1

Tema: KU Rekreacijos ir turzmo studenciokai

Na mielieji turistai...kaip jums si specialybe? patinka? daug patys keliaujat?:)

2

Re: KU Rekreacijos ir turzmo studenciokai

Joa big_smile Tikrai patinka big_smile Turizme atradau tikraji save wink Ir keliaujam ir turistaujam, organizuojam, dalyvaujam.. smile Joa, zodziu dalykas yra tas turizmas wink

3

na va pagaliau nors vienas turistas atsirado..o as jau buvau netekusi vilties, kad ju is vis nera...:)

4

Kaip manot, kur geriausia studijuot turizmą, aš pati abituriente ir lb noriu turizmo..

5

As manau kad kolegija suteikia tikrai geras salygas visapusiskai susipazinti su sia sritimi.. Mes cia darome viska.. Organizuojame renginius, juos vedame, organizuojame kelioniu marsrutus, uzsakome viska kas reikalinga, apsigini kelione, gauni finansavima, leki i kelione, ten isbandai save kaip gida, o praktiku irgi netruksta.. Na as nzn.. Manau kad tai yra subjektyvus klausimas, jug kiekievnas tik zino kaip yra pas ji, nzn kaip yra kitur todel sako kad pas ji geriausia smile Na nzn, bet taip yra pas mane koledze.. Stai kad ir dabar, sedziu Bulgarijoje, Juodosios juros kurorte Varna (pagal Socrates/Erasmus programa) Viskas tikrai normaliai ir negalvokit kad jei jau kolegija tai jau viskas.. smile Nea.. big_smile Tikrai nea big_smile~ daugeliu atsvilgiu kolegijos lenkia universitetus (kolegija kolegijai nelygu ir univieras univierui) Na, sorry kad as cia tike priveliau tongue big_smile

6

As tai manau klaipedos universitete tikrai gerai studijuoti turizma...cia taip pat yra socrates/erazmus programa...geri destytojai...

7

Kaip ir sakiau tai yra subjektyvu ir kiekvienas visada palaikys savo puse wink

8

teisingai...kiekvienas uz savo....

9

o kokiu egzu reikia?????

10

Stojant i turizma? Na, kiek pamenu tai Lietuviu k., Uzsienio k., Istorija (arba Geografija) (arba abu :DD ) zinoma ir visi kiti balai turi itakos. Cia tie svarbiausi dalykai kuriu reiketu norint istoti.

11

Atsiprasau.. suklydau, ne Istorija/Geografija, o Istoija butinai ir Matematika/Geografija..

12

o dekui uz info wink

13

Prasom wink Jei istosi pas mane atsiskaitysim big_smile

14

Uj kaip negerai o tai jai giografijos visai nesimokinau tai sakes ane,jau nebeistosiu....

15

Nea, galima ir be geografijos, tada ziures i tavo Istorijos balus smile Nepanikuok wink

Tuo paciu noreciau pasakyti kad labai smagiai pasitaskiau su KU studenciokais, tiek rekreacininkais, tiek visais kitais, buvo nerealnas savaitgalis big_smile~