You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Saulius, 22
- Forumo Vanagas
Re: Aš ir mano gimdytojai
Sigitas, 23 wrote:Saulius, 22 wrote:niekas nesigincyja bet beveik visi jaunuoliai ir jaunuoles galvoja, kad yra protingesni uz tevus, uz mokytojus, uz destytojus ir t.t. istikro didziajai daugumai jusu labai toli iki ju
Sauliau, tu ryskiai kazka maisai ir sneki netaip kaip yra... Kazkodel nemanau, kad beveik visi jaunuoliai/jaunuoles, kaip Tu sakai, galvoja esa protingesni uz tevus, mokytojus ar seip vyresnius zmones, kurie turi gyvenimiskos patirties kurkas daugiau... tiesiog tie tariami jaunuoliai/jaunuoles, nesutinka su vyresniuju nuomone turbut galvodami, kad ir vyresni gali but neteisus... taciau vyresnieji gana daznai teisus buna tik jaunuoliai su tuo teisumu nesutinka kol kazko nepatiria savu kailiu.
niekas nieko nevercia sutikti ar nesutikti su kazkokia nuomone, tiesiog zmones suauge pradeda mastyti kitaip, tikiuosi dabar auganti niolikmeciu karta taip pat subres ir isaugs is sauskelniu, nes kolkas tai atrodo visiskai zlugusi karta
- Sigitas
- Forumo Fantomas
Saulius, 22 wrote:Sigitas, 23 wrote:Saulius, 22 wrote:niekas nesigincyja bet beveik visi jaunuoliai ir jaunuoles galvoja, kad yra protingesni uz tevus, uz mokytojus, uz destytojus ir t.t. istikro didziajai daugumai jusu labai toli iki ju
Sauliau, tu ryskiai kazka maisai ir sneki netaip kaip yra... Kazkodel nemanau, kad beveik visi jaunuoliai/jaunuoles, kaip Tu sakai, galvoja esa protingesni uz tevus, mokytojus ar seip vyresnius zmones, kurie turi gyvenimiskos patirties kurkas daugiau... tiesiog tie tariami jaunuoliai/jaunuoles, nesutinka su vyresniuju nuomone turbut galvodami, kad ir vyresni gali but neteisus... taciau vyresnieji gana daznai teisus buna tik jaunuoliai su tuo teisumu nesutinka kol kazko nepatiria savu kailiu.
niekas nieko nevercia sutikti ar nesutikti su kazkokia nuomone, tiesiog zmones suauge pradeda mastyti kitaip, tikiuosi dabar auganti niolikmeciu karta taip pat subres ir isaugs is sauskelniu, nes kolkas tai atrodo visiskai zlugusi karta
Na taip, laikui begant daugkas keiciasi, tad nenurasyk dabartines niolikmeciu kartos, juo labiau snekedamas apie visamu ju...
- Saulius, 22
- Forumo Vanagas
Sigitas, 23 wrote:Na taip, laikui begant daugkas keiciasi, tad nenurasyk dabartines niolikmeciu kartos, juo labiau snekedamas apie visamu ju...
apie visuma butent ir kalbu, jei kalbet apie atskirus individus, tai tikrai yra labai protingu ir gabiu jaunu zmoniu, bet butent visuma yra tragiska
- Sigitas
- Forumo Fantomas
Saulius, 22 wrote:Sigitas, 23 wrote:Na taip, laikui begant daugkas keiciasi, tad nenurasyk dabartines niolikmeciu kartos, juo labiau snekedamas apie visamu ju...
apie visuma butent ir kalbu, jei kalbet apie atskirus individus, tai tikrai yra labai protingu ir gabiu jaunu zmoniu, bet butent visuma yra tragiska
Netik i krastutinumus nuklysim bet ryskiai ir nuo temos nuklysim...
Kada kalbi apie tragiska visuma, tai tie protingi ir gabus taippat lieka tragiski...
Manau zody visi butu galima pakeisti bent jau i zody daugelis...
- Saulius, 22
- Forumo Vanagas
sakiau beveik visi, o siaip sakoma, kad saukstas deguto medaus statine pagadina, tai vat medaus saukstas deguto statines tikrai nepataiso ir visuma vistiek lieka pasvinkusi
- Sigitas
- Forumo Fantomas
Turbut gyveni ziaurioje aplinkoje, na bet yra kaip yra...
