Tema: KU Rekreacijos ir turzmo studenciokai
Na mielieji turistai...kaip jums si specialybe? patinka? daug patys keliaujat?:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → KU Rekreacijos ir turzmo studenciokai
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Na mielieji turistai...kaip jums si specialybe? patinka? daug patys keliaujat?:)
Joa Tikrai patinka Turizme atradau tikraji save Ir keliaujam ir turistaujam, organizuojam, dalyvaujam.. Joa, zodziu dalykas yra tas turizmas
na va pagaliau nors vienas turistas atsirado..o as jau buvau netekusi vilties, kad ju is vis nera...:)
Kaip manot, kur geriausia studijuot turizmą, aš pati abituriente ir lb noriu turizmo..
As manau kad kolegija suteikia tikrai geras salygas visapusiskai susipazinti su sia sritimi.. Mes cia darome viska.. Organizuojame renginius, juos vedame, organizuojame kelioniu marsrutus, uzsakome viska kas reikalinga, apsigini kelione, gauni finansavima, leki i kelione, ten isbandai save kaip gida, o praktiku irgi netruksta.. Na as nzn.. Manau kad tai yra subjektyvus klausimas, jug kiekievnas tik zino kaip yra pas ji, nzn kaip yra kitur todel sako kad pas ji geriausia Na nzn, bet taip yra pas mane koledze.. Stai kad ir dabar, sedziu Bulgarijoje, Juodosios juros kurorte Varna (pagal Socrates/Erasmus programa) Viskas tikrai normaliai ir negalvokit kad jei jau kolegija tai jau viskas.. Nea.. Tikrai nea ~ daugeliu atsvilgiu kolegijos lenkia universitetus (kolegija kolegijai nelygu ir univieras univierui) Na, sorry kad as cia tike priveliau
As tai manau klaipedos universitete tikrai gerai studijuoti turizma...cia taip pat yra socrates/erazmus programa...geri destytojai...
Kaip ir sakiau tai yra subjektyvu ir kiekvienas visada palaikys savo puse
teisingai...kiekvienas uz savo....
o kokiu egzu reikia?????
Stojant i turizma? Na, kiek pamenu tai Lietuviu k., Uzsienio k., Istorija (arba Geografija) (arba abu :DD ) zinoma ir visi kiti balai turi itakos. Cia tie svarbiausi dalykai kuriu reiketu norint istoti.
Atsiprasau.. suklydau, ne Istorija/Geografija, o Istoija butinai ir Matematika/Geografija..
o dekui uz info
Prasom Jei istosi pas mane atsiskaitysim
Uj kaip negerai o tai jai giografijos visai nesimokinau tai sakes ane,jau nebeistosiu....
Nea, galima ir be geografijos, tada ziures i tavo Istorijos balus Nepanikuok
Tuo paciu noreciau pasakyti kad labai smagiai pasitaskiau su KU studenciokais, tiek rekreacininkais, tiek visais kitais, buvo nerealnas savaitgalis ~
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Studijos (Universitetai, Aukštosios, Kolegijos…) → KU Rekreacijos ir turzmo studenciokai