421

Re: Kaunas

tai as ir nesakau, kad mes nepasimatysim:D tik gal ne su visais vienu metu iseis, nes galiu negalet, jei organizuosim cia "kauno meeta";D bet o vat zinok as gal kokia 8 jau ir grisiu:D tada mielai laukciau taves su arbata:D ir nuotraukom:D

422

na tai viskas spresta apspresta ;D as dar i mega nuleksiu ;D nes nzn kada as ten buvau ;D va gal pries menesi ir buvau (chuckle) na, ir susiesemesinsim ir viskas :V

423

Nijolė, 21 parašė:

na tai viskas spresta apspresta ;D as dar i mega nuleksiu ;D nes nzn kada as ten buvau ;D va gal pries menesi ir buvau (chuckle) na, ir susiesemesinsim ir viskas :V

as prie megos gyvenu, bet man atrodo paskutini karta as ten buvau kai pries tranzuodamos i klp ejom i tualeta ten..;D;D tai vat, susirasysim sekmadieni=) lb tikiuosi, kad pavyks mum susimeetinti:::051

424

as tau prie arbatukes atnesiu tinginio :::818
>>> mano paskutinis kartas ir tas pats buvo ;D;D;D zdz...

425

tai sekmadieni susimatom? smile kelinta ir kur? smile

426

joa susimatom... as dar i kompanija tokia priglausiu,, nes nenoriu namie palikt ;D tikiuosi nesupyksit.. Rasele ;D

427

emm.. pas mane seip matomes:D tai musu neturetu buti siaubingai daug, kad i virtuve tilptumem:D kol kas mes 4iese, tai pats tas:p

428

O ka pas Tave? I vonia eisim?;D

429

ne, gal apsieisim be vonios:D sikart apsiribosim arbata:D jus statot pyragus ir kt saldzias lauktuves:p

430

na, mes su Rasa tinginio tada ryt atsinesam :? siandien supakuojam daiktus ir visa kita.. ir ryt uzsukam pas tave.. tik tu jau mus kaip nors pakoordinuok ten kur ir kaip atlekt :?

431

emmm.. o kuria valanda tariames mazdaug?:D reiks man suns pukus nuo grindu apvalyt truputeli;D ir dar issimiegot reiks spet:D o koordinates asmeniskai susakysiu, kad cia viesai nesiskelbt;D

432

tai kokia 3-4 siulau.. mes dar palekiam iki pardziu.. o paskui vykdome koordinaciu paieska big_smile)

433

Linksmas mini-meetas buvo.. big_smile O arbata pas Auste tai atomine - po pirmo puodelio pradejom sypsotis ir linksmai plepet, po antro - karts nuo karto jau ir zvengdavom gerokai, na o po trecio - zvygavom kaip uzprasyti.. big_smile super! big_smile:D:D:D:D:D

434

Tai gal nelabai ten arbata buvo:D Kazkokia tumet man ji itartina :::041

435

arbata lyg ir.. plikoma berods.. big_smile

436

Deividas, 23 parašė:

Linksmas mini-meetas buvo.. big_smile O arbata pas Auste tai atomine - po pirmo puodelio pradejom sypsotis ir linksmai plepet, po antro - karts nuo karto jau ir zvengdavom gerokai, na o po trecio - zvygavom kaip uzprasyti.. big_smile super! big_smile:D:D:D:D:D

taip taip... arbata... as zn zn tas Austes arbatas.. :V ;D

437

Linas, 19 parašė:
Deividas, 23 parašė:

taigi neragavai nei karto:D:D vat atkeliauk i svecius kol dar turi proga:p nes paskui Kaledu reiks laukt:::858
Deividai gal jau uzsipirkai ir sau arbateles?..:D:D ir be to koks cia tau mini meetas, musu ne du ir netgi ne trys buvo, o visi 4:D:D:D cia jau visas grand meetas;D
p.s. mes ten tikrai paprasta arbata gerem:::858 nu ne visai paprasta, ten seip superine arbata, mano megstamiausia:::b18 bet nieko itartino joje nera:D
p.p.s. o seip tai beje patys saket: "daryk dar, blogiau nebus" tai kuo as kalta, kad padauginot arbatos..;D;D

438

Auste, 19 parašė:
Linas, 19 parašė:
Deividas, 23 parašė:

taigi neragavai nei karto:D:D vat atkeliauk i svecius kol dar turi proga:p nes paskui Kaledu reiks laukt:::858
Deividai gal jau uzsipirkai ir sau arbateles?..:D:D ir be to koks cia tau mini meetas, musu ne du ir netgi ne trys buvo, o visi 4:D:D:D cia jau visas grand meetas;D
p.s. mes ten tikrai paprasta arbata gerem:::858 nu ne visai paprasta, ten seip superine arbata, mano megstamiausia:::b18 bet nieko itartino joje nera:D
p.p.s. o seip tai beje patys saket: "daryk dar, blogiau nebus" tai kuo as kalta, kad padauginot arbatos..;D;D

>>> p.p.p.s >>> na as gal palauksiu kaledu nes db man lytiskai finansisne krize.. na zn kaip atsidarai pinigine o ten spyga.. :V

439

Linas, 19 parašė:
Auste, 19 parašė:
Linas, 19 parašė:
Deividas, 23 parašė:

>>> p.p.p.s >>> na as gal palauksiu kaledu nes db man lytiskai finansisne krize.. na zn kaip atsidarai pinigine o ten spyga.. :V

Ne nu Linai...;D Sedziu mokykloje... Informatika atseit... Bet atejom, o ji ne musu a lygiui sad O taip negera... Vakar per daug gera buvo ;D O tu su postu savo net nuotaika pakelei...:D Lytiskai finansine big_smile

440

nu joa, cia topine fraze! big_smile~:D