1

Tema: tema tam kas domisi horoskopais ir panasiai..

ka manote apie horoskopus?

2

Re: tema tam kas domisi horoskopais ir panasiai..

mano tikybos mokytoja sako kad jeigu tiki horoskopais parsiduodi velniui...na as tai taip nemanau:::050

3

jeigu geras - tikiu, o jeigu blogas tai nea big_smile

4

na apskaitau,bet taip labai nesigilinu..na kartais jei uzstringakokia nors fraze ar pan tai tiesiog stebiu dienos ivykius arba tiesiog jei taip nutinka kaiip pranasauta tai prisimenu

5

nu as irgi.. big_smile o jei kad ir blogas tai visvien ka nors gero bandau izvelgt..:D big_smile

6

man tai dazniausiai tiesa raso.. del to ir tikiu..  big_smile

7

na ir man pasitaiko kadtiesa buna... smile

8

man tai visada tiesa buna. wa nueikit i sita puslapi lb geras.. http://www.likimas.lt

9

likimas

10

kazkaip neprisimenu net kada skaiciau... bet tai tikiu... wink

11

nezinau... labai retai kada paskaitau big_smile)

12

Greta, 13 parašė:

likimas

kazkoks baugus ir visiskai neoptimistiskas puslapis...

13

kdl ? :0

14

Tokiu puslapiu nedekite,zinokite kelia siurpa...As rimtai...Ypac kai wienas namie esi.
Na o apie horoskopus.Tikiu wisiskai,nes wisada tiesa sako.Garantuotai.Jais wadowaujuos wisada.

15

Deiwis, 17 parašė:

Tokiu puslapiu nedekite,zinokite kelia siurpa...As rimtai...Ypac kai wienas namie esi.
Na o apie horoskopus.Tikiu wisiskai,nes wisada tiesa sako.Garantuotai.Jais wadowaujuos wisada.

tas puslapis yra leksta nesamone.. nes ten niekas neatitiko man big_smile

16

Greta, 13 parašė:

nz.. tiesiog nemaloniai nuteikia...

Linas, 19 parašė:
Deiwis, 17 parašė:

o tu pasiskaityk horoskopa va cia , gal atitiks wink  arba cia  smile

17

Karolina, 19 parašė:

Greta, 13 parašė:

nz.. tiesiog nemaloniai nuteikia...

Linas, 19 parašė:
Deiwis, 17 parašė:

o tu pasiskaityk horoskopa va cia , gal atitiks wink  arba cia  smile

>> Karolyte, brangoji.. as ju skaityti nlb linkes wink man tai ten zemai kao ka palmyra pasakoja ar dar kas nors big_smile as tikiu savimi ir kad kiek pastangu idesi tiek turesi wink

18

Greta, 13 parašė:

likimas

Blogosios savybės: neryžtingas, uždaras, nedraugiškas, pesimistas, egoistas, nepasitikintis, nepraktiškas.
Jų trūkumai: per didelis emocingumas, žmonių skirstymas į "medžiotojus" ir "medžiojamuosius". Slopindami kitų ginčus, pakliūna "tarp dviejų ugnių". Kartais manipuliuoja kitų žmonių jausmais, stengiasi turėti sau naudos, amžinai patarinėja kitiems, trokšta garbės, iš aukštumos žvelgia į "prasčiokėlius".
>> :::634:::634:::634:::851:::851:::634:::634 tas puslapis apie mane taip negraziai pasake.... :::634:::851 verkiu........ kaka tas puslapis >>> :::123

dar sake .>>> Šie žmonės padidintai jautrūs, jiems reikia taikios ir draugiškos aplinkos,  << tai va.. neskaudinkit manes.. as jautri big_smile
Isidemetina >>> ;D ;D Su savo sutuoktiniu labai noriai dalinasi likimu, vargais ir džiaugsmais. Jų partneris turi būti atviras ir taip pat reikšti emocijas.