudinis sh, cia vaidina Gael García Bernal, Rodrigo De la Serna ir tai praktiskai autobiografinis Ernesto Che Guevaros filmas, kadangi parasytas pagal jo ir jo keliones draugo dienorascius big_smile

16

Linas, 18 wrote:

Nea,su Nicolas Cage tai pigus holivudinis sh, cia vaidina Gael García Bernal, Rodrigo De la Serna ir tai praktiskai autobiografinis Ernesto Che Guevaros filmas, kadangi parasytas pagal jo ir jo keliones draugo dienorascius big_smile

na nzn nzn gal ir susilauks sitas filmas mano demesio jei as sumanysiu ji parsisiusti :-)

17

Jeigu pasiseks jy rasti smile Man pasiseke, nes turejau galimybe per snobo nakti paziuret smile

18

Linas, 18 wrote:

Jeigu pasiseks jy rasti smile Man pasiseke, nes turejau galimybe per snobo nakti paziuret smile

> as tv tk ziniom ziureti naudoju bet ir tai kartais neverta nes jos nera objektyvios :V

>> bet siaip snobo kino vakarai yra totalus GERIS big_smile

19

Geras filmas apie masinas kuriuose turi but geros masinos.:::822

20

Geras filmas turi prikaustyti demesi nuo pradzios iki galo...