1

Тема: Suplanuotas gyvenimas

Turiu draugę, o gal ne draugę - tik pažįstamą, kuri visą gyvenimą planuoja, o vėliau tam tikrų pastangų dėka, tuos planus įgyvendina. Pamenu, gal buvom 14 ar 15 metų, kai jos mama ją barė, kad nesusitvarko savo kambario: -„Brangioji, joks berniukas nežiūrės į nevaleiką“.
Jos atsakymas buvo toks: -„Aš pati niekada nežiūrėsiu į berniuką - gausiu turtingą vyrą, turėsiu prabangią raudoną mašiną, dėvėsiu tik madingus drabužius, auklės augins du mano vaikus, o kai atsibos toks gyvenimas, tada susirasiu tokį meilužį, apie kokį tik pasvajosiu“.
Taip ir įvyko, visą tai ji turi, net „dievinamą“ meilužį, ne kokį ten Alfonsą, o iš proto dėl jos besikraustantį vyriškį, kuris peršasi jai jau ketvirtą kartą. Nežinau, kokių pastangų dėka, bet ji visada pasiekia, tai ko užsimano. Ji - ne gražuolė, bet, matyt, kažką tooookio turi. Kartą paklausiau, ar tu laiminga, ar nemanai, palikt nemylimą vyrą ir ištekėt už mylimo. Atsakymas buvo toks:-„Taip, aš už jo ištekėsiu, bet prieš tai jis taps turtingas.“ Pasijuokiau, paklausiau, ar ji tikra, kad kada nors jis taps turtingas? Jos atsakymas mane šokiravo: -„taip ir gana greitai.“ Ką manot? Neseniai sužinojau, kad ji palieka savo pirmąjį vyrą, kad jos meilužis sėkmingai investavo savo kuklias pajamas (pardavė butą, garažą) į šiuo metu klestintį versliuką.
Netelpa galvoje, kaip įmanoma taip viską suplanuot? Ji braižo kažkokias lenteles, susirašo ateities planus, šalia - gretimoje skiltyje surašo, ko reikia, kad tai būtų įgyvendinta, dar kitoje skiltyje, kokiu būdu tai įgyvendins, sekančioje - kiek laiko truks plano įgyvendinimas. Ar bandėt kada nors taip daryt?

2

Re: Suplanuotas gyvenimas

duok jos nuotrauka, greit pasakysime, ka ji turi, ko neturi.

Na ji bent zino ko nori, o dauguma zmoniu save apgaudineja, priesia viska tik rozinem arba juodom spalvom, o galop ateina gyvenimas koks jis yra wink

beje, labai svarbus moters palaikymas vyrams daryti versla smile kartais tai tiesiog tampa issukiu smile

3

...nori prajuakinti dieva? susiplanuak savo gyvenima...

Na sveikintina siekti uzsibrezto tikslo tikrai didesne tikimybe, kad kazko pasieksi, bet pamenu: vienos statybininku mokyklos direktoriaus zodzius:  as jaunystei svajojau buti daininiku stojau i nuzikos mokykla ir t.t. ta diena kai supratau jog tam neturiu nei talanto nei prigimties, buvo ipradziu skausmingiause, bet veliau laimingiausia diena mano gyvenime...

Paprastai sveiki zmones visa gyvenima vystosi, lavinasi. to pasekme: keiciasi ir ju poziuris, skonis, planai ateicei...

... wel tiepatys planai ir troshkimai kaip ir pries 14 - 15 metu ... Halio! jos protelis bukas ji neimli naujovem ir labai uzdaro mastymo butybe. polinkis y autistisk spektrum + shizotyp personality disorder.   

Tarp kitko Gabija, 33 lakios fantazijos, istoriju pasakotoja smile kurei norisi turtingo vyro ir karshto romantishko meiluzio.

as turiu pasiulima kodel tau ne tapus Rockstar?

‘Cause we all just wanna be big rockstars
And live in hilltop houses driving fifteen cars
The girls come easy and the drugs come cheap
We’ll all stay skinny ‘cause we just won’t eat
And we’ll hang out in the coolest bars
In the VIP with the movie stars
Every good gold digger’s
Gonna wind up there
Every Playboy bunny
With her bleach blond hair

http://www.youtube.com/watch?v=H3dG6cpvvV0

4

Kai koncentruojiesi i viena tiklslą, ji pasiekti kur kas lengviau, nei blaškytis tarp kelių ar išvis nežinomybėje, todėl žmonės, kurie ištikrųju žino ko nori, tai ir gauna smile Tačiau tokius tikslus, kaip gauti turtingą vyrą ar žmoną, gali išsikelti, tik labai siurų pažiūrų žmogus smile

5

Zilvinas, 38 пишет:

...nori prajuakinti dieva? susiplanuak savo gyvenima...

