Re: Ar turi reiksmes vaikino ugis?
Ryte žmonės visada kokiu centimetru aukštesni nei vakare
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 44 45 46
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Ryte žmonės visada kokiu centimetru aukštesni nei vakare
taip, tą žinau
mano ugis 1.66 kaip manot ar ymanoma man rasti panele
Tau tikrai imanoma rasti panele. Jei nekompleksuotum salia aukstesniu merginu, graziau atrodytu jei pana butu aukstesne, kai ugis vaikino toks... Taciau aukstesniems ir zemos tinka salia ...
Turi
mano ugis 1.66 kaip manot ar ymanoma man rasti panele
paziurek i Deivi.. rado.. gali naudot paieska pagal ugi lengviau atsirinksi
ns parašė:ne, tie, kurie žemesni už mane nėra neūžaugos, mano ūgis nėra tas taškas, nuo kurio vertinčiau kitus žmones.:) tiesiog iš savo patirties šneku, kad pikčiausi būdavo tie, kurių ūgis buvo daugiau mažiau 170 cm. Ai, nu va, ir Tomas :>
Jei jau kiti gali "pavaryt" ant aukštaūgių, aš su mielu noru pašiepsiu žemesnius. Ypač, kai teko ilgą laiką būt žemaūgių vaikinų aplinkoj, ir kasdien kęsti jų pašaipas į mano pusę ir neapykantą/pavydą aykštesniems vaikinamsNiekas tos neapykantos nedaro is nieko. Tiesiog zemesni vaikinai bando save apginti, nes merginos juos megsta pulti. O man idomu kaip pvz reaguotu merginos jei jiems visi vyrai sakytu kad jei tavo akys pvz melynos, ji lovoje niekam tikus? Taip ir zemesni reaguoja, kai merginos sako kad jiems nesaugu salia zemesnio. Nors realybeje buna kitaip. Pvz kazkada susitikinejau su mergina, ji tuo metu gyvenu su bernu. Tas bernas buvo apie 190, kai as atvaziuodavau jis net i kiema bujodavo iseiti. Tai koks tas saugumas is to ugio jei bijo 170 ugio pasikociojusio?
Suprasciau kad merginos sakytu noriu sportisko, va tada tai gal is saugumo jausma priduoda.
ne i tema, bet idomu- draugavot su mergina, kuri gyveno su vaikinu???? ir kaip draugavosi??
man visada patiko aukstaugiai, gal todel, kad priesingybes traukia...
bet galiu pasakyti, kad lietuviskas standartas /170-185 ugis/ pats tas. Nuo aukstesniu prasideda sveikatos problemos, su zemesniais- psichikos problemos/ napoleono sindromai visokie ten..../
bet pagal mane skirtumas neturetu buti didesnis nei kokie 10 cm. tada imanomi lygiaverciai santykiai. kitaip zodelis "mazyte" igauna tiesiogine reiksme..
Turi Geriausia kokių 15cm maždaug aukštesnis
bet pagal mane skirtumas neturetu buti didesnis nei kokie 10 cm. tada imanomi lygiaverciai santykiai. kitaip zodelis "mazyte" igauna tiesiogine reiksme..
O jeigu ta mažytė 180, o tu 200?
ne, tiesiog tada abu ne taip jaukiai jauciasi.. merginai reik ziuret i virsu, vaikinui irgi reikia lenktis kad pasibuciuot.. geriausia kai apylygiai.. idomiau gyvent buna..
neturi jokios reiksmes svarbu, kad geras zmogus butu
ne, tiesiog tada abu ne taip jaukiai jauciasi.. merginai reik ziuret i virsu, vaikinui irgi reikia lenktis kad pasibuciuot.. geriausia kai apylygiai.. idomiau gyvent buna..
tai kiek ten buciuojas - pirmus metus gal daugiau, paskui nieko ten nesibuciuoja
tai kiek ten buciuojas - pirmus metus gal daugiau, paskui nieko ten nesibuciuoja
nebesibuciuoja po pirmu metu? Ko dar nedaro ?..
kuom kojos ilgesnes tuom "anis" trumpesnis atrodo
profesoriux parašė:ne, tiesiog tada abu ne taip jaukiai jauciasi.. merginai reik ziuret i virsu, vaikinui irgi reikia lenktis kad pasibuciuot.. geriausia kai apylygiai.. idomiau gyvent buna..
Nusišnekėjai
jei turi tai tu paviršutiniškas žmogus
Kadangi pati esu auksta tai man vienas svarbiausiu kriteriju yra vaikino ugis. Nes pati kompleksuoju del to kad esu per auksta kaip mergina todel man jaukiau prie aukstesnio ir raumeningo vyro
Puslapiai Ankstesnis 1 … 44 45 46
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Ar turi reiksmes vaikino ugis?