61

Re: kokias isdaigas esat padare mazi?

Vaiva, 19 parašė:

Nijole> tai gal todel ir avatare saldainis? isiamzinus save ;D

o cia jau kita tema ;D

62

Nijolė, 21 parašė:

as tai tik esu pasivaisinus saldainemis parduotuvej ;D dideliu kiekiu saldainiu :::b18 kad net iki namu pardaveja mane palydejo :V o siaip daugiau nieko :V geras ir taikus vaikas as buvau :::818

Jau isivaizduoju :] Ko gero tai buvo pats fainuleliskiausias vaizdelis pasaulyje ! big_smile~

63

is  esmes nk blogo;]

64

Kristina> kaskodel netikiu kad jau taip nieko blogo..

65

Kristina, 15 parašė:

is  esmes nk blogo;]

O ne isesmes?????? :V Nu pasipasakok, nu.... ;D

66

Sigitai> o ka pats prisidirbes?

67

ne geriau nepasakok sigitai big_smile as dar noriu kvepuot siandiena ;D

68

Auri> juk ir tu ne sventasis ka pats prisidirbes?

69

vyrai... murai... azuolai ..:p greit pasakojates arba uzkutensim big_smile

70

su broliu  kaimyno kiaules kiausais apmeteme. " paskui primarinavom" visciuku. man buvo 4 metai o broliui 2.5 kazkur.Mes pamatem kaip mama raugia agurkus stiklainiuose, tai mes pasemem stiklainiu, prirovem zoles, pridejom druskos, pripylem vandens  ir sudejom ten visciukus, na ir uzdengem, aisku visciukai nuskendo . oi mama lupt dave big_smile  tada verkem ir kad siknon gavom ir kad visciukai mire sad. paskui (cia jau buvo visa gvardija  musu)  tokiam  pijokeliui, kur pastoviai, miegodavo prie kaimo parduotuves, ir visada nusiaudavo batus, nu tik ziema ne. tai va jam i tuos batus primetem arklio meslo, o ant veido su aliejiniais raudonais dazais nupiesem b****  . bet paskui teko  labai stipriai uz tai atsiimti:D:D:D

71

Ausra> tai bent koncervai butu... neitiketina kad tokia rami buvai ;D ;D ;D 
ir mano seimoje su vistom atsistikimas,kai brolis kaimynu vistai su akmeniu pataike,bus jai vaikstinet  musu teritorijoj smile

72

teisingai taip ir reikia tai vistai big_smile o as ka, kaime augau.. smile o ka ten daugiau veikt tik skadas krest, mes su broliu net savo medi turejom, mes i ji ilipdavom kai ka nors iskresdavom. Islipdavom tik tada kai mama pazadedavo nebaust big_smile:D:D

73

Ausra>tai kad as ir gyvenau ir vis dar tebegyvenu kaime..ir apie medziu laipiojimas tai man priimtina ir dabar mielai ilipu i medi.. ir manau kad vaikyste mano super kai aplink daug buvo mano amziaus vaiku ir mes zaisdavom visi drauge pulkas zmoniu slepyniu...noreciau ir dabar pazaisti smile

74

as i kaimyno benzino baka buvau pripylus smelio big_smile (benzino buvo pilnas bakas) 
:::044:::044:::044

75

nu tave tai reik nubaust rimtai uz tokius ekonomines krizes skatinimo darbus... :? :? :? Kazi tik nuo kurio butelio pradet baudima - tekilos ar degtines?

76

Auri> tai pasakyk ir tu ka prisidirbes netikiu kad jau toks sventas buvai..

77

aisku kad sventas ! Negi nesimate is mano sventuolio aureoles? :]

78

matos matos, bet nesitikejau kad tokie ir gimsta su tokiom spindinciom aureolem smile

79

nu nu big_smile aureoles pas ji ;D

80

tai aiksu pamatysi ji realiai tada nesijuoksi smile nes isvysi  ja tikrai big_smile