1

Topic: Apetitas:)

Kaip sakoma, "apetitas auga bevalgant". Ar jus esate seksualiai pasotinami? Kiek sekso jums butu per akis?:))

2

Re: Apetitas:)

visi yra seksualiai pasotinami, ypac kalbant apie vaikinus.. big_smile galu gale zmogus ne gelezinis ir nuovargis padaro savo big_smile
o ir siaip tikriausiai tokiu atveju reiktu skaiciuoti ne kiekybe, bet kokybe big_smile

3

optimaliausia yra kokybiska kiekybe:D

4

nezinau,kai pirma karta pabandziau tai ir pripratau,noreciau mesti,bet negaliu,neturiu valios,norisi vis daugiau ir daugiau tad nezinau ar sotume esme:)

5

tai jau taip,karta paragaves negali sustot,kol neragaves norisi,kai paagauni dar labiau... :-)

6

kiek matau tai cia labai jau daug narkomanu susirinke:)

7

pats tu narkomanas tongue as ne apie narkotikus ziopliuk... ;D

8

patau Vytautai nesupranti ka turejau omeni,islysk is pavesio:)

9

reikia atidaryti koki anonimini persisoteliu kluba ziuriu...hehe

10

Bliamba,turejau pana,kuri nenorejo jokiu isipareigojimu.Kaip ji apibudino musu santykius-lovos partneriai.As jai buvau antrasis,o jai 22dbr...Zinokit,drauguziai,tokios nepasotinamos mergos dar nesu mates!!!Jai negana to,kad kiekviena diena mylimes,tai dar uzsigeide po 2-3 kartus perdiena ir ne po viena karta...Man seksas tikrai patinka,bet su tokia merga...Jeigu negali po to kaip zmogus eit,visur skauda(tikrai ne sadomazochistini sexiuka propogavom...:D)) Na,tada buvau tikrai persisotines.Net nebesinoredavo...Dbr as vienas,o ta uzrasa for wonkers perskaitau ir jis man tikrai nesilieja:D

11

man tai tas uzrasas nerealiai liejasi big_smile kas ten parasyta? big_smile

12

kai norisi tai norisi, o tada jau sunku pasisotint big_smile nebent pavargus big_smile:D:D

13

priklauso nuo sexo kokybes, kartais taip atsiduksti, kad soti buni kelias dienas, o kartais norisi ir norisi. priklauso nuo visko, nuo aplinkybiu, partnerio ir pan smile

14

priklauso ir nuo to kaip tave zmogus trauke ,kartais tik pmates zmogu iskarto apie tai tik ir te galvoji ir tikrai neatcibosta=))

15

Hmm... kartais 5 kartai per para atrodo savaime suprantamas ir net nevarginantis dalykas,bet daug ka lemia nuotaika...

16

Manau tai kaip ir maistas viena maista valgyk valgyk ir niekaip neatsivalgysi,o kito nedaug suvalgai ir sotuu..Niu man noras sexo priklauso nuo partnerio..su vienu ir pora kartu i diena mazai o su kitu ir i savaite karta buna per daug..

17

Labiausiai tai priklauso nuo nuotaikos.. jeigu gera nuotaika, tai praisdykaujam istisa para.. big_smile

18

Deividas, 21 wrote:

Labiausiai tai priklauso nuo nuotaikos.. jeigu gera nuotaika, tai praisdykaujam istisa para.. big_smile

100% pritariu!!! nors seip priklauso ir nuo to, su kuo smile

19

Valdas, 21 wrote:
Deividas, 21 wrote:

100% pritariu!!! nors seip priklauso ir nuo to, su kuo smile

Na, kas su kuo nori, o as su suzadetine sava.. tongue

20

hmm na kai turi pastovu partneri tai jo noris daznai... smile kad ir kasdien ,, svarbu kad tik tinkamos aplinkybes big_smile