341

Re: airijos lietuviai

big_smile:D

342

ugne as tau noriu pasakyti tik tiek kad kai baigsi mokykla,noresi kazkur studijuoti.o visi zino kad mokslai siais laikais tikrai nepygus..noresi gal ir grazesni buta issinuomuoti..na ir is ko tu prasysi pinigeliu aisku is teveliu...juk ir dabar gyveni is ju...taciau matai yra tokiu zmoniu kurie paprasciausiai nori ir gali patys save issilaikyti..o lietuvoje ten tikrai neuzdirbsi tiek kiek cia airijoje..nesvarbu kad cia ne tavo gimtine taciau cia dar zmones draugiskesni..as buvau gryzusi po metu laiko i lietuva ir nieko ten gero nepamaciau,kainos dideja kaip ir mokesciai ir daugiau nieko...vat kai pati pradesi save issilaikyti tada ir suprasi apie ka visi cia raso...ir ziurek kad tik pati cia neleksi.. smile

343

abejoju ar as ten leksiu big_smile nes lietuvoje nera taip jau blogai kazkodel mano sese gyvena kaune su vaikinu ir patys uzsidirba pinigu ju tas darbas nesunkus ir puikiai gyvena dar studijuoja big_smile:D:D ir vaiksto i klubus ivairius ir tikrai normalei viskas big_smile:D:D:D taigi nemanau kad as ten vaziuosiu dirbti  big_smile aisku nzn kas bus po 18 metu big_smile:)

344

big_smile:D:D:D

345

Aušra, 13 пишет:

koks skitumas isvaziuoji ir galvoji kad grizi su maisais pinigu..... bet ten islaikymas ir kainuoja ir visi kas grizta nu nevisi bet dauguma grizta su tokiu pat kiekiu kokiu ir isvaziavo......ta prasme kad sakykim cia viskas litais tai kitur tas pats skaicius tiktai eurais......ir gyvenimas pvz buta nuomuoji pas mus sumoki sakykim 300litu o ten 300 euru tai nelabai ka ir uzsidirbsi......

1) ne visi galvoja kad grys
2) jeigu isvaziuoji turedamas 200 euru, ir atvazioji atgal su 200 euru, tai reiskia kad arba gerai pagyvenai ir pasilinksminai, arba tai nieko nereikia ir tu nemoki taupyt.
3) sese nuomojas kambary vilniui uz 250lt i menesi o tu nori uz 300 buta issinuomot. nunu pazystamy uz 600lt per menesi isnuomavo.

346

Ugne, 12 пишет:

uzknisai kiekvienoj temoj floodinti...

347

Nikita, 16 пишет:
Aušra, 13 пишет:

koks skitumas isvaziuoji ir galvoji kad grizi su maisais pinigu..... bet ten islaikymas ir kainuoja ir visi kas grizta nu nevisi bet dauguma grizta su tokiu pat kiekiu kokiu ir isvaziavo......ta prasme kad sakykim cia viskas litais tai kitur tas pats skaicius tiktai eurais......ir gyvenimas pvz buta nuomuoji pas mus sumoki sakykim 300litu o ten 300 euru tai nelabai ka ir uzsidirbsi......

1) ne visi galvoja kad grys
2) jeigu isvaziuoji turedamas 200 euru, ir atvazioji atgal su 200 euru, tai reiskia kad arba gerai pagyvenai ir pasilinksminai, arba tai nieko nereikia ir tu nemoki taupyt.
3) sese nuomojas kambary vilniui uz 250lt i menesi o tu nori uz 300 buta issinuomot. nunu pazystamy uz 600lt per menesi isnuomavo.

nu sutinku su tavimi, bet as cia parasiau ka man dauguma sako.....is pazistamu kurie isvaziavo ir grizo.......:D:D:D

348

Aušra, 13 пишет:

nu sutinku su tavimi, bet as cia parasiau ka man dauguma sako.....is pazistamu kurie isvaziavo ir grizo.......:D:D:D

tie kas grizo, tai dauguma tie kurie nesugebejo rasti gero darbo airijoje, arba teisiog nenorejo... pvz kaip vienas tevo pazystamas: ji zmona isvare i uzsieny, tai jis net nesistenge ieskot darbo..

349

big_smile:D:D:D nu nesipesam su viskuo sutinku:D:D:D:D

350

Nikita, 16 пишет:
Ugne, 12 пишет:

nu ir ka uzdrausi ????

351

Ugne, 12 пишет:
Nikita, 16 пишет:
Ugne, 12 пишет:

nu ir ka uzdrausi ????

as tai ne bet geltonu korteliu gausi keleta, ir isvis negalesi rasyti cia...

352

uz ka man ja turetu duoti ???? as juk nesikeikiu ar seip ko nors blogo nedarau big_smile pats turi 2 korteles big_smile:D:D:D

353

hum mm m jau prasidejo mazwaikiu kalbos.

354

tevo draugas airijoj menesi padirbo ir susuko riaumatas gryzo invalidas beveik niekad givenime nesirges.jurinis klimatas

355

chebra, atvarai idublina sveciu, kur patarsite gerai pasitusinti, beje, turesiu galimybe auto pakeliauti po airija, ka patartumete aplankyti?

356

o as lt pati gerai prasikaliau - turiu pareigas, tarnybine subaru legacy, na gal jusu matavimais ir maza atlygynima 5000 lt, bet prestizinis darbas, dirbau metus londone, jokiu budu negrizciau akd negrai mane varinetu

357

o pati ar seniai airijoj

358

gerai ten kur musu nera

359

gal kas waterforde gyvena?

360

Eisvina, 24 пишет:

o as lt pati gerai prasikaliau - turiu pareigas, tarnybine subaru legacy, na gal jusu matavimais ir maza atlygynima 5000 lt, bet prestizinis darbas, dirbau metus londone, jokiu budu negrizciau akd negrai mane varinetu

cia i savaite tiek gauni?