1

Tema: Anti-one.lt

http://www.anti-one.ten.lt/

Atsiprašau už reklamą,bet juk paskaitę randame nemažai tiesos :]

O nuo faktų galima prisikakoti iš juoko ;D

2

Re: Anti-one.lt

Kuo tas one Jums trukdo? Nepilnameciu su intiguojanciomis fto yra visuose portaluose...Ir daugiau ar maziau tai yra visu pazinciu portalu problema!

3

... visur pilna... to sh... man shiaip nekliuna...:::b32

4

Nu nieko ten blogo, o blogi žmonės :V va:::818

5

...aš jau pradėjau mąstyt, kad man laikas išsiregistruot :::010 paprotestuosiu... tegu žino, ką praranda :V ;D

6

Nu ieskokas geresnis ,nes čia administracija ir moderatoriai kontroliuoja tokius dalykus ir neleidžia žmonėms važiuoti i pudymus smile
"Leisk kiaule i baznyčia ir ant altoriaus užsilips ;( "

7

Ieskokas ir veikia greiciau:)

8

gasdina ne pats one.lt, bet tie mastai, kuriais zmones jame sedi, visur visada.. univere kompu klasese, 50% isijunge one.lt, va tai mane gasdina.. todel as jame ir nesedziu, nemegstu masiniu, bandos jausmo genamu dalyku, ypac prie kuriu priprantama.

9

cia tai geras ;D pagaliau kazkam uzkliuvo ;D man nepatinka tai as ir neinu... palikit ramybeje, tegul ten bludija visi...

10

Aleksandras, 22 parašė:

<...>todel as jame ir nesedziu, nemegstu masiniu, bandos jausmo genamu dalyku, ypac prie kuriu priprantama.

na, dabar jau kazkaip atpratau.. bet siaip ne one mano pripratimas buvo .. o ieskok :::818 ... va...

11

one.lt per daug visko prikista, per daug pievu, ieskok.lt the best wink

12

Nijolė, 20 parašė:
Aleksandras, 22 parašė:

<...>todel as jame ir nesedziu, nemegstu masiniu, bandos jausmo genamu dalyku, ypac prie kuriu priprantama.

na, dabar jau kazkaip atpratau.. bet siaip ne one mano pripratimas buvo .. o ieskok :::818 ... va...

jo, su ieskoku tai iklimpau ;] bet dabar niekas neraso, forume nieko ypatingo nevyksta, tai vis reciau uzsuku. jau galima sakyt nebesu "addicted" ;]

Justas, 17 parašė:

cia tai geras ;D pagaliau kazkam uzkliuvo ;D man nepatinka tai as ir neinu... palikit ramybeje, tegul ten bludija visi...

cia teisingai justai sakai, as irgi tokios pozicijos laikausi.

13

Agam kazkaip apmire forumas ieskoko... O ir i pasta maziau laisku gaunu :>>> Nieko manau atsigausim ;> Aleksandrai neapleisk musu !:D

14

na Egle gautum tu tu laisku jei man sveikatos butu atrasyti i laiskus big_smile big_smile ir forume tik pasiziuriu ar cia kulturingai viskas yksta o patsa tai jau retokokokai reiskiuosi :-)

15

ieskok tinklapiu naudotis lengviau,aisku ir raisku.one tai nezinau.beto one lt el.pastas niekam tikes net bankas ataskaitu negalejo siusti teko sugalvoti nauja pasta

16

Gintautas, 24 parašė:

ieskok tinklapiu naudotis lengviau,aisku ir raisku.one tai nezinau.beto one lt el.pastas niekam tikes net bankas ataskaitu negalejo siusti teko sugalvoti nauja pasta

one yra meslas totalus ten pasto dezute tik 5 magu tai kur matyta kad ji reikia naudoti rimtiems dalykam :?
gintautai rekomenduoju gmaila arba yahoo pasta ten labai man patinka tie pastai wink

17

Linas, 19 parašė:
Gintautas, 24 parašė:

one yra meslas totalus ten pasto dezute tik 5 magu tai kur matyta kad ji reikia naudoti rimtiems dalykam :?
gintautai rekomenduoju gmaila arba yahoo pasta ten labai man patinka tie pastai wink

pas mane dabar "skynet  :)bet ne talpos problema paprasciausei nevisi gali issiust zinute i one lt

18

na tai ones pastas tai tik nesamonems daryti ;D ;D

19

Linas, 19 parašė:

na Egle gautum tu tu laisku jei man sveikatos butu atrasyti i laiskus big_smile big_smile ir forume tik pasiziuriu ar cia kulturingai viskas yksta o patsa tai jau retokokokai reiskiuosi :-)

Tai jau kas tavo sveikatele issiurbe?;D

20

tai kas? visur tas pats ir visada bus:)