21

Re: vienatve

Zilvinai, tu dar nesi diedas..Ta seima susirasti dar gali, jei tik noresi...o jei jauties laimingas taip kaip dabar nu ir puiku, buk viengungis, velniai nemate...gyvensi SAU ir vargo nematysi, kaip tavo kolega. Bet manau yra tik viena blogybe, kad kai sulauksi kokiu 47, ta vienatve nebeatnes tau malonumo...nors aisku viskas tavo rankose jei isliksi jaunatviskas ir pan., bet...

22

viskas priklauso nuo pacio zmogaus , svarbiausia yra pazint save , o tada jau pats pamatysi ko tau reikia is gyvenimo ir ka turi padaryt kad pasiektum pilnatve

23

Kartais galvoju ar yra teisinga aplamai priklausyti kokei snobu bandai? Visi kurie attitinka snobu reikalavimus yra priimami i rata. Uz rato ribu visi kiti yra laikomi nenormaleis ir tada juas meginama paveikti palauzti tam kad jie pritiktu prie tame rate esanciu. Tie kurie nepalauziami ir nepakeiciami uzdaromi i institucijas ir ystaigas.

As kartais galvoju kaip butu miela nepaisyti visu socialiniu snobiniu trigdanciu ir stabdanciu normu ir tada kiek daug vietos liktu vystymuisi i prieki. Kiek ginealiu ideju yra slopinama vien del to kad mums tai neyprasta jog tai nepatogu net ysivaizduati arba jog tai tiesiog nepopuleru. Manau truksta visuamenei mazu berniuku kurie isdrystu susukti: ”Karalius nuagas”

Kazkodel zmones aplinkui linke manyti kad jie tikrai geriau uz mane ismano ko man reikia.
Aha! Jaunas sveikas vyras ir be bobos sukruva vaiku?!? Tikrai kad negerai(?) ir prasideda jam reikia pripirsti, prisiuliti, supazindinti … kartais jautiesi zmogus kaip bulius stumiamas prie karves ir jei neuzlipo tai tada aha! Gal nesveikas?!? Reikia gyditi!  Gal jam nestovi? Gal jis gejus?
Stop! Stop! Stop!  As neprivalau priklausyti snobu ratui ir esu visiskai sveikas ir man nusisvilpt kas yra normalu kitiems …

Kodel negali buti normalu tiesiog dgiaugtis gyvenimu? Ir nebuti kieno nors isskaiciavimu, vertinimu , lukesciu, vilciu objektas?

Jei buciau invalidas ar alkoholikas tada man butu atleista , bet kadangi esu sveikas tai aotomatiskai esu kaltas nes… (?).

Belieka prisipazinti jog esu baisus iskrypelis: myliu jura gamta veja laisve ir man gerai taip kaip yra ir as kaip tikras nenaudelis dziaugiuasi ir megaujuasi savo gyvenimu be kaltes jausmo ir baimes uz tai degti pragare smile 

24

Žilvinai,  ir kas tave taip nuskriaudė, kad taip nervuojiesi?? smile mažiau kreipk dėmesį, į tai, į ką išvis neverta kreipt dėmesio... O dabar kaip sena bobutė pensininkė pergyveni: "ką žmonės pasakys???".... smile

25

na as nesinervinu, visiskai neperguvenu ir nesijauciu nuskriaustas , paprasciausia manau kad buna gyvenime ir taip, todel verta pasidalinti forume mintimis.  gal as ne vienas toi pacioi situacijoi? o gal kaikas susimastys pries vertindamas kitus? Beto man ydomu kaip zmones reguaja kokios ju mintys? taip galima daug geriau atpazinti sielai artima smile

Daiva jei tu kiekviena vertinsi kaip nuskriaustaji pensinika...tai zmones nedrys laisvai dalintis mintimis forume , bus uzdari ir santurus vadinas forumas netures gyvybes bus nuabodus smile

Storzieviskumas tikrai kad neimponuaja, tai tik parodo dvasios skurduma ir/arba bailuma, bent jau man tai labai nuabodus varijantas

