Tema: tema tam kas domisi horoskopais ir panasiai..
ka manote apie horoskopus?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → tema tam kas domisi horoskopais ir panasiai..
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
ka manote apie horoskopus?
mano tikybos mokytoja sako kad jeigu tiki horoskopais parsiduodi velniui...na as tai taip nemanau
jeigu geras - tikiu, o jeigu blogas tai nea
na apskaitau,bet taip labai nesigilinu..na kartais jei uzstringakokia nors fraze ar pan tai tiesiog stebiu dienos ivykius arba tiesiog jei taip nutinka kaiip pranasauta tai prisimenu
nu as irgi.. o jei kad ir blogas tai visvien ka nors gero bandau izvelgt..:D
man tai dazniausiai tiesa raso.. del to ir tikiu..
na ir man pasitaiko kadtiesa buna...
man tai visada tiesa buna. wa nueikit i sita puslapi lb geras.. http://www.likimas.lt
kazkaip neprisimenu net kada skaiciau... bet tai tikiu...
nezinau... labai retai kada paskaitau )
kdl ? :0
Tokiu puslapiu nedekite,zinokite kelia siurpa...As rimtai...Ypac kai wienas namie esi.
Na o apie horoskopus.Tikiu wisiskai,nes wisada tiesa sako.Garantuotai.Jais wadowaujuos wisada.
Tokiu puslapiu nedekite,zinokite kelia siurpa...As rimtai...Ypac kai wienas namie esi.
Na o apie horoskopus.Tikiu wisiskai,nes wisada tiesa sako.Garantuotai.Jais wadowaujuos wisada.
tas puslapis yra leksta nesamone.. nes ten niekas neatitiko man
kdl ? :0
nz.. tiesiog nemaloniai nuteikia...
Deiwis, 17 parašė:Tokiu puslapiu nedekite,zinokite kelia siurpa...As rimtai...Ypac kai wienas namie esi.
Greta, 13 parašė:kdl ? :0
nz.. tiesiog nemaloniai nuteikia...
Linas, 19 parašė:Deiwis, 17 parašė:Tokiu puslapiu nedekite,zinokite kelia siurpa...As rimtai...Ypac kai wienas namie esi.
>> Karolyte, brangoji.. as ju skaityti nlb linkes man tai ten zemai kao ka palmyra pasakoja ar dar kas nors
as tikiu savimi ir kad kiek pastangu idesi tiek turesi
Blogosios savybės: neryžtingas, uždaras, nedraugiškas, pesimistas, egoistas, nepasitikintis, nepraktiškas.
Jų trūkumai: per didelis emocingumas, žmonių skirstymas į "medžiotojus" ir "medžiojamuosius". Slopindami kitų ginčus, pakliūna "tarp dviejų ugnių". Kartais manipuliuoja kitų žmonių jausmais, stengiasi turėti sau naudos, amžinai patarinėja kitiems, trokšta garbės, iš aukštumos žvelgia į "prasčiokėlius".
>> tas puslapis apie mane taip negraziai pasake....
verkiu........ kaka tas puslapis >>>
dar sake .>>> Šie žmonės padidintai jautrūs, jiems reikia taikios ir draugiškos aplinkos, << tai va.. neskaudinkit manes.. as jautri
Isidemetina >>> ;D ;D Su savo sutuoktiniu labai noriai dalinasi likimu, vargais ir džiaugsmais. Jų partneris turi būti atviras ir taip pat reikšti emocijas.
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → tema tam kas domisi horoskopais ir panasiai..