Тема: Apetitas:)
Kaip sakoma, "apetitas auga bevalgant". Ar jus esate seksualiai pasotinami? Kiek sekso jums butu per akis?:))
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Apetitas:)
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Kaip sakoma, "apetitas auga bevalgant". Ar jus esate seksualiai pasotinami? Kiek sekso jums butu per akis?:))
visi yra seksualiai pasotinami, ypac kalbant apie vaikinus.. galu gale zmogus ne gelezinis ir nuovargis padaro savo
o ir siaip tikriausiai tokiu atveju reiktu skaiciuoti ne kiekybe, bet kokybe
optimaliausia yra kokybiska kiekybe:D
nezinau,kai pirma karta pabandziau tai ir pripratau,noreciau mesti,bet negaliu,neturiu valios,norisi vis daugiau ir daugiau tad nezinau ar sotume esme:)
tai jau taip,karta paragaves negali sustot,kol neragaves norisi,kai paagauni dar labiau... :-)
kiek matau tai cia labai jau daug narkomanu susirinke:)
pats tu narkomanas as ne apie narkotikus ziopliuk... ;D
patau Vytautai nesupranti ka turejau omeni,islysk is pavesio:)
reikia atidaryti koki anonimini persisoteliu kluba ziuriu...hehe
Bliamba,turejau pana,kuri nenorejo jokiu isipareigojimu.Kaip ji apibudino musu santykius-lovos partneriai.As jai buvau antrasis,o jai 22dbr...Zinokit,drauguziai,tokios nepasotinamos mergos dar nesu mates!!!Jai negana to,kad kiekviena diena mylimes,tai dar uzsigeide po 2-3 kartus perdiena ir ne po viena karta...Man seksas tikrai patinka,bet su tokia merga...Jeigu negali po to kaip zmogus eit,visur skauda(tikrai ne sadomazochistini sexiuka propogavom...:D)) Na,tada buvau tikrai persisotines.Net nebesinoredavo...Dbr as vienas,o ta uzrasa for wonkers perskaitau ir jis man tikrai nesilieja:D
man tai tas uzrasas nerealiai liejasi kas ten parasyta?
kai norisi tai norisi, o tada jau sunku pasisotint nebent pavargus
:D:D
priklauso nuo sexo kokybes, kartais taip atsiduksti, kad soti buni kelias dienas, o kartais norisi ir norisi. priklauso nuo visko, nuo aplinkybiu, partnerio ir pan
priklauso ir nuo to kaip tave zmogus trauke ,kartais tik pmates zmogu iskarto apie tai tik ir te galvoji ir tikrai neatcibosta=))
Hmm... kartais 5 kartai per para atrodo savaime suprantamas ir net nevarginantis dalykas,bet daug ka lemia nuotaika...
Manau tai kaip ir maistas viena maista valgyk valgyk ir niekaip neatsivalgysi,o kito nedaug suvalgai ir sotuu..Niu man noras sexo priklauso nuo partnerio..su vienu ir pora kartu i diena mazai o su kitu ir i savaite karta buna per daug..
Labiausiai tai priklauso nuo nuotaikos.. jeigu gera nuotaika, tai praisdykaujam istisa para..
Labiausiai tai priklauso nuo nuotaikos.. jeigu gera nuotaika, tai praisdykaujam istisa para..
100% pritariu!!! nors seip priklauso ir nuo to, su kuo
Deividas, 21 пишет:Labiausiai tai priklauso nuo nuotaikos.. jeigu gera nuotaika, tai praisdykaujam istisa para..
100% pritariu!!! nors seip priklauso ir nuo to, su kuo
Na, kas su kuo nori, o as su suzadetine sava..
hmm na kai turi pastovu partneri tai jo noris daznai... kad ir kasdien ,, svarbu kad tik tinkamos aplinkybes
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Apetitas:)