Tema: pakalbam mamytes apie savo vaikucius
papasakokite apie savo stebukleli.......kokio svorio ir ugio gimete,kiek jums dabar laiko,koks vardukas,ka mokate ir t.tttt
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → pakalbam mamytes apie savo vaikucius
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
papasakokite apie savo stebukleli.......kokio svorio ir ugio gimete,kiek jums dabar laiko,koks vardukas,ka mokate ir t.tttt
mano dukryte Samanta,gimeme mes 2005.12.22.MUMS TUOJ METUKAI
GIMEME 3KG 50G,UGIS 51 CM.
dabar mums 10,5 men.sveriam 8.100g.
labai smulkute
vaikscioti pradejo nuo9.5men
turim 6 dantukus
labai megsta sokti
nu va kaip graziai aprasiai viska.O as kol kas neturiu jokiu vaiku bet neproblema ju pagaminti:)
sveikas laimi:)
as irgi dar ju neturiu bet lb patinka vaikuciai mazi:)
labas,labas senai matyta.Na tai del vaikuciu nors ir 10 galima tureti tai nera sunkus procesas.:)O as noreciau kad busima zmona turetu dvynukus bet geriau kad trynukus:)Gaila kad nera pasaulyje tokio dalyko kad ir desimtukus galetu pagimdyti
labas,labas senai matyta.Na tai del vaikuciu nors ir 10 galima tureti tai nera sunkus procesas.:)O as noreciau kad busima zmona turetu dvynukus bet geriau kad trynukus:)Gaila kad nera pasaulyje tokio dalyko kad ir desimtukus galetu pagimdyti
KAIP TAU LENGVA KALBETI,KAS JUMS VYRAI KIST MYST IR YRA.REIKETU PAGIMDYT TAI NESAKYTUM NORIU 10 VAIKU
brrr kazkaip paziurejau foto ir kai matai koki apsisleiliojusi apsidrabsciusi vaika taip ir atsoka noras turet kadanors gyvenime
galetu jie gimt su pampersais ir patys iskart praustis moketu
o tai ten jokios romantikos su apsisikusiais vaikais
brrr kazkaip paziurejau foto ir kai matai koki apsisleiliojusi apsidrabsciusi vaika taip ir atsoka noras turet kadanors gyvenime
galetu jie gimt su pampersais ir patys iskart praustis moketu
o tai ten jokios romantikos su apsisikusiais vaikais
Kai turesi savu vaiku, manau, nuomone dideliu laipsniu kampu apsivers... bet tai tik su laiku...
mano sunus Jonas gime 2004 11 04 nors turejo 2004 10 25. gime 4650g 56cm
vaikscioti pilnai pradejome 10men.neseniai sukako 2metai ir puikiai zino kiek jam metu :)lygiai tiek pat man ir tetukui
labai megsta tvarkytis su manimi namuose. labai judrus ir kompanijose lyderiukas. dazniau noretusi kad butu ramesnis vaikas. naktimis dar siandien budina tevelius pareikalaudamas demesio,rankytes...
mano sunus Jonas gime 2004 11 04 nors turejo 2004 10 25. gime 4650g 56cm
vaikscioti pilnai pradejome 10men.neseniai sukako 2metai ir puikiai zino kiek jam metu :)lygiai tiek pat man ir tetukui![]()
labai megsta tvarkytis su manimi namuose. labai judrus ir kompanijose lyderiukas. dazniau noretusi kad butu ramesnis vaikas. naktimis dar siandien budina tevelius pareikalaudamas demesio,rankytes...
vau tai labai didelis gime......saunuole
Inga, ne per jauna tu dar vaikams?
na ka mano aukseliui 9 men.
turejo gimti 2006-01-29-30, bet jau labai nenoredamas, matyt patiko tan, pasauli isvydo 2006-02-09, gime 4kg ir 150g 56 cm
dantuka turim dar tik viena nors intensyviai ieskom, pavaikstom po truputi, keturiom kolkas labiau patinka, vercia namus aukstyn kojom
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → pakalbam mamytes apie savo vaikucius