1

Topic: HELP - MERGVAKARIS?

Mergvakaris, o kaltininke - inoringa... ka veikt??? Ir svarbiausia - jau si pnkt... sad nu ir ka dabar daryt??? Savu vyriskiu nesivesi gi sad SARMATA butu sad o kur svetimu tiek iki penktadienio gaut??? Juk nieks taip muzikos ir saslo nesuvaldys, kaip vyriskos rankos smile ir dusios taip niekas kitas nenuramins, kaip kad maloni vyriska sypsena smile chi chi chi - cia svajones, o rimtai - PATARIMU reik del veiklos smile HELP

2

Re: HELP - MERGVAKARIS?

Na zinai, cia labai priklauso nuo to, ar esate konservatyvios. Siaip juk galima apsieiti ir be vyru. Nesenai teko padeti su mergvakario organizavimu. Praktiskai vakaras prasidejo su keliu baru aplankymu, veliau vyru striptizo klubas, ir galu gale Passion Party. Taciau paskutine dali reikejo uzsakyti pries menesi iki mergvakario.

3

Dora, 19 wrote:

Na zinai, cia labai priklauso nuo to, ar esate konservatyvios. Siaip juk galima apsieiti ir be vyru. Nesenai teko padeti su mergvakario organizavimu. Praktiskai vakaras prasidejo su keliu baru aplankymu, veliau vyru striptizo klubas, ir galu gale Passion Party. Taciau paskutine dali reikejo uzsakyti pries menesi iki mergvakario.

sad siaip viskas susiveda i tai, kad laiko nebeliko sad ir uzsakyta pirtis parai... negi reiks mest pirti ir klubus barus vaziuot sad

4

Na, zinai, tikriausiai jau nebepavyks nieko uzsakyti iki 5dieno, taciau be jokio entertainment pirtyje paprasciausiai bus nuobodu. Nezinau kokia Lietuvoje pasiula viso sito taigi nelabai ka galiu patarti. Patarciau pasiklausineti pazystamu - gal kas ka zino. Taciau jei nieko nesugebesi gauti, tikrai patarciau rinktis barus ir galbut koki strip club.

5

Dekui, Dora.

6

ehey, taigi mergvakaris.. primastykit jaunajai visokiu uzduociu (ka nors uzsiuti uzsidejus kumstines pirstines, uzristi kaklaraisti uzsimerkus ir pan).. o del vaikinu.. jeigu turit finansu, galit koki sokeja prisigriebt, jeigu neturit, tai manau jis nera butinas.. teko fotografuot pora mergvakariu, tai ir be sokejo gerai prasisuko ten.. big_smile

7

Deividas, 23 wrote:

ehey, taigi mergvakaris.. primastykit jaunajai visokiu uzduociu (ka nors uzsiuti uzsidejus kumstines pirstines, uzristi kaklaraisti uzsimerkus ir pan).. o del vaikinu.. jeigu turit finansu, galit koki sokeja prisigriebt, jeigu neturit, tai manau jis nera butinas.. teko fotografuot pora mergvakariu, tai ir be sokejo gerai prasisuko ten.. big_smile

as saaku tik makaule reikia tureti ir gausis viskas wink
>> cia tai gal ne i tema bet vistiek pasakysiu,, >> kai buvau klp tai tokiam klube ten toosinosi tokia jaunoji tai visi mane kad ji per savo mergvakari pastos ;D :::b02

>>o vaikinu su jumis pasiauteti tikrai atsiras del to nlb verta jaudintis big_smile

8

aga kumstines pirstines, kaklaraistis smile puiku

9

Linas, 19 wrote:
Deividas, 23 wrote:

>> cia tai gal ne i tema bet vistiek pasakysiu,, >> kai buvau klp tai tokiam klube ten toosinosi tokia jaunoji tai visi mane kad ji per savo mergvakari pastos ;D :::b02

>>o vaikinu su jumis pasiauteti tikrai atsiras del to nlb verta jaudintis big_smile[/quot

jauciu reik ikalbet merginas i kluba jaunamarte vezt smile nes nuotykiu pritruksim big_smile

10

Laura, 25 wrote:
Linas, 19 wrote:
Deividas, 23 wrote:

>>o vaikinu su jumis pasiauteti tikrai atsiras del to nlb verta jaudintis big_smile[/quot

jauciu reik ikalbet merginas i kluba jaunamarte vezt smile nes nuotykiu pritruksim big_smile

DJ pakuzdesit kad mergvakaris ir bus smagu sugalvos koki siurpriza. pvz tada kai as buvau Arinna nerelia daina padainavo.. :H buvo grazu ir miela

11

Na jei viskas vyks vilniuj nemanau kad turetu but sunku susirasti koki sokeja smile o siaip tai pasidarykit plakata "Reikalingi vaikinai atsvesti mergvakari pirtyje" manau turetumet sulaukti demesio smile

12

Rasa, 19 wrote:

Na jei viskas vyks vilniuj nemanau kad turetu but sunku susirasti koki sokeja smile o siaip tai pasidarykit plakata "Reikalingi vaikinai atsvesti mergvakari pirtyje" manau turetumet sulaukti demesio smile

jep big_smile jau gaminamas plakatas big_smile
ACIU UZ PALAIKYMA smile

13

man irgi teko dalyvauti mergvakaryje. bet musu jaunoji norejo kuklaus vakarelio. tai panos persirenge seselemis, kad pagydytu nuo meiles ligos. tada prisigalvojom visokiu uzduociu, bajeriu ir pan. o prisiminimui padovanojom toki crazy albuma, kurioje jos ir busimo vyro nuotraukos su juokingais komentarais, siaip visokiu bajeriu pridejom ir viskas.  na o po to pirtis, snapsas.... o tada jos busimo vyro bernvakario dalyviai pas mus atsivare, nes jiem vieniem buvo nuobodu big_smile

14

Laura, 25 wrote:
Rasa, 19 wrote:

jep big_smile jau gaminamas plakatas big_smile
ACIU UZ PALAIKYMA smile

Nera uz ka smile

15

Fiodoras, 25 wrote:
Laura, 25 wrote:
Linas, 19 wrote:
Deividas, 23 wrote:

DJ pakuzdesit kad mergvakaris ir bus smagu sugalvos koki siurpriza. pvz tada kai as buvau Arinna nerelia daina padainavo.. :H buvo grazu ir miela

jo reikia tadien pliku vaikinu big_smile as nepasirasau :::745

16

galiu padet del mergvakario, parasyk man.

17

Paselusi, 21 wrote:

galiu padet del mergvakario, parasyk man.

jau tas mergvakaris manau seniai atmergvakarotas ;D ;D

Pages 1

You must login or register to post a reply

Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → HELP - MERGVAKARIS?

The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.