Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Kaunas (Puslapis 22 iš 43)
Puslapiai Ankstesnis 1 … 20 21 22 23 24 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 421 iki 440 iš 855

- Auste, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Re: Kaunas
tai as ir nesakau, kad mes nepasimatysim:D tik gal ne su visais vienu metu iseis, nes galiu negalet, jei organizuosim cia "kauno meeta";D bet o vat zinok as gal kokia 8 jau ir grisiu:D tada mielai laukciau taves su arbata:D ir nuotraukom:D

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
na tai viskas spresta apspresta ;D as dar i mega nuleksiu ;D nes nzn kada as ten buvau ;D va gal pries menesi ir buvau (chuckle) na, ir susiesemesinsim ir viskas :V

- Auste, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Nijolė, 21 parašė:na tai viskas spresta apspresta ;D as dar i mega nuleksiu ;D nes nzn kada as ten buvau ;D va gal pries menesi ir buvau (chuckle) na, ir susiesemesinsim ir viskas :V
as prie megos gyvenu, bet man atrodo paskutini karta as ten buvau kai pries tranzuodamos i klp ejom i tualeta ten..;D;D tai vat, susirasysim sekmadieni=) lb tikiuosi, kad pavyks mum susimeetinti

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
as tau prie arbatukes atnesiu tinginio
>>> mano paskutinis kartas ir tas pats buvo ;D;D;D zdz...

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
joa susimatom... as dar i kompanija tokia priglausiu,, nes nenoriu namie palikt ;D tikiuosi nesupyksit.. Rasele ;D

- Auste, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
emm.. pas mane seip matomes:D tai musu neturetu buti siaubingai daug, kad i virtuve tilptumem:D kol kas mes 4iese, tai pats tas:p

- Egle, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
O ka pas Tave? I vonia eisim?;D

- Auste, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
ne, gal apsieisim be vonios:D sikart apsiribosim arbata:D jus statot pyragus ir kt saldzias lauktuves:p

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
na, mes su Rasa tinginio tada ryt atsinesam :? siandien supakuojam daiktus ir visa kita.. ir ryt uzsukam pas tave.. tik tu jau mus kaip nors pakoordinuok ten kur ir kaip atlekt :?

- Auste, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
emmm.. o kuria valanda tariames mazdaug?:D reiks man suns pukus nuo grindu apvalyt truputeli;D ir dar issimiegot reiks spet:D o koordinates asmeniskai susakysiu, kad cia viesai nesiskelbt;D

- Nijolė, 24
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
tai kokia 3-4 siulau.. mes dar palekiam iki pardziu.. o paskui vykdome koordinaciu paieska
)

- Deividas, 26
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs

- Egle, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Tai gal nelabai ten arbata buvo:D Kazkokia tumet man ji itartina 

- Deividas, 26
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
arbata lyg ir.. plikoma berods.. 

- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
taip taip... arbata... as zn zn tas Austes arbatas.. :V ;D

- Auste, 18
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Linas, 19 parašė:
taigi neragavai nei karto:D:D vat atkeliauk i svecius kol dar turi proga:p nes paskui Kaledu reiks laukt
Deividai gal jau uzsipirkai ir sau arbateles?..:D:D ir be to koks cia tau mini meetas, musu ne du ir netgi ne trys buvo, o visi 4:D:D:D cia jau visas grand meetas;D
p.s. mes ten tikrai paprasta arbata gerem
nu ne visai paprasta, ten seip superine arbata, mano megstamiausia
bet nieko itartino joje nera:D
p.p.s. o seip tai beje patys saket: "daryk dar, blogiau nebus" tai kuo as kalta, kad padauginot arbatos..;D;D

- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Auste, 19 parašė:Linas, 19 parašė:
taigi neragavai nei karto:D:D vat atkeliauk i svecius kol dar turi proga:p nes paskui Kaledu reiks laukt
Deividai gal jau uzsipirkai ir sau arbateles?..:D:D ir be to koks cia tau mini meetas, musu ne du ir netgi ne trys buvo, o visi 4:D:D:D cia jau visas grand meetas;D
p.p.s. o seip tai beje patys saket: "daryk dar, blogiau nebus" tai kuo as kalta, kad padauginot arbatos..;D;D
>>> p.p.p.s >>> na as gal palauksiu kaledu nes db man lytiskai finansisne krize.. na zn kaip atsidarai pinigine o ten spyga.. :V

- Egle, 22
- Forumo Karalius
- Neprisijungęs
Linas, 19 parašė:Auste, 19 parašė:Linas, 19 parašė:
>>> p.p.p.s >>> na as gal palauksiu kaledu nes db man lytiskai finansisne krize.. na zn kaip atsidarai pinigine o ten spyga.. :V
Ne nu Linai...;D Sedziu mokykloje... Informatika atseit... Bet atejom, o ji ne musu a lygiui
O taip negera... Vakar per daug gera buvo ;D O tu su postu savo net nuotaika pakelei...:D Lytiskai finansine

- Deividas, 26
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
nu joa, cia topine fraze!
~:D
Žinutės: nuo 421 iki 440 iš 855
Puslapiai Ankstesnis 1 … 20 21 22 23 24 … 43 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.