- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Re: HELP - MERGVAKARIS?
Laura, 25 parašė:Linas, 19 parašė:Deividas, 23 parašė:ehey, taigi mergvakaris.. primastykit jaunajai visokiu uzduociu (ka nors uzsiuti uzsidejus kumstines pirstines, uzristi kaklaraisti uzsimerkus ir pan).. o del vaikinu.. jeigu turit finansu, galit koki sokeja prisigriebt, jeigu neturit, tai manau jis nera butinas.. teko fotografuot pora mergvakariu, tai ir be sokejo gerai prasisuko ten.. 
as saaku tik makaule reikia tureti ir gausis viskas
>> cia tai gal ne i tema bet vistiek pasakysiu,, >> kai buvau klp tai tokiam klube ten toosinosi tokia jaunoji tai visi mane kad ji per savo mergvakari pastos ;D
>>o vaikinu su jumis pasiauteti tikrai atsiras del to nlb verta jaudintis
[/quot
jauciu reik ikalbet merginas i kluba jaunamarte vezt
nes nuotykiu pritruksim 
DJ pakuzdesit kad mergvakaris ir bus smagu sugalvos koki siurpriza. pvz tada kai as buvau Arinna nerelia daina padainavo.. :H buvo grazu ir miela

- Laura, 24
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs

- Dovilė, 24
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
man irgi teko dalyvauti mergvakaryje. bet musu jaunoji norejo kuklaus vakarelio. tai panos persirenge seselemis, kad pagydytu nuo meiles ligos. tada prisigalvojom visokiu uzduociu, bajeriu ir pan. o prisiminimui padovanojom toki crazy albuma, kurioje jos ir busimo vyro nuotraukos su juokingais komentarais, siaip visokiu bajeriu pridejom ir viskas. na o po to pirtis, snapsas.... o tada jos busimo vyro bernvakario dalyviai pas mus atsivare, nes jiem vieniem buvo nuobodu 

- Rasa, 22
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Laura, 25 parašė:Rasa, 19 parašė:Na jei viskas vyks vilniuj nemanau kad turetu but sunku susirasti koki sokeja
o siaip tai pasidarykit plakata "Reikalingi vaikinai atsvesti mergvakari pirtyje" manau turetumet sulaukti demesio 
jep
jau gaminamas plakatas
ACIU UZ PALAIKYMA
Nera uz ka 

- Teo
- Forumo Fantomas
- Neprisijungęs
Fiodoras, 25 parašė:Laura, 25 parašė:Linas, 19 parašė:Deividas, 23 parašė:ehey, taigi mergvakaris.. primastykit jaunajai visokiu uzduociu (ka nors uzsiuti uzsidejus kumstines pirstines, uzristi kaklaraisti uzsimerkus ir pan).. o del vaikinu.. jeigu turit finansu, galit koki sokeja prisigriebt, jeigu neturit, tai manau jis nera butinas.. teko fotografuot pora mergvakariu, tai ir be sokejo gerai prasisuko ten.. 
as saaku tik makaule reikia tureti ir gausis viskas
>> cia tai gal ne i tema bet vistiek pasakysiu,, >> kai buvau klp tai tokiam klube ten toosinosi tokia jaunoji tai visi mane kad ji per savo mergvakari pastos ;D
>>o vaikinu su jumis pasiauteti tikrai atsiras del to nlb verta jaudintis
[/quot
jauciu reik ikalbet merginas i kluba jaunamarte vezt
nes nuotykiu pritruksim 
DJ pakuzdesit kad mergvakaris ir bus smagu sugalvos koki siurpriza. pvz tada kai as buvau Arinna nerelia daina padainavo.. :H buvo grazu ir miela
jo reikia tadien pliku vaikinu
as nepasirasau 

- Ievužė, 23
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
galiu padet del mergvakario, parasyk man.

- Linas, 23
- Forumo Legenda
- Neprisijungęs
Paselusi, 21 parašė:galiu padet del mergvakario, parasyk man.
jau tas mergvakaris manau seniai atmergvakarotas ;D ;D
Žinutės: 17
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.