You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages 1 2 3 4 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Tautvydas, 24
- Forumo Vanagas
Topic: Forumo visuomenė
Taigi galiu drąsiai teigti, jog čia yra taip:
Yra grupė žmonių, kurie diskutuoja dėl taškų.
Yra, kurie dėl populiarumo.
Yra kritikų, kurie tik sukūrus kitokią temą (išsiskiriančia iš visų) pavadina jos autorių "durniumi".
Kodėl čia taip? Kodėl visi tokie susikaustę ir negerbiate vienas kito?
p.s. Aišku šia tema bus daug nepatenkintų.
- Dovile, 21
- Forumo Aktyvistas
Re: Forumo visuomenė
As irgi pastebejau lygiai ta pati, ir man labiausei nepatinka, sitie visi kritikai, kurie galetu ir patyleti, arba tiesiog nekreipti demesio i temas kurios jiems nepatinka, nors labai sunku pasakyti ar jiems tikrai nepatinka, greiciaisei nori pasisakyti, tik neturui ka:)
- GT
- Forumo Karalius
Tautvydas, 20 wrote:Taigi galiu drąsiai teigti, jog čia yra taip:
Yra kritikų, kurie tik sukūrus kitokią temą (išsiskiriančia iš visų) pavadina jos autorių "durniumi".
Nu tu cia ir prilanxtei..Nesuprantu tokiu zmoniu kurie kuria tokias temas..Kam to reikia, aiskintis tai kas yra normalu..visi skirtingi todel ir komentarai skirtingi..O ten kas del ko reiskiasi tai man dzin..As pvz rasau tada kai man ta tema yra pazystama, patinkanti ir aktuali, arba kai pastebiu nesamone (bet jei man nesamone tai kitiem gal priesingai, tas man irgi dzin..)..O kokie taskai yra cia minimi tai nelabai supratau, kur tie taskai parasyti ir kokia is ju nauda? Kad as negerbiu kitu tai taip gal ir yra tiesos, bet..gerbiu tik tuos kurie mane gerbia..
Vienu zodziu tokios ir panasios temos yra kuriamos is neturejimo kaveikt..sh.. pamalt..galima juk sugalvoti ir idomesniu temu..:D
- Mįsliukas
- Forumo Vijurkas
nu va tai dabar sukurei tema del populiarumo?
- Virginija
- Forumo Liūtas
forumuose zmones lankosi del ivairiu priezasciu, bet manau daugumai cia esanciu svarbiausia priezastis yra bendravimas ir savos nuomones isreiskimas
- Mykolas, 23
- Forumo Liūtas
pritariu vilijai ir galiu prideti kad tai visai neblogas laiko praleidimas
- Kęstutis, 18
- Forumo Vijurkas
tiem kam nepatinka temos...as sakau-apsisikit jus skersi..yra krc daug temu tad galit pyzdinti i bet kuria...nepatinka ne viena..susikurkir patys GUDRUOCIAI
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
Tautvydas, 20 wrote:Taigi galiu drąsiai teigti, jog čia yra taip:
galbut kiti nori pasirodyt sustresni kitus durniais vadindami? dar reikia laiko, kol visuomene cia truputi daugiau prades toleruot vini kitu nuomones, taciau juk tas pats ir realybej... tik gal tau pavyksta su tuo nesusidurt.
- Renata, 16
- Forumo Vijurkas
as rasau todel kad man patinka atvirai reiksti savo nuomone
- Justas, 21
- Forumo Vanagas
asmeniskai as rasau del to, kad man patinka padiskutuoti, pasigincyti,prieiti prie bendros nuomones, tiesiog linksmas uzsiemimas laisvalaikio metu.
- Tautvydas, 24
- Forumo Vanagas
Na gerai, sutinku, jei žmogui tema yra aktuali, na jei jis tikrai su tuop susiduria.
TAČIAU, labai dažnas atvejis, kai yra tie kritikai, na ir jie turi pasisakyt visose temose, net ir tose kur neturi ką pasakyt tai prisikabina prie bet kokios smulkmenos. Taip atsiranda baimė reikšti savo nuomonę.
- Auste, 18
- Forumo Liūtas
seip as asmeniskai ateinu cia kai nera ka veikt=) palandzioju, paziuriu kas gero, idomaus, kartais ir ka nors visai smagaus atrandu=) bet neretai cia buna nykoka, nes pastebejau, kad zmones linke tiesiog parasyti savo nuomone, perskaite pirma ar kelis pirmus postus, todel diskusija oi kaip retai issivysto.. taigi idomiau pasigincyt del ko nors=))
- Julija, 15
- Forumo Aktyvistas
Evaldas, 18 wrote:as del, kad kartais nebuna ka veikti tai ir parasau..
sutinku o kartais ir turiu a pasakyti
- Daliuka, 26
- Forumo Aktyvistas
dazniau ir dazniau populiareja tokia tendencija ... zmones ateina i foruma ne tiik isreikst savo nuomones vienu ar kitu klausimu, bet ateina tokiu, kurie tik smerkia kitu asmenybiu nuomone ...
Tautvydas, 20 wrote:Na gerai, sutinku, jei žmogui tema yra aktuali, na jei jis tikrai su tuop susiduria.
TAČIAU, labai dažnas atvejis, kai yra tie kritikai, na ir jie turi pasisakyt visose temose, net ir tose kur neturi ką pasakyt tai prisikabina prie bet kokios smulkmenos. Taip atsiranda baimė reikšti savo nuomonę.
taigi pritariu Tautvydui, kad kartais buna baisoka pasisakyti, nes gali but nesuprastas
p.s. juk del skoniu nesigincijama!
- Elena
- Forumo Liūtas
Kiekvienas turi teisia i savo nuomone ir beja gerbiu zmones, kurie ja turi, o sutikti ar ne - kiekvieno reikalas. Kitas ? ar visi moka ta nuomone issakyti mandagiai... ( visko buna ).
- Vilma, 19
- Forumo Vanagas
joa joa viskas tik for fun
- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
- Vaiva
- Forumo Legenda
forume lankausi nes patinka,pasakyti ka as manau ka mastau...ir ne karta cia uz tiesa pasakyta sulaukiu asmeniniu laisku,tokiu nekokiu...ir tikrai as nemoku tyleti,ir matyti neteisybe...ir zmones kurie taskus renka...brr nukrato..
Pages 1 2 3 4 Next
You must login or register to post a reply