Re: Kur stoti?
pastokit (vel susisviete man) ;p
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
pastokit (vel susisviete man) ;p
AIngrida>gerai kad tu pastojus esi
joa susiradau tinkama antra pusia ir iskart ejom prie reikalo ;D
tie, kas stojote butu idomu suzinot kaip jums ten pasiseke
Stojau i Kauno kolegija. Multimedijos technologija, ir dar bandziau leidyba ir poligrafija. Ziuresim kaip ten bus ar istojau dar nezinau bet jau greit suzinosiu... o jei neistojau teks eiti i maximos kasa dirbt ;D :x
Egle juk istosi, nereiks jokiu maximu o jei ka ir maximoj reikia zmoniu kurie dirbtu...
stokit i KU ;D Visi istosit be vargo ;D Ir nereiks parintis del Maximu ;D Tik baige vistiek Maximoj dirbsit ;D
bet nors pastudentaus ;Dnesvarbu kur paskui dirbs ;D
aha... po 50 metu vis dar gales vadintis vargsais pensininkais studnetais ;D
o ka, blogai? :D:D
kur stoti reikia rinktis pagal tai, kur siulo tavo norima specialybe
as tai jau nusprendziau ka studijuosiu
as tai jau nusprendziau ka studijuosiu
tavo pasisakymas visiskai nepadeda temos autorei ir net neatsako i temos klausima.
Koks skirtumas kur stoji.. vis tiek niekas niekur nesimoko. Siunčiasi referatus, kursinius, konspektus iš gerbiamojo http://www.speros.lt ir vargo nemato
Koks skirtumas kur stoji.. vis tiek niekas niekur nesimoko. Siunčiasi referatus, kursinius, konspektus iš gerbiamojo http://www.speros.lt ir vargo nemato
kas taip galvoja, tas taip ir daro o aš nesisiunčiau ir ką?
Agne> ogo, tai bent pasisakymas, o jei tose sperose visai nera tokios temos? m?
Ingrida> mes esam abi tada atsilikusios ;D
Turiu problemą ... Labai noriu mokitis socalinius mokslus , o tam reikia stiprių istrorijos žinių ir ,žinoma, istorijos valtybinio egzamino ,tačiau turiu žiauria istorijos mokytoją ,kuri manęs nevirškina o aš jos ir man nei kiek nepadeda ruoštis egzaminui. Pereit pas kitą mokytoją ,neleidžia mokylos pavaduotoja o jai ir toliau pas savo mokytoją mokisiuos puikiai žinau ,kad egzamiono neišlaikysiu . Gal turit kokių pasiūlimų ,kaip savarankiškai mokitis ? Gal kas turit kokios informacijos ir galit pasidalint su manim ,tikrai atsilyginisu už pagalbą ....
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis