Re: airijos lietuviai
:D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → airijos lietuviai
:D
ugne as tau noriu pasakyti tik tiek kad kai baigsi mokykla,noresi kazkur studijuoti.o visi zino kad mokslai siais laikais tikrai nepygus..noresi gal ir grazesni buta issinuomuoti..na ir is ko tu prasysi pinigeliu aisku is teveliu...juk ir dabar gyveni is ju...taciau matai yra tokiu zmoniu kurie paprasciausiai nori ir gali patys save issilaikyti..o lietuvoje ten tikrai neuzdirbsi tiek kiek cia airijoje..nesvarbu kad cia ne tavo gimtine taciau cia dar zmones draugiskesni..as buvau gryzusi po metu laiko i lietuva ir nieko ten gero nepamaciau,kainos dideja kaip ir mokesciai ir daugiau nieko...vat kai pati pradesi save issilaikyti tada ir suprasi apie ka visi cia raso...ir ziurek kad tik pati cia neleksi..
abejoju ar as ten leksiu nes lietuvoje nera taip jau blogai kazkodel mano sese gyvena kaune su vaikinu ir patys uzsidirba pinigu ju tas darbas nesunkus ir puikiai gyvena dar studijuoja
:D:D ir vaiksto i klubus ivairius ir tikrai normalei viskas
:D:D:D taigi nemanau kad as ten vaziuosiu dirbti
aisku nzn kas bus po 18 metu
:)
:D:D:D
koks skitumas isvaziuoji ir galvoji kad grizi su maisais pinigu..... bet ten islaikymas ir kainuoja ir visi kas grizta nu nevisi bet dauguma grizta su tokiu pat kiekiu kokiu ir isvaziavo......ta prasme kad sakykim cia viskas litais tai kitur tas pats skaicius tiktai eurais......ir gyvenimas pvz buta nuomuoji pas mus sumoki sakykim 300litu o ten 300 euru tai nelabai ka ir uzsidirbsi......
1) ne visi galvoja kad grys
2) jeigu isvaziuoji turedamas 200 euru, ir atvazioji atgal su 200 euru, tai reiskia kad arba gerai pagyvenai ir pasilinksminai, arba tai nieko nereikia ir tu nemoki taupyt.
3) sese nuomojas kambary vilniui uz 250lt i menesi o tu nori uz 300 buta issinuomot. nunu pazystamy uz 600lt per menesi isnuomavo.
uzknisai kiekvienoj temoj floodinti...
Aušra, 13 wrote:koks skitumas isvaziuoji ir galvoji kad grizi su maisais pinigu..... bet ten islaikymas ir kainuoja ir visi kas grizta nu nevisi bet dauguma grizta su tokiu pat kiekiu kokiu ir isvaziavo......ta prasme kad sakykim cia viskas litais tai kitur tas pats skaicius tiktai eurais......ir gyvenimas pvz buta nuomuoji pas mus sumoki sakykim 300litu o ten 300 euru tai nelabai ka ir uzsidirbsi......
1) ne visi galvoja kad grys
2) jeigu isvaziuoji turedamas 200 euru, ir atvazioji atgal su 200 euru, tai reiskia kad arba gerai pagyvenai ir pasilinksminai, arba tai nieko nereikia ir tu nemoki taupyt.
3) sese nuomojas kambary vilniui uz 250lt i menesi o tu nori uz 300 buta issinuomot. nunu pazystamy uz 600lt per menesi isnuomavo.
nu sutinku su tavimi, bet as cia parasiau ka man dauguma sako.....is pazistamu kurie isvaziavo ir grizo.......:D:D:D
nu sutinku su tavimi, bet as cia parasiau ka man dauguma sako.....is pazistamu kurie isvaziavo ir grizo.......:D:D:D
tie kas grizo, tai dauguma tie kurie nesugebejo rasti gero darbo airijoje, arba teisiog nenorejo... pvz kaip vienas tevo pazystamas: ji zmona isvare i uzsieny, tai jis net nesistenge ieskot darbo..
:D:D:D nu nesipesam su viskuo sutinku:D:D:D:D
Ugne, 12 wrote:
nu ir ka uzdrausi ????
Nikita, 16 wrote:Ugne, 12 wrote:
nu ir ka uzdrausi ????
as tai ne bet geltonu korteliu gausi keleta, ir isvis negalesi rasyti cia...
uz ka man ja turetu duoti ???? as juk nesikeikiu ar seip ko nors blogo nedarau pats turi 2 korteles
hum mm m jau prasidejo mazwaikiu kalbos.
tevo draugas airijoj menesi padirbo ir susuko riaumatas gryzo invalidas beveik niekad givenime nesirges.jurinis klimatas
chebra, atvarai idublina sveciu, kur patarsite gerai pasitusinti, beje, turesiu galimybe auto pakeliauti po airija, ka patartumete aplankyti?
o as lt pati gerai prasikaliau - turiu pareigas, tarnybine subaru legacy, na gal jusu matavimais ir maza atlygynima 5000 lt, bet prestizinis darbas, dirbau metus londone, jokiu budu negrizciau akd negrai mane varinetu
o pati ar seniai airijoj
gerai ten kur musu nera
gal kas waterforde gyvena?
o as lt pati gerai prasikaliau - turiu pareigas, tarnybine subaru legacy, na gal jusu matavimais ir maza atlygynima 5000 lt, bet prestizinis darbas, dirbau metus londone, jokiu budu negrizciau akd negrai mane varinetu
cia i savaite tiek gauni?
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → airijos lietuviai