Re: Blevyzgos...
turiu klausima,kas zino kaip naujam ieskok uzblokuot nepageidaujama nari? please?
Reikia ieiti i "Laisko meniu". Ten yra mygtukas"Blokuoti si nari".Turi pavykti. Sekmes:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
Puslapiai Ankstesnis 1 … 238 239 240 241 242 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
turiu klausima,kas zino kaip naujam ieskok uzblokuot nepageidaujama nari? please?
Reikia ieiti i "Laisko meniu". Ten yra mygtukas"Blokuoti si nari".Turi pavykti. Sekmes:)
labuciukas ziuriu zmoniu pagyvejimas kaip saunu
Kai nebera kur pasireiksti,tai visi cia ir sulenda.:)
na jau, tik nereikia, uzmirsot visi blevyzgas bet saunu, kad prisiminet, nes Vaiva del to labai sielojas
eik jau sielojasi... ne velnio nesisieloju.. kaip tik gerai tarp musu mergaiciu pokalbiu gerai yra ir mums dviese
vat
o Loreta ,netikiu kad be siso temos nera kur rasyt
labas drauguze tai ka, darom siandien eteri, kaip senais gerais laikais
labuciukas, draugyte... tai skundziames gyvenimu ;D xi negaliu... kaip tu? parsiplakiai i namus?
joa, jau grizau ir salu :Deisiu anksti gult sakiau..ryt i kirpykla, ciakst ciakst :pbaisu, nes jauciu, kad patrumpins daugokai :?o gyvenimu nesiskundziu, viskas blogai, kaip visad ir tiek :Dkaip moksliukai?
as ir salu... bet jau gaunu atgauti siluma truputeli... siaip visa diena salau... o del paluku kirpimo tai tau jau pavydziu as ir noriu i kirpykla kiek galima gazdinti zmones su tokiais plauku galiukais...jo gyvenimu nesiskundi bet viskas blogai ;D saunuole..o kur mano broliukas? kaip jis gyvena? o su mokslais tai gerai yra... snd su nestuvais atsiskaitymas buvo:)
na, as tik is vonios, bet man visvien salta, sedziu apsikutojus su adijalu db :Dnepavydek, o nueik i kirpykla ;D ir nedaryk man gedos gasdindama zmones ;Dnezinau, kelias dienas neraso :?reik eit pakibint :Dei!tu broli pakrutink, as tai jam niekas juk ;Datsiskaitymas?tai cia tave nese? :D:D
nu matai kaip... as va pasigirsiu uzkuriau ugni kokia as saunuole net pati neatsistebiu ne esme kaip visas namas skendejo smalkese...:) o del gedos tai patylesiu as.... broli kybint kaskaip ne ne... o atsiskaitumas taip, tikrai ne mane nesiojo..mane vartaliojo mokinomes kaip zmogu ant kedes pasodinti ar basona pakisti... tai patikek manim vakar tai mane vartaliojo ten...:) ;D
nu saunuole gerai, kad tik smalkese namas skendi :Do tau patiko tas vartaliojimas?
tai jo visai nieko..zinok pravers man tikrai tas nes nebuciau ismasciusi kad zmogu tokiu budu lengvai gali apversti
tai kaip ten apverst reik :?:?:?
as nuo spindinciu miesto bokstu tavo lauza regiu...
nu cia dabar koki dar lauza?
na reikia parodyti o ne rasyti
tai rodyk ka moki, as parodysiu ka turiu ;D;D;D
tau reikejo veju ir sirenu klyksmo ir laivuuu, nes likimas tau skyre pavoju pasokim, Vaivuk
eeem kad nebenoriu sokt... rimtai nusiteikusi darbui va o ne kaip visi
O del rodymo neeeeeee nerodysiu dar ko
einu miegot :? salta, beto, reik nors kart i savaite labanakt
nusiplauk kuoj i mauk golt ;D ;D
Saldziu sapneliu
jau as seniai buvau vonioj ir ne tik kojas ploviau
Puslapiai Ankstesnis 1 … 238 239 240 241 242 … 279 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...