Re: Blevyzgos...
turiu klausima,kas zino kaip naujam ieskok uzblokuot nepageidaujama nari? please?
Reikia ieiti i "Laisko meniu". Ten yra mygtukas"Blokuoti si nari".Turi pavykti. Sekmes:)
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...
turiu klausima,kas zino kaip naujam ieskok uzblokuot nepageidaujama nari? please?
Reikia ieiti i "Laisko meniu". Ten yra mygtukas"Blokuoti si nari".Turi pavykti. Sekmes:)
labuciukas ziuriu zmoniu pagyvejimas kaip saunu
Kai nebera kur pasireiksti,tai visi cia ir sulenda.:)
na jau, tik nereikia, uzmirsot visi blevyzgas
bet saunu, kad prisiminet, nes Vaiva del to labai sielojas ![]()
eik jau sielojasi... ne velnio nesisieloju.. kaip tik gerai tarp musu mergaiciu pokalbiu gerai yra
ir mums dviese
vat
o Loreta ,netikiu kad be siso temos nera kur rasyt ![]()
labas drauguze
tai ka, darom siandien eteri, kaip senais gerais laikais ![]()

labuciukas, draugyte... tai skundziames gyvenimu
;D xi negaliu... kaip tu? parsiplakiai i namus?
joa, jau grizau ir salu :Deisiu anksti gult sakiau..ryt i kirpykla, ciakst ciakst :pbaisu, nes jauciu, kad patrumpins daugokai :?o gyvenimu nesiskundziu, viskas blogai, kaip visad ir tiek :Dkaip moksliukai? ![]()
as ir salu... bet jau gaunu atgauti siluma truputeli... siaip visa diena salau... o del paluku kirpimo tai tau jau pavydziu as ir noriu i kirpykla kiek galima gazdinti zmones su tokiais plauku galiukais...jo gyvenimu nesiskundi bet viskas blogai ;D saunuole..o kur mano broliukas? kaip jis gyvena? o su mokslais tai gerai yra... snd su nestuvais atsiskaitymas buvo:)
na, as tik is vonios, bet man visvien salta, sedziu apsikutojus su adijalu db :Dnepavydek, o nueik i kirpykla ;D ir nedaryk man gedos gasdindama zmones ;Dnezinau, kelias dienas neraso :?reik eit pakibint :Dei!tu broli pakrutink, as tai jam niekas juk ;Datsiskaitymas?tai cia tave nese?
:D:D
nu matai kaip... as va pasigirsiu uzkuriau ugni
kokia as saunuole net pati neatsistebiu ne esme kaip visas namas skendejo smalkese...:) o del gedos tai patylesiu as.... broli kybint kaskaip ne ne... o atsiskaitumas taip, tikrai ne mane nesiojo..mane vartaliojo mokinomes kaip zmogu ant kedes pasodinti ar basona pakisti... tai patikek manim vakar tai mane vartaliojo ten...:) ;D
nu saunuole
gerai, kad tik smalkese namas skendi :Do tau patiko tas vartaliojimas? ![]()
tai jo visai nieko..zinok pravers man tikrai tas nes nebuciau ismasciusi kad zmogu tokiu budu lengvai gali apversti
tai kaip ten apverst reik :?:?:?
as nuo spindinciu miesto bokstu tavo lauza regiu... ![]()
nu cia dabar koki dar lauza?
na reikia parodyti o ne rasyti
tai rodyk ka moki, as parodysiu ka turiu ;D;D;D
tau reikejo veju ir sirenu klyksmo ir laivuuu, nes likimas tau skyre pavoju
pasokim, Vaivuk ![]()
eeem kad nebenoriu sokt... rimtai nusiteikusi darbui
va o ne kaip visi
O del rodymo neeeeeee nerodysiu dar ko ![]()
einu miegot :? salta, beto, reik nors kart i savaite
labanakt ![]()
nusiplauk kuoj i mauk golt ;D ;D
Saldziu sapneliu
jau as seniai buvau vonioj ir ne tik kojas ploviau
![]()
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Blevyzgos...