Re: jusu profilio nuotrauka
O mano tai kaip is zonos :-D
matai ir vėl tavęs nesuprato ...čia toks objektas "qqqqqq" ...
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → jusu profilio nuotrauka
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
O mano tai kaip is zonos :-D
matai ir vėl tavęs nesuprato ...čia toks objektas "qqqqqq" ...
OK Rytoj Ikelsiuu ta Fotke is Pasoo
Įkelk į albumą šviežią nuotrauką, bet taip, kad ir pensininkė pažiūrėt galėtų
Laimutė parašė:Shameless parašė:OK Rytoj Ikelsiuu ta Fotke is Pasoo
Įkelk į albumą šviežią nuotrauką, bet taip, kad ir pensininkė pažiūrėt galėtų
Tai kaa tu Manii Uzblokavus Jau 2m Ciaa Gili Mintelee jei kaa
Nieko aš neužblokavus
O kokia Laimutė graži
Laimutė parašė:Shameless parašė:Tai kaa tu Manii Uzblokavus Jau 2m Ciaa Gili Mintelee jei kaa
Nieko aš neužblokavus
Nuu Karoce Nesupratom Viens Kitoo Eil Sykii STOP Darau ir Parukau kaip toj Fotkej
Ko nesupratau? Gali bet kada į mano anketą užeiti, nėra jokių filtrų išskyrus amžiaus apribojimą, nes koki amžių beužrašyčiau, vistiek vaikai rašo.
As Nemokuu Bendraut Visuu Pirma Tai Priciom taa Fotkee Supisstaa
Nemoki tai nemoki, tau geriau žinot
O kokia Laimutė graži
Aha , labai, iki pusdienio pramiegojus
Ačiū Konstantinai
Ramaus miego
Ramaus miego
Ramaus
Sveiki,
norejau pasmalsauti, kam teikiat pirmenybei dedami nuotraukas pragrindines, kad atkreiptu i jus demesi?
tai veida, kuno dalis, poza, israiska , pomegis jusu?Kaip bandot pritraukti jos/jo demesi per savo profilio foto?
Viskas paprasta. Kam teikia pirmenybę, tą ir parodo. Man ypač nepatinka nuotraukose žmonės su tamsiais akiniais. Tai, pirmiausia, didžiulė nepagarba žiūrinčiajam. Net etiketas reikalauja, kad kalbant su žmogumi reikia nusiimti užtamsintus akinius. Jau geriau visai be foto.
Rokas parašė:Sveiki,
norejau pasmalsauti, kam teikiat pirmenybei dedami nuotraukas pragrindines, kad atkreiptu i jus demesi?
tai veida, kuno dalis, poza, israiska , pomegis jusu?Kaip bandot pritraukti jos/jo demesi per savo profilio foto?
Viskas paprasta. Kam teikia pirmenybę, tą ir parodo. Man ypač nepatinka nuotraukose žmonės su tamsiais akiniais. Tai, pirmiausia, didžiulė nepagarba žiūrinčiajam. Net etiketas reikalauja, kad kalbant su žmogumi reikia nusiimti užtamsintus akinius. Jau geriau visai be foto.
Na, Ieva, nevisai taip...
Pagal Tave iišeitų, kad savo pričindalų nuotraukas dedantys r siunčiantys vyrai yra gėjai., bet kažkodėl tas nuotraukas siunčia moterims, o ne vyrams
Ką bendro čia turi su gėjais... Aš turėjau mintyje tiek vyrus, tiek ir moteris, kurie dedasi foto su tamsiais akiniais ir tiek. Tai yra nepagarbu.
Ieva be nuotraukos, Andre irgi be nuotraukos) nuo kazko slepiasi
isvis pastebejau daug 40+ metu moteru be nuotrauku) bijo kad pazistami gimines ar bendradarbiai uzmatys
isvis pastebejau daug 40+ metu moteru be nuotrauku) bijo kad pazistami gimines ar bendradarbiai uzmatys
...arba ex ir paskui kerštaus.
Ką bendro čia turi su gėjais... Aš turėjau mintyje tiek vyrus, tiek ir moteris, kurie dedasi foto su tamsiais akiniais ir tiek. Tai yra nepagarbu.
Komentavau šį pasisakymą "Viskas paprasta. Kam teikia pirmenybę, tą ir parodo":)
Konstantinai, o kam nuotrauka? Vyrams 30+ paprastai rūpi tik susirašinėti JIems tas pats kaip moteris atrodo
nes vyrai bijo) jie kaip laukiniai gyvunai kuriuos reikia sumedzioti
nes vyrai bijo) jie kaip laukiniai gyvunai kuriuos reikia sumedzioti
aš ne vyras, nemedžioju
Diana irgi nebuvo vyras.
na, Diana buvo vienas iš moters archetipų - agresyvaus vyriško. Jai tiko moteriški vyrai aukos
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Bendravimo Ypatumai → jusu profilio nuotrauka