Na sveikintina siekti uzsibrezto tikslo tikrai didesne tikimybe, kad kazko pasieksi, bet pamenu: vienos statybininku mokyklos direktoriaus zodzius:  as jaunystei svajojau buti daininiku stojau i nuzikos mokykla ir t.t. ta diena kai supratau jog tam neturiu nei talanto nei prigimties, buvo ipradziu skausmingiause, bet veliau laimingiausia diena mano gyvenime...

Paprastai sveiki zmones visa gyvenima vystosi, lavinasi. to pasekme: keiciasi ir ju poziuris, skonis, planai ateicei...

... wel tiepatys planai ir troshkimai kaip ir pries 14 - 15 metu ... Halio! jos protelis bukas ji neimli naujovem ir labai uzdaro mastymo butybe. polinkis y autistisk spektrum + shizotyp personality disorder.   

Tarp kitko Gabija, 33 lakios fantazijos, istoriju pasakotoja smile kurei norisi turtingo vyro ir karshto romantishko meiluzio.

as turiu pasiulima kodel tau ne tapus Rockstar?

‘Cause we all just wanna be big rockstars
And live in hilltop houses driving fifteen cars
The girls come easy and the drugs come cheap
We’ll all stay skinny ‘cause we just won’t eat
And we’ll hang out in the coolest bars
In the VIP with the movie stars
Every good gold digger’s
Gonna wind up there
Every Playboy bunny
With her bleach blond hair

http://www.youtube.com/watch?v=H3dG6cpvvV0

Zilvinai man patiko ta kita versija ;D
http://www.youtube.com/watch?v=7uSlqI1AVUk&feature=related

6

Gyvenimo planavimas budinga bukaprociams norejimas buti zinomybej...

7

Žilvinai 38, neturiu tokio pašaukimo tapti big rockstar
:::127, ai bet vistiek ačiū už pasiūlymą. Dievo juokint irgi neketinu, tiesa sakant esu visiška „parmazonė“ - čia ne kita tikyba, čia yra netikėjimas, beje tai tik mano reikalas. Taip, gyvenime kai ką planuoju, bet kai ką darau ekspromtu. Mano svajonės visada buvo žemiškesnės negu tos statybininkų mokyklos direktoriaus: kažkada svajojau būt stomatologe, nes manoji dantukų fėja po kiekvieno apsilankymo pas ją dovanodavo man gražų tuščią kvepalų buteliuką, vėliau nutariau, kad noriu būt gyvunėlių gydytoja - veterinarė, dar vėliau.... Tapau tuo, kuo tapau. Dėl vaizduotės niekada nesiskundžiau, taip ji pas mane pakankamai laki, na nesu romanų rašytoja, bet kelis rišlius sakinius gebu suraityt (man to užtenka). Dėl turtingo vyro ir karšto romantiško meilužio, manau, man to būtų šiek tiek per maža:::734

8

Gyvenimas daznai mus nubloskia shen bei ten, svarbu teisingai nuskaityti situacija ir pasukti yvikius savo naudai , nesvarbu ko ten be siektumei. Esme paciame siekime o ne ko tu ten sieki smile

9

Fantastinė ta draugė , bet manu bus tokių kurie ims ir įrodys kad viskas galimą jei tik panorėsi tik turėk priemonių galimybių truputis žinių ir intelekto kad gautum tai ko nori.

10

VAu, juk yra sakoma zmogus gali isikalbeti.. kaip ir tevai niekada savo vaikui negali net juokais sakyti, tokiu dalyku kad busi koks bomzas nes taip juk ir ikalbama... Kaip ir mano mamos atzvilgiu tevas jos galima sakyti gyvenima kaip ir parinko, sakydavo nesimokinsi kolukyje gyvensi ir dirbsi...
Bet va tokie zmones itikina, kad svajoti ir laikytis svao uzsibrezto tikslo kartais gerai...

11

Svajoti? Taip laikytis uzsibresto tikslo? Ciajau iki to laipsnio kol neprarandi atviro proto ir nepraleidi galimybiu vien del kvailo ishankstinio uzsibrezimo.

Arba kitaip: gink savo nuamone kuam esi ysitikines Gerai tol kol neprarandi gebejimo blaivei mastyti ir keisti savo pozicinius ysitikinimus ygavus naujos informacijos.

Fanatizmas budingas neishpruselems arba nesveikiems. 

12

atsargiai, zmoniu norai pildosi... smile)))))))
tereikia to siekti, tiketi... viskas imanoma pasauli... "kas iesko tas randa" wink
zmones ismokime mastyti pozityviai ir mums viskas pageres wink