121

Re: Kaip pasakyti draugui,kad viskas baigta ir jo neįskaudinti?

pasakyk kad esi jo neverta

122

mano drauga neseniai paliko pana,paliko graziai,bet nieko is to gero nebuvo,maciau kaip jis sielvartavo,buvo kaip ne savas,bet zmogus toks kad gyvena toliau,anksciau ar veliau susitaiko su tuo,tokie jau tie meiles reikalai..

123

del saves gyvena tik savanaudziai..

124

Fukas, 20 пишет:

del saves gyvena tik savanaudziai..

Pabandyk pagyvent del kitu... seip tik pasiulymas... ;D

125

Jam butu lengva tave pamirsti, jeigu tu prisiimtum visa kalte del issiskyrimo.

126

Sveika Loreta smile O kaip sekasi dabar su draugu, nes kaip suprantu apsisprendei buti kartu. As esu susidurusi su pasaniu variantu ir taip pat vis galvojau, kad tai issipres, isaiskes... ne velnio smile bet as galvoju, gal tai ir yra meile?? as anksciau vis galvojau, kad meile tai yra tas skraidymas ant sparnu, euforija... bet ji visuomet praeina, kai pradedama grizti i realybe. Ar tu isitikinusi, kad nemyli jo? gal ta meile ir yra tai, kad galvodama, jog nemyli vistiek gali su juo buti....

127

zinai populeriausia fraze kuria as girdziu sako PAMIRSK KAD ESU smile

128

Lina, 30 пишет:

Sveika Loreta smile O kaip sekasi dabar su draugu, nes kaip suprantu apsisprendei buti kartu. As esu susidurusi su pasaniu variantu ir taip pat vis galvojau, kad tai issipres, isaiskes... ne velnio smile bet as galvoju, gal tai ir yra meile?? as anksciau vis galvojau, kad meile tai yra tas skraidymas ant sparnu, euforija... bet ji visuomet praeina, kai pradedama grizti i realybe. Ar tu isitikinusi, kad nemyli jo? gal ta meile ir yra tai, kad galvodama, jog nemyli vistiek gali su juo buti....

Tikroji meilės motyvacija remiasi ne poreikiu (saugumo, sekso,
šilumos ir t.t.), o noru mylėti, t. y. mylėti kitą ne savinantis,
o padedant jam realizuoti savo esmę, gerbiant jo unikalumą.
Mylėti - tai peržengti savo ribas, pamiršti save, atsiduoti ir
rūpintis kitu.

129

Jusu meiles apibrezimas siek tiek kreivokas, kolega... Meile tai egoistiskas noras tureti tai kas turetu buti nepriklausomas ir su niekuo nesidalinti.

130

hm... kazkaip pabandziau isivaizduot save tokioj situacijoj, turetu buti be proto sunku apsispresti, ar tikrai nenori buti kartu su tuo zmogumi, juk vis tik daug kas sieja, o jei ir dar zmogus puikus... ar nebaisu likt prie suskilusios geldos ir to didelio noro ieskoti "euforiskos" meiles?

kaip jau kazkas minejo, is kur tokia garantuota, kad tai ka jauti vis tik nera meile?

131

Baisu, Violeta, oi kaip baisu likti prie geldos.:):)Todel ir nekeiciu nieko...Ir salin veju mintis apie "euforiska" meile..O kaip noretusi dar paskraidyti...

132

mm... kazkiek pazistamas jausmas..  kazkada teko skaudziai nusileist po tos "euforiskos" meiles, tai nuo tada mieliau jauciu tvirtesni pagrinda po kojom..
bet cia tik mano nuomone, gyventi juk tau wink

133

jei vaikinui esi reikalinga ir jam rupi,tai neimanoma jam to pasakyti neiskaudinant

134

Darius, 22 пишет:

pasakyk kad esi jo neverta

Isbandziau ir sita metoda.Atsakymas buvo teisingas:"Tu nusipelnei dar geresnio"....:)
O toliau seke klausimas:"Kodel?"
Ir ka i tai atsakyti? Sakiau ,kad nemyliu, taciau jis tuo netikejo.
...ir buvo teisus, turbut...

135

Loreta, 41 пишет:

...ir buvo teisus, turbut...

na jei pati abejoji, tai gal vis tik yra jausmas...? gal ne tas is koto verciantis, bet ramus, svelnus ir siltas...
o tai jau meile as manau wink

136

Esu skaiciusi psichologo G. Navaicio atsakyma i klausima, kazkoks zmogus paklause, kaip susivokti ar jis myli kita zmogu ar ne? Atsakymas buvo toks: pirmiausia pats zmogus turi atsakyti i klausima, kas jam yra meile... ir tada jau aiskiau, nes dazniausia mes nesusigaudome kas mums ta meile yra, ar tai ta euforija, kuri kelia sparnus, ar tai siluma, saugumas, ar tai viskas kartu, ar dar kazkas.. Tai vat smile Gal reiketu pabandyti nuo to smile
Viena karta buvau sutikusi vyra, kuris man labai patiko ir jauciau ta jausma, ir svajojau jau apie bendra gyvenima, bet po to irgi nusileidimas buvo labai purtantis, o dar kai prasisklaide euforija ir pamaciau realybe, buvo labai baisu ir netiketa. Iliuzijos baigesi akimirksniu. Bet tai dar nereiskia, kad neimanoma gauti to gyvenime apie ka svajoji.

137

Na Etat vapros jest tolko odin atvet atvet i nezdi hmm

138

Negalima taip lengvai svaistytis zmonemis. Jei kazkada pasakiau taip,tai nenuoseklu po kiek laiko be jokios priezasties sakyti,kad nebemyliu, nebereikia... Juo labiau ,kad geresnio zmogaus ir nebegali buti ..turbu.:) Tiesiog leisiu save myleti. Tai irgi neblogai,manau.

139

svarbiausia jog nusprendei wink nebereiks blaskytis... ziurek gal ir meile ateis wink

140

Na, jei tai nemeile, tai prisirisimas 100%. smile Ir tai yra gerai. Tai sunkiai pasiekiamas ir sukuriamas santykiu etapas... bet zmogus yra nepastovi asmenybe. Pastovumas, kaip ezero tviskumas, yra kancia musu neramioms sieloms. Is prigimties esame nuotykiu ir issukiu ieskotojai. Tad visiskai nieko nuostabaus, jei viena diena zmogus apsisuka ir pradeda eiti visiskai kiton pusen, nei kad ejo visa gyvenima - juk pazinimas yra svarbiausia ka zmogus gali nuveikti per savo gyvenima.