Ir kas ten baisaus pas tuos urologus...
Siaip buvo karta man atsitikimas, tikras anekdotas... net dabar juokas ima ...
zodziu... reikejo del armijos praeiti kruva daktaru. Na ir sarase kazkoks urologas. Net neaisku, ka jis ten daro. Uzeinu i registratura. Ten sako: "yra du kabinetai, viename eile,kitame ne". Na, pajamaiau, kur nera eiles... va cia ir pramazinau... Uzeinu.... Ziuriu, sedei begemotas orangutangas... tokia babce... boba bajavaja... su usais, baknebardais.. rankos plaukuotos kaip pas gruzina .... man plaukai visi piestu tik pasistojo.... sakau, ka man darysite?.... ta: "Sesk greitai". "eik nusirenk". As galvoju, kad nieko gero cia jau man nebus.... Zodziu, nepasidaviau .. baigesi tuo, kad pajame mano kortele ir isvare is kabineto griztu i registratura, o ten jau mergaites juokiasi visos (mat mano kortele nunese tenais)... sako, tai ka, gal uzrasyti, kur eile
Prastovejau eileje, o eile didele buvo... uzeinu.. dvi moteriskes, viena visai jaunute... bet tokios afigienos, kaip per filmus... ne kas diena gatveje tokias sutiksi... sako: "labas", sypsosi abi. Atsistoja jaunesne, nusiveda i kita kabineta ir kuzda i ausi, sako: "nebijok, zinok patiks... paskui pastoviai pas mus ateisi". tai va... gailejausi tik vieno, kad procedura per trumpai truko .. .tikrai patiko, bet daugiau nejau