Re: kokias isdaigas esat padare mazi?
Nijole> tai gal todel ir avatare saldainis? isiamzinus save ;D
o cia jau kita tema ;D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kokias isdaigas esat padare mazi?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Nijole> tai gal todel ir avatare saldainis? isiamzinus save ;D
o cia jau kita tema ;D
as tai tik esu pasivaisinus saldainemis parduotuvej ;D dideliu kiekiu saldainiu
kad net iki namu pardaveja mane palydejo :V o siaip daugiau nieko :V geras ir taikus vaikas as buvau
Jau isivaizduoju :] Ko gero tai buvo pats fainuleliskiausias vaizdelis pasaulyje ! ~
is esmes nk blogo;]
Kristina> kaskodel netikiu kad jau taip nieko blogo..
is esmes nk blogo;]
O ne isesmes?????? :V Nu pasipasakok, nu.... ;D
Sigitai> o ka pats prisidirbes?
ne geriau nepasakok sigitai as dar noriu kvepuot siandiena ;D
Auri> juk ir tu ne sventasis ka pats prisidirbes?
vyrai... murai... azuolai ..:p greit pasakojates arba uzkutensim
su broliu kaimyno kiaules kiausais apmeteme. " paskui primarinavom" visciuku. man buvo 4 metai o broliui 2.5 kazkur.Mes pamatem kaip mama raugia agurkus stiklainiuose, tai mes pasemem stiklainiu, prirovem zoles, pridejom druskos, pripylem vandens ir sudejom ten visciukus, na ir uzdengem, aisku visciukai nuskendo . oi mama lupt dave tada verkem ir kad siknon gavom ir kad visciukai mire
. paskui (cia jau buvo visa gvardija musu) tokiam pijokeliui, kur pastoviai, miegodavo prie kaimo parduotuves, ir visada nusiaudavo batus, nu tik ziema ne. tai va jam i tuos batus primetem arklio meslo, o ant veido su aliejiniais raudonais dazais nupiesem b**** . bet paskui teko labai stipriai uz tai atsiimti:D:D:D
Ausra> tai bent koncervai butu... neitiketina kad tokia rami buvai ;D ;D ;D
ir mano seimoje su vistom atsistikimas,kai brolis kaimynu vistai su akmeniu pataike,bus jai vaikstinet musu teritorijoj
teisingai taip ir reikia tai vistai o as ka, kaime augau..
o ka ten daugiau veikt tik skadas krest, mes su broliu net savo medi turejom, mes i ji ilipdavom kai ka nors iskresdavom. Islipdavom tik tada kai mama pazadedavo nebaust
:D:D
Ausra>tai kad as ir gyvenau ir vis dar tebegyvenu kaime..ir apie medziu laipiojimas tai man priimtina ir dabar mielai ilipu i medi.. ir manau kad vaikyste mano super kai aplink daug buvo mano amziaus vaiku ir mes zaisdavom visi drauge pulkas zmoniu slepyniu...noreciau ir dabar pazaisti
as i kaimyno benzino baka buvau pripylus smelio (benzino buvo pilnas bakas)
nu tave tai reik nubaust rimtai uz tokius ekonomines krizes skatinimo darbus... :? :? :? Kazi tik nuo kurio butelio pradet baudima - tekilos ar degtines?
Auri> tai pasakyk ir tu ka prisidirbes netikiu kad jau toks sventas buvai..
aisku kad sventas ! Negi nesimate is mano sventuolio aureoles? :]
matos matos, bet nesitikejau kad tokie ir gimsta su tokiom spindinciom aureolem
nu nu aureoles pas ji ;D
tai aiksu pamatysi ji realiai tada nesijuoksi nes isvysi ja tikrai
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → kokias isdaigas esat padare mazi?