Re: Ieškau merginos rimtiems, ilgalaikiams santykiams
Kosmarai,
ar ne geriau butu prisiminti kuria nors is tu, su kuria dukote? ji jau vistiek sava kaip ir... gal irgi iesko dabar... gal irgi issidukusi, o svarbiausia, kad issidukusi su jumis:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ieškau merginos rimtiems, ilgalaikiams santykiams
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kosmarai,
ar ne geriau butu prisiminti kuria nors is tu, su kuria dukote? ji jau vistiek sava kaip ir... gal irgi iesko dabar... gal irgi issidukusi, o svarbiausia, kad issidukusi su jumis:)
Daiva, o tau koks skirtumas kaip aš atrodau? ;DD kriterijai labai paprasti... o jeigu tu jų nesupranti, tai... chujova iš tavęs moteris nepyk, bet pati taip pateikei ir beje, koks tau skirtumas, kokios ieškau? vis tiek tu tikrai neatitinki kriterijų ir iškrenti iš konteksto
Profesoriau, šiaip vyrukai apie mano barzdą užsimena kur kas dažniau išvada: čia jums (vaikinams,/vyrams) mano barzda trukdo, o ne merginoms
retai kuriai patinka buciuotis su oziu...
nors ozkos metais oziams turetu sektis
pradekit myzt i barzdas:)
Tu? Tu man sakai tu?:)
Daiva, atskleisiu paslaptį tu nerasi vyro ir iki savo dienų pabaigos būsi vieniša... nes tokios kaip tu niekam nereikalingos o ir vaikai tavo paaugs biškiuką ir paliks tave likimo valiai.... pamatysi man asmeniškai būtų gėdą už tokią motiną... gal todėl tave ir palieka visi, bo tu tik gėdos pridarai ;DD
Daiva, kaip moteris rasai tokias nesamones, kabinejies prie zmogaus, vadini oziu, prifantazuoji kazkokius nebutus dalykus. Gal nedarykit sau ir moteriskai lyciai gedos, nes siuo metu ta ir darot.
manes niekas nepalieka:)
O vaikai mane dievina:)
Daiva, tavo vietoj aš irgi taip sakyčiau, o kas belieka? gyventi tik iliuzijomis ;DD atsimerk moteriške, ir pažiūrėk į save iš šalies, kokia tu apgailėtina
Daiva, kaip moteris rasai tokias nesamones, kabinejies prie zmogaus, vadini oziu, prifantazuoji kazkokius nebutus dalykus. Gal nedarykit sau ir moteriskai lyciai gedos, nes siuo metu ta ir darot.
viskas gerai. Teko zmogui paaiskinti, kad kartu su juo oziu neganiau:) Be to pats apie barzdas paklause.
is nuotraukos jis atrodo tikras senukas:) Nepatinka tiesa?
Kai man pasimatyme vaikinas nepatinka, juk nesakau jam, kad jis liurbis, tiesiog tas pirmas pasimatymas lieka paskutiniu:)
Daiva, tavo vietoj aš irgi taip sakyčiau, o kas belieka? gyventi tik iliuzijomis ;DD atsimerk moteriške, ir pažiūrėk į save iš šalies, kokia tu apgailėtina
Kaip manai, po tokiu komentaru jusu reitingai padides?
Netgi tos, kurioms buvot idomus, ir tos jusu vengs
uzjauciu:)
Daiva, gal jis ir su barzda, bet jis ne ozys, o zmogus, o kaip tu atrodai jau geriau i save pasiziurek. Esi vienisa moteris, kuriai sansu dar maziau. Geriau patyletum ir negadintum zmogui temos ir nuotaikos.
Ponaiti, tegu čia ji drąskosi, ji man netrukdo nei kiek tik šypseną ir juoką kelia jau sakiau kažkada, atrodo moterys amžiuje o elgiasi kaip malalietka, matomai klimaksas jai taip protą jaukia ;DD Daiva, dėl manęs nesirūpink... kai pradėsiu išties rimtai ieškoti, tai tikrai ne čia o tu sėdėk rimtok čia... ir lauk senatvės gilios ;DDD
paaiskinkit man, beviltiskieji jaunikliai, kodel kasdien susilaukiu apie keleta desimciu jusu siulymu susipazinti?:)
ir kas cia toks beviltiskas...
idomu, kas ten tau tokiai super sexy star raso?
tu beviltiška... bo tu tiek ir teverta, kad berniokai tave pistu juk matai, kad jogs save gerbiantis normalus vyras, net nežiūri į tavo pusę ;DDD tad, kas tau belieka? mėgautis jauniklių dėmesiu
Man 24 metai, studijuoju Vilniuje. Esu stambaus sudėjimo, 175 cm. Ieškau 1 - 3 metais vyresnės merginos, linksmam, turiningam laiko praleidimui, draugystei, rimtiems, ilgalaikiams santykiams. Išvaizda nėra svarbu (neaukštesnė nