4,781

Re: Blevyzgos...

Oksana, 32 пишет:

turiu klausima,kas zino kaip naujam ieskok uzblokuot nepageidaujama nari? please? smile

Reikia ieiti i "Laisko meniu". Ten yra mygtukas"Blokuoti si nari".Turi pavykti. Sekmes:)

4,782

labuciukas ziuriu zmoniu pagyvejimas kaip saunu

4,783

Kai nebera kur pasireiksti,tai visi cia ir sulenda.:)

4,784

na jau, tik nereikia, uzmirsot visi blevyzgas tongue bet saunu, kad prisiminet, nes Vaiva del to labai sielojas big_smile

4,785

eik jau sielojasi... ne velnio nesisieloju.. kaip tik gerai tarp musu mergaiciu pokalbiu gerai yra smile ir mums dviese tongue vat tongue o Loreta ,netikiu kad be siso temos nera kur rasyt tongue

4,786

labas drauguze tongue tai ka, darom siandien eteri, kaip senais gerais laikais wink:::051

4,787

labuciukas, draugyte... tai skundziames gyvenimu big_smile ;D xi negaliu... kaip tu? parsiplakiai i namus?

4,788

joa, jau grizau ir salu :Deisiu anksti gult sakiau..ryt i kirpykla, ciakst ciakst :pbaisu, nes jauciu, kad patrumpins daugokai :?o gyvenimu nesiskundziu, viskas blogai, kaip visad ir tiek :Dkaip moksliukai? big_smile

4,789

as ir salu... bet jau gaunu atgauti siluma truputeli... siaip visa diena salau... o del paluku kirpimo tai tau jau pavydziu as ir noriu i kirpykla kiek galima gazdinti zmones su tokiais plauku galiukais...jo gyvenimu nesiskundi bet viskas blogai ;D saunuole..o kur mano broliukas? kaip jis gyvena? o su mokslais tai gerai yra... snd su nestuvais atsiskaitymas buvo:)

4,790

na, as tik is vonios, bet man visvien salta, sedziu apsikutojus su adijalu db :Dnepavydek, o nueik i kirpykla ;D ir nedaryk man gedos gasdindama zmones ;Dnezinau, kelias dienas neraso :?reik eit pakibint :Dei!tu broli pakrutink, as tai jam niekas juk ;Datsiskaitymas?tai cia tave nese? big_smile:D:D

4,791

nu matai kaip... as va pasigirsiu uzkuriau ugni smile kokia as saunuole net pati neatsistebiu ne esme kaip visas namas skendejo smalkese...:) o del gedos tai patylesiu as.... broli kybint kaskaip ne ne... o atsiskaitumas taip, tikrai ne mane nesiojo..mane vartaliojo mokinomes kaip zmogu ant kedes pasodinti ar  basona pakisti... tai patikek manim vakar tai mane vartaliojo ten...:) ;D

4,792

nu saunuole tongue gerai, kad tik smalkese namas skendi :Do tau patiko tas vartaliojimas? big_smile

4,793

tai jo visai nieko..zinok pravers man tikrai tas  nes nebuciau ismasciusi kad zmogu tokiu budu lengvai gali apversti

4,794

tai kaip ten apverst reik :?:?:?

as nuo spindinciu miesto bokstu tavo lauza regiu... tongue

4,795

nu cia dabar koki dar lauza? yikes
na reikia parodyti o ne rasyti tongue

4,796

tai rodyk ka moki, as parodysiu ka turiu ;D;D;D

tau reikejo veju ir sirenu klyksmo ir laivuuu, nes likimas tau skyre pavoju :::435pasokim, Vaivuk tongue

4,797

eeem kad nebenoriu sokt... rimtai nusiteikusi darbui smile va o ne kaip visi tongue
O del rodymo neeeeeee nerodysiu dar ko tongue

4,798

einu miegot :? salta, beto, reik nors kart i savaite tongue labanakt smile

4,799

nusiplauk kuoj i mauk golt ;D ;D
Saldziu sapneliu

4,800

jau as seniai buvau vonioj ir ne tik kojas ploviau tongue big_smile