- Saulius, 22
- Forumo Vanagas
as labai geroj aplinkoj gyvenu... tiesiog mano mama labai daug metu dirba mokytoja, visalaik turi auklejamaja klase ir matau su kokiom problemom susiduria dabar, su kokiom problemom susidurdavo anksciau ir t.t. galu gale uztenka sita foruma paskaityt ir galima jau siokias tokias isvadas padaryti
- Sigitas
- Forumo Fantomas
Saulius, 22 wrote:as labai geroj aplinkoj gyvenu... tiesiog mano mama labai daug metu dirba mokytoja, visalaik turi auklejamaja klase ir matau su kokiom problemom susiduria dabar, su kokiom problemom susidurdavo anksciau ir t.t. galu gale uztenka sita foruma paskaityt ir galima jau siokias tokias isvadas padaryti
Vistik, ar tas jaunimas kaltas, del to, kad jie tokie? Beto, toks jaunimas neiskart tapo, su kiekviena karta palaipsniui situacija prastejo, o del ko?
Prastai isaugusi karta, dar prasciau aukleja savo vaikus...?
- Saulius, 22
- Forumo Vanagas
turbut nesu kompetetingas atsakyti i toki klausima kas kaltas, gal per daug laisves turim ir nemokam ja naudotis. kai zmogus gyvenantis mieste nuvaziuoja i miska daznai galva apsvaigsta nuo gryno oro, reikia priprast, galbut mes nuo laisves apsvaigom, nesam prate taip gyvent, kai niekas atsiprasant uzpakalio nenusluosto. kita vertus vakaruose turbut panasi situacija, tad galbut tai yra mass media itaka.
- Martyna, 18
- Forumo Karalius
būtų įdomu išgirsti, koks tavo, Sauliau, nuomone turėtų būti jaunas žmogus?
- Rasa, 22
- Forumo Dalyvis
Saulius, 22 wrote:
nesutinki ir turbut laikai save labai protinga?
o apie liberaluma turbut ismanai tiek pat kiek as apie makiazo pagrindus. liberale:))))
Tai tavo nuomonė
- Saulius, 22
- Forumo Vanagas
Rasa, 22 wrote:Saulius, 22 wrote:
nesutinki ir turbut laikai save labai protinga?
o apie liberaluma turbut ismanai tiek pat kiek as apie makiazo pagrindus. liberale:))))
Tai tavo nuomonė
atleisk, netaktiskai pasakiau, kartais ir pats elgiuosi kaip tie, kuriuos kritikuoju:)
- Rasa, 22
- Forumo Dalyvis
Nesupratau, ką tu čia kritikuoji, aš pati jau motina ir vaiką turiu
- Saulius, 22
- Forumo Vanagas
Rasa, 22 wrote:
Nesupratau, ką tu čia kritikuoji, aš pati jau motina ir vaiką turiu
linkiu tau ji uzauginti doru Lietuvos pilieciu
- Jolanta, 36
- Forumo Liūtas
...zinai, geriausi draugai, tevai, man pasidare tik dabar... tiksliau nuo kokiu 28 metu... o priesh tai kas dares........ baisu...
..paauglystej susikroviau tashe ir ishejau ish namu... su mama nekalbejau gal metus... bendravom tik tevo deka, jis buvo kaip tarpininkas.
..ish esmes, jie tau tik gero nori... todel ir kvarshina tau galva...neabejingi jie tau... nerupetum, burnos neaushintu.
- Martyna, 18
- Forumo Karalius
kažin, ar ranką pakeldami irgi tik gero nori...
- Diana, 20
- Forumo Fantomas
Martyna, 18 wrote:kažin, ar ranką pakeldami irgi tik gero nori...
tikrai taip ;D dazniausiai jie taip elgesi, kai nebezino kaip vaika valdyt ir kaip baust
- Martyna, 18
- Forumo Karalius
tai jei mažas vaikas, gal dar ir pavyks tokiu puikiu būdu perauklėt, o paauglio jau, ko gero, nebe
- Martyna, 18
- Forumo Karalius
sakyčiau, nekokie tėvai, jei tokių dalykų nesupranta. Na buvo čia toks mikro incidentas, tai kaip po to galima kalbėt apie tai, kad čia MES durni, kad nevertinam tėvų rūpesčio.. pievų pievos
Pages Previous 1 2 3 Next
You must login or register to post a reply