Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
- Agne, 21
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Tema: Neiseina atkeist, kad rodytu nuotrauka
Skiltyje "mano foto" buvau nustaciusi "nerodyti mano mini foto", bet dabar nebegaliu atkeist, kad vel rodytu nuotraukas, kai bandau nustatyt, kad pakeistu i kuria nors foto, psl normaliai nepersikrauna, bet ismeta kazka tokio:
"Warning: copy(/mnt/ns5/photo_base1/public_html/mini/320/691320.jpg) [function.copy]: failed to open stream: Permission denied in /usr/home/fantom/public_html/mymini.php on line 16
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/home/fantom/public_html/mymini.php:16) in /usr/home/fantom/public_html/mymini.php on line 66"
- Lina, 25
- Forumo Naujokas
- Neprisijungęs
Re: Neiseina atkeist, kad rodytu nuotrauka
Ir as to paties noreciau paklausti
- Erika
- Forumo Vijurkas
- Neprisijungęs
Problema su mini nuotrauka, yra nustatyta viena o rodo visiskai kita, sena sena foto. teoriskai pasikeite taciau praktiskai ne. na jeigu as ieskau saves, per smulkia paieska, mano anketa rodo su ta, "nauja" (nustatyta pries pora menesiu) mini foto, taciau jeigu mane rodo pirmam puslapy arba tiesiog tarp visu prisijungusiu ieskau saves, tai randu su sena mini foto. Nustatymuose rodo kad mini foro viena o rodo kita. Galite gal isspresti tai?!
- Vytis
- Administratorius
- Neprisijungęs
Žinoma problema. Ieškom kas gali būti negerai. Artimiausiu metu tikimės ištaisyti.
Žinutės: 4
Puslapiai 1
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.