1

Тема: Mėgstamiausias kino filmas ?

???

2

Re: Mėgstamiausias kino filmas ?

amelija is monmartro, forestas gampas, skandalingoji plunksna, myli nemyli, operos fantomas - jie tobuli man, bet tobuliausias - sokeja tamsoje su bjork

3

Oi kiek daug ju.. Net neisivaizduoju kuri rinktis.. Pabandykim Mulholland Drive smile

4

fantastika

5

"9 1/2 savaitės"

6

trilogija "ziedu valdovas" (visos trys dalys ziedo brolija, dvi tvirtoves,karaliaus sugrizimas)
zalia mylia

nu dbr neks nekrenta i galva bet tikrai yra daug geru filmu

7

sunkus klausimas lengviau turbut skirstyti pagal rezisierius o ne pagal filmus. Pvz Nimród Antal ar Jean-Pierre Jeunet ir dar keletas kitu.. O jei filmas tai turbut Touch the Sound arba Der Himmel über Berlin

8

Rolandas, 21 пишет:

Oi kiek daug ju.. Net neisivaizduoju kuri rinktis.. Pabandykim Mulholland Drive smile

Butent sito filmo nemaciau bet maciau keleta kitu Lynch filmu. Reikes parsisiusti ir sita prie progos smile

9

man patinka toks keistas filmas rode per televizoriu kazkada lyg "Laumzirgis"ir toks seimyninis filmas"Stepmom"

10

"Kiti" su Nicole Kidman (ji mano super stare big_smile )

11

deep throat originalus toks buvo savo laiku

12

alpstu del mulen ruzo smile

13

"oldboy" arba senis lietuviskai butu.. dievinu japonu filmus

14

Arturas, 15 пишет:

trilogija "ziedu valdovas" (visos trys dalys ziedo brolija, dvi tvirtoves,karaliaus sugrizimas)
zalia mylia

nu dbr neks nekrenta i galva bet tikrai yra daug geru filmu

joa geras filmas "ziedu valdovas" wink

15

Nesenai matytas ,,Cold mountain", tikrai padare ispudi. Taip pat nesenai matyti ,,Kvepalai" wink)Siulau visiems paziureti ir patikrinti ar tinka jusu skoniui !!!! smile

16

"Skrydis virs gegutes lizdo"-super filmas,Nikolsono niekas nepakartos!Odel "Ziedu valdovo" cia kazkas pasisake-geriau knyga paskaitykit,o po to jei noresit-ziurekit ir filma.Ir jei kas zino -"Sobacie serdce" (rusu) -tai klasika  smile

17

"Skeletai spintoje"
"Smagus zaidimeliai"
"Suviliotas mirtinu iliuziju"

18

man labai patiko filmas "kvepalai",bet ir knyga buvau perskaicius,tai todel idomu buvo ziuret:)

19

Kasablanka, One Flew Over the Cuckoos Nest ir  Memento

20

Simona, 21 пишет:

man labai patiko filmas "kvepalai",bet ir knyga buvau perskaicius,tai todel idomu buvo ziuret:)

knyga labai pranoko filma (kaip beveik visuomet nutinka) galbut realizacija nuvyle..