Diva, 35 tu bent pati suvoki ka tu nori tua pasakyti? nes as tai nelabai  smile

26

Žilvinai, čia tu rašai romanus iš pasąmonės srauto, o to, ką aš parašiau sudėtinga nesuprasti. smile
2 pagrindinės mintys: 1) kas tave taip nuskriaudė? 2) neverta pergyvent "ką žmonės pasakys". Kaip galima nesuprasti poros sakinių su labai aiškiai pasakytom mintim? smile

27

Diva, o tu nemanai, kad jis nelabai gilinas i tai, ka kiti pasako? smile as ta jau pastebejau...kazkurioj ten temoj, apie alkoholi sneketa buvo..sakiau, kad negeriu, nuo pat pirmo pasisakymo..tik pasisakiau, kaip kiti geria, o jis ..isvadino mane degrade ir palinkejo vaiku neturet..tai va wink

28

Diva: 1) nenuskriaude 2) nepergivenu     

su kokiu tikslu rasoma forume jei nera ydomu  "ką žmonės pasakys" ????
...............................................................
Ingrida, 22   tu daliniesi yspudzeis ir aktyvei dalivauji temoje kaip geriau gerti degtine (manu tai degradu tema)

veliau: "..sakiau, kad negeriu,"  (manu kad... eh paklausyk Divos patarimo... ir nustok persekioti mane visose temose)
...........................................................................................................
well cia forume simtai zmoniu pasauly dar daugiau man reikia tik vienos smile

Panelles Diva ir Ingrida tikrai kad neysizeiskit, bet man jusu intelektas per sudetingas as jieskau prastesnes paneles na kaipsakant zemesnio lygio smile . OK? tikiuasi kad everybody happy now

galvok kad tema: "vienatve" ir gal maziau svarbu kabinetisprie temos autoriaus, bet pasidalinti mintimis apie tai ir sulyginti savo poziury tua paciu klausimu su kitais

so kreipemia demesy i vienatve OK? debatas is prancusu kalbos reiskia sutriuskinti (priesininko argumenta) savu argumentu

29

niu niu

30

Giedriaus anketoi FR reiskia bendrauja Prancuziskai. Paciu laiku smile Giedriau paaiskink zmonems is kur kiles zodis debatas

Si vous comprenez le français, pouvez-vous expliquer lorigine du mot débat?

Je suis fermement convaincu que la parole débat vient du français-de  is, NUA et battre "kovoti», et les moyens de détruire (lopposant largument).

ir gal geriau lietuviskai kad daugiau liaudies suprastu, nors seip tema apie vienatve

comment allez-vous?

31

tai ir lietuviskai visi zino kas tai yra wink

as asmeniskai nezinau ka cia ir pasakyti sia tema. Visada sakiau, jei kam gerai, vadinasi ir yra gerai smile .As asmeniskai butybe esu sociali. Jauciuosi ir vienas gerai, bet salia kitu big_smile

32

Na, man patinka sakyti sia fraze: " Im lonely but happy"... Esu vienisas, bet nesu atsiskyres nuo draugu ir nuo broliu... Man tiesiog patinka vienatve. Tikrai paspausciau ranka tam, kas isrado kompiuteri ir interneta... :-)

33

Rimvydas, 24 you get it, hi five.... smasch!!!  smile

....dievas sukure zmogu kad jis butu laimingas ...   bet velnias dadejo boba dievo planam sudrumsti smile

Kodel vyrai trumpiau gyvena uz moteris ?  Labai paprasta: todel kad jie gyvena su moterim smile

Kodel moterys gyvena ilgiau uzvyrus? todel kad jos negyvena su moterim smile

swedu kalboi zodis "gift" reiskia du dalykus vedes arba giftig = nuadingas, toxinis smile

34

kokie Jus ismintingi....!:):::833

35

bet jus patys mus VEDAT (vesti) prie altoriaus, o ne atvirksciai tongue

36

zilvinuk, dar yra posakis "pirmas blynas prisviles ", kadangi zmogu sukure pirma, o paskui moteri...komentuoti ir nereikia... ;D  kas cia prisviles ir kodel trumpai gyvenat ;D ;D ;D
-------------------------
na o vienatve :::123 <---- reikalas ;D as galiu pabuti ir viena, bet smagiau kai sale kazkas sedi ir kartu bunam vienisi....netaip liudna big_smile

