Tadas wrote:Man 24 metai, studijuoju Vilniuje. Esu stambaus sudėjimo, 175 cm. Ieškau 1 - 3 metais vyresnės merginos, linksmam, turiningam laiko praleidimui, draugystei, rimtiems, ilgalaikiams santykiams. Išvaizda nėra svarbu (neaukštesnė nei 172 cm). Pageidautini būdo bruožai: meilumas, darbštumas, švelnumas, tvarkingumas, lengvo laipsnio nuprotėjimas
kūrybingumas, ištikimybė, supratingumas.... Man jau užteks būti vienam, išsidūkau, reikia rimčiau pradėti žvelgti į gyvenimą, užtikrinčiau žvelgti į ateitį ir pradėti statytis tvirtus gyvenimo pamatus, o juk dviems lengviau tai įgyvendinti nei vienam, tad jei atsiras mergina, kuriai reikia ištikimo, rūpestingo, gero draugo... Laukiu žinučių ir skambučių 
Jauciu pilietine pareiga apsviesti forumo dalyves koks Tadas-Jūsų Košmaras "rupestingas" ir uzknisanciai geras.
Jūsų Košmaras (25 m. Vilnius) Vakar 15:30
nu ir bjauri gi tu boba esi... tau tik šluotos trūksta... ;DD
Pažymėti
Daugiau veiksmų
Jūsų Košmaras (25 m. Vilnius) Sausio 5 9:27
Ko tu nori iš manęs? ko pristoji? negali apeiti? būtina užkabint? moteriai 36m o elgiasi kaip malalietka... susimąstyk moterie...
Pažymėti
Daugiau veiksmų
Jūsų Košmaras (25 m. Vilnius) 2014 Kovo 15 4:02
ir viskas? tik tiek? nesveika boba... ;DDD
Pažymėti
Daugiau veiksmų
Jūsų Košmaras (25 m. Vilnius) 2014 Kovo 15 3:51
dabar aš puikiai suprantu, kodėl TU vieniša ;DDD nes tu idiotė ;DD
Dar noriu pazymeti, kad ji tik viena kart pasiunciau velniop, nes turi talenta uzknisti, beje siandien yra menulio pilnatis suprantu, kad psichus tai veikia, bet tai nepagrindas be priezasties man rasineti laiskus su uzgauliojimais.