Re: Nekviesta meile
o man nepatinka nei lietuviski nei lotynu amerikietiski daug fontano ir suduzusiu sirdziu ir visur siuzetas panasus
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Nekviesta meile
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
o man nepatinka nei lietuviski nei lotynu amerikietiski daug fontano ir suduzusiu sirdziu ir visur siuzetas panasus
O man kaiptik atrodo, geriau nei tie kvaili meksikietiski serialai... ;>
Na, aš kalbėjau apie aktorių darbą, o gudrumu jokios tokio tipo juostos nepasižymi.
Kodel? Gi musu kasdienini gyvenima atspindi O as ir kalbejau apie aktoriu darba... Nes man kazkodel lietuviu patinka labiau...
martyna pritariu del temperamento. pvz vokieciu filmai visai nieko bet vis tiek man ten truksta kazko. o prancuziski filmai per daug jausmingi... cia as bendrai apie vaidyba... bet jei nemoki isvis vaidint...perteikt visko idomiai... tai geriau isvis nevaidint, mano nuomone
man tai nepatinka "nekviesta meile",kazkox lekstas man jis...is tikro tai niekada jo taip rimtai ir neziurejau...va, "gimines" tai buvo kitas reikalas...
man tai patinka labai stebeti kaip I.Jankauskaite vaidina man ji labai itikinamai viska daro, nei tikri aktoriai...
Vaiva, man I. jankauskaite irgi labai patinka... Isvis ji man super zmogus atrodo ir vaidna tiesiog, labai labai... ner ko prikisht;)
Ziuriu..bet siaip lietuvisku nemegstu...
na as tai lieku abejingas tokiems lietuviu tvariniamsk aip serialai
>> kelis karttus paziurejau, tai matesi kad kazkaip nenaturaliai vaidina, ypac ta juste,
> na vienintele man ten labai patinkanti aktore tai Larisa Kalpokaite prikolna moteruke )
>> o jei norit pasiziureti gera seriala tai rekomenduoju Greys anatomy (jei nesugebat parsisiusti tai ziurekit per lnk) as kai uzsikabliavau tai jau 3 sezonus suvirskinau :-)
patinka man tas serialas....vaidina itikinimai.....
zodziu lietuviskas kinas neblogas...
Na nera jis jau toks geras bet kai nera ko ziuret pasiziuriu
Pradzioj buvo idomus serialas, bet dabar labai veiksmas istystas ir jau atsibosta zet. I savaite karta isijungiu, o nieko naujo neparodyta...
ziuriu vien todel kad lietuviskas.. patinka tik Inga ir Larisa.. visa kita tik labai seip sau... o jau Lina/Laura (ar koks ten jos vardas) tai visai nieko gero...
nepatinka visiskai..
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Nekviesta meile