37

Rasa, 21 parašė:

zilvinuk, dar yra posakis "pirmas blynas prisviles ", kadangi zmogu sukure pirma, o paskui moteri...komentuoti ir nereikia... ;D  kas cia prisviles ir kodel trumpai gyvenat ;D ;D ;D
-------------------------
na o vienatve :::123 <---- reikalas ;D as galiu pabuti ir viena, bet smagiau kai sale kazkas sedi ir kartu bunam vienisi....netaip liudna big_smile

pritariu visu 100% neutral

38

Jesus kraits faking witches!!!  I hate all women in the world!!!  Vakar gryzau is Stockholmo mano geriausias  draugelis papuale I bobos pinkles ****! Niekad nepatikeciau kad tie velnio padarai taip gali zmogu pakeisti … Zmogus turejo viska gera darba issilavinima padoriu klijentu rata savo individualia ymone  ir viskas suniui ant uadegos vien delto kad Malmö gyvena ragana …. Tai jis idiotas visa vasara ten vazineja! Pora savaiciu jie Stockholme pora Malmö ! kai paklausiau kodel vasara neatvykai kaip visad pas mane i Gotlanda? jis pradejo meluati(!) man: sako daug darbo buvo . Tik is jo to darbo resultatu nesimato vien islaidos i Malmö. Zuvo visi siekei ir planai, svajone sudalyvauti architektu konkurse Londone pakeite velnio isperos vardas, visi experimentinei projektai ir modelei skesta dulkese. I can’t fucking believe it 44 old man elgesi kaip puberto amziaus. Na zinoma galeciau jo ta svaiguly greitai numalshint su psiko farmaka (vaistai panaikinantys tiek psichinius sutrikinus tiek ysi mylejimo simptomus) Bet pasiziurejau i ji… net gaila pasidare varkselis svaigsta rimtai issiviepes ir laimingas kaip extasy priedes butu, “puppy love”  tai vadinasi tarp sveiku zmoniu kai du individai laizosi kaip sunyciai ir nieko kito nebemato. Ah tegu miegaujasi …

Zmogus kaip zindualis kas ketveri metai turi savo rujos periodus USA CIA ruskiu FSB arba swedu SÄPO  agentai  malsina savo “svaigulius” medicamentais.  Tai debar man iskilo klausimas  ar yra etishka malshinti gabiu zmoniu gyvulishkas aistras mokslo ir vystimosi vardan ?  Juk zmoniu netruksta, ir beto juk pilna zmoniu darbininkeliu kurie mielai priperi palikuaniu ateiciai?

So man taippat yra pasirinkimas ar pasirinkti zindualio palikuaniu peretojo kialia arba konkretus pasiulimas:
Funding for joint PhD training between KI and University of Alberta, Canada
  The government of Canada announces a high doctoral scholarship program, ”Vanier Doctoral Scholarships”, to international future doctoral students.
KI is invited by the University of Alberta, to nominate three students to apply for the scholarship in collaboration with University of Alberta. If granted, as a Vanier scholar nominated from KI, you will be placed at the University of Alberta, Canada, and will keep a close connection with KI during your PhD training by joint supervision by supervisors at KI and University of Alberta. As a scholar you will be fully funded for three years.
Cia is mano e-mail pasto dezutes ir kua toliau mokiniesi tu daugiau ir yvairesniu pasiulimu ir galimybiu atsiranda….   
Klausimas ar verta paaukoti karjera del velnio isperos bobos?  Laikino dauginimosi svaigulio vadinamo meilie?  Po keleriu metu gal jau ir pats tos bobos nebenoresi, bet issilavinimas lieka visam likusiam guvenimui….

39

kartais geriau pabuti vienišam.....

40

Zilvinai, draugo gyvenimas, jam ir rinktis...nusvils, gal pasimokys..svarbu, kad jam dabar gera...