Topic: Mėgstamiausias kino filmas ?
???
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Mėgstamiausias kino filmas ?
???
amelija is monmartro, forestas gampas, skandalingoji plunksna, myli nemyli, operos fantomas - jie tobuli man, bet tobuliausias - sokeja tamsoje su bjork
Oi kiek daug ju.. Net neisivaizduoju kuri rinktis.. Pabandykim Mulholland Drive
fantastika
"9 1/2 savaitės"
trilogija "ziedu valdovas" (visos trys dalys ziedo brolija, dvi tvirtoves,karaliaus sugrizimas)
zalia mylia
nu dbr neks nekrenta i galva bet tikrai yra daug geru filmu
sunkus klausimas lengviau turbut skirstyti pagal rezisierius o ne pagal filmus. Pvz Nimród Antal ar Jean-Pierre Jeunet ir dar keletas kitu.. O jei filmas tai turbut Touch the Sound arba Der Himmel über Berlin
Oi kiek daug ju.. Net neisivaizduoju kuri rinktis.. Pabandykim Mulholland Drive
Butent sito filmo nemaciau bet maciau keleta kitu Lynch filmu. Reikes parsisiusti ir sita prie progos
man patinka toks keistas filmas rode per televizoriu kazkada lyg "Laumzirgis"ir toks seimyninis filmas"Stepmom"
"Kiti" su Nicole Kidman (ji mano super stare )
deep throat originalus toks buvo savo laiku
alpstu del mulen ruzo
"oldboy" arba senis lietuviskai butu.. dievinu japonu filmus
trilogija "ziedu valdovas" (visos trys dalys ziedo brolija, dvi tvirtoves,karaliaus sugrizimas)
zalia mylianu dbr neks nekrenta i galva bet tikrai yra daug geru filmu
joa geras filmas "ziedu valdovas"
Nesenai matytas ,,Cold mountain", tikrai padare ispudi. Taip pat nesenai matyti ,,Kvepalai" )Siulau visiems paziureti ir patikrinti ar tinka jusu skoniui !!!!
"Skrydis virs gegutes lizdo"-super filmas,Nikolsono niekas nepakartos!Odel "Ziedu valdovo" cia kazkas pasisake-geriau knyga paskaitykit,o po to jei noresit-ziurekit ir filma.Ir jei kas zino -"Sobacie serdce" (rusu) -tai klasika
"Skeletai spintoje"
"Smagus zaidimeliai"
"Suviliotas mirtinu iliuziju"
man labai patiko filmas "kvepalai",bet ir knyga buvau perskaicius,tai todel idomu buvo ziuret:)
Kasablanka, One Flew Over the Cuckoos Nest ir Memento
man labai patiko filmas "kvepalai",bet ir knyga buvau perskaicius,tai todel idomu buvo ziuret:)
knyga labai pranoko filma (kaip beveik visuomet nutinka) galbut realizacija nuvyle..
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Mėgstamiausias kino filmas ?