Tema: Anti-one.lt
http://www.anti-one.ten.lt/
Atsiprašau už reklamą,bet juk paskaitę randame nemažai tiesos :]
O nuo faktų galima prisikakoti iš juoko ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Anti-one.lt
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
http://www.anti-one.ten.lt/
Atsiprašau už reklamą,bet juk paskaitę randame nemažai tiesos :]
O nuo faktų galima prisikakoti iš juoko ;D
Kuo tas one Jums trukdo? Nepilnameciu su intiguojanciomis fto yra visuose portaluose...Ir daugiau ar maziau tai yra visu pazinciu portalu problema!
... visur pilna... to sh... man shiaip nekliuna...
Nu nieko ten blogo, o blogi žmonės :V va
...aš jau pradėjau mąstyt, kad man laikas išsiregistruot paprotestuosiu... tegu žino, ką praranda :V ;D
Nu ieskokas geresnis ,nes čia administracija ir moderatoriai kontroliuoja tokius dalykus ir neleidžia žmonėms važiuoti i pudymus
"Leisk kiaule i baznyčia ir ant altoriaus užsilips ;( "
Ieskokas ir veikia greiciau:)
gasdina ne pats one.lt, bet tie mastai, kuriais zmones jame sedi, visur visada.. univere kompu klasese, 50% isijunge one.lt, va tai mane gasdina.. todel as jame ir nesedziu, nemegstu masiniu, bandos jausmo genamu dalyku, ypac prie kuriu priprantama.
cia tai geras ;D pagaliau kazkam uzkliuvo ;D man nepatinka tai as ir neinu... palikit ramybeje, tegul ten bludija visi...
<...>todel as jame ir nesedziu, nemegstu masiniu, bandos jausmo genamu dalyku, ypac prie kuriu priprantama.
na, dabar jau kazkaip atpratau.. bet siaip ne one mano pripratimas buvo .. o ieskok ... va...
one.lt per daug visko prikista, per daug pievu, ieskok.lt the best
Aleksandras, 22 parašė:<...>todel as jame ir nesedziu, nemegstu masiniu, bandos jausmo genamu dalyku, ypac prie kuriu priprantama.
na, dabar jau kazkaip atpratau.. bet siaip ne one mano pripratimas buvo .. o ieskok
... va...
jo, su ieskoku tai iklimpau ;] bet dabar niekas neraso, forume nieko ypatingo nevyksta, tai vis reciau uzsuku. jau galima sakyt nebesu "addicted" ;]
cia tai geras ;D pagaliau kazkam uzkliuvo ;D man nepatinka tai as ir neinu... palikit ramybeje, tegul ten bludija visi...
cia teisingai justai sakai, as irgi tokios pozicijos laikausi.
Agam kazkaip apmire forumas ieskoko... O ir i pasta maziau laisku gaunu :>>> Nieko manau atsigausim ;> Aleksandrai neapleisk musu !:D
na Egle gautum tu tu laisku jei man sveikatos butu atrasyti i laiskus
ir forume tik pasiziuriu ar cia kulturingai viskas yksta o patsa tai jau retokokokai reiskiuosi :-)
ieskok tinklapiu naudotis lengviau,aisku ir raisku.one tai nezinau.beto one lt el.pastas niekam tikes net bankas ataskaitu negalejo siusti teko sugalvoti nauja pasta
ieskok tinklapiu naudotis lengviau,aisku ir raisku.one tai nezinau.beto one lt el.pastas niekam tikes net bankas ataskaitu negalejo siusti teko sugalvoti nauja pasta
one yra meslas totalus ten pasto dezute tik 5 magu tai kur matyta kad ji reikia naudoti rimtiems dalykam :?
gintautai rekomenduoju gmaila arba yahoo pasta ten labai man patinka tie pastai
Gintautas, 24 parašė:ieskok tinklapiu naudotis lengviau,aisku ir raisku.one tai nezinau.beto one lt el.pastas niekam tikes net bankas ataskaitu negalejo siusti teko sugalvoti nauja pasta
one yra meslas totalus ten pasto dezute tik 5 magu tai kur matyta kad ji reikia naudoti rimtiems dalykam :?
gintautai rekomenduoju gmaila arba yahoo pasta ten labai man patinka tie pastai
pas mane dabar "skynet :)bet ne talpos problema paprasciausei nevisi gali issiust zinute i one lt
na tai ones pastas tai tik nesamonems daryti ;D ;D
na Egle gautum tu tu laisku jei man sveikatos butu atrasyti i laiskus
![]()
ir forume tik pasiziuriu ar cia kulturingai viskas yksta o patsa tai jau retokokokai reiskiuosi :-)
Tai jau kas tavo sveikatele issiurbe?;D
tai kas? visur tas pats ir visada bus:)
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Anti-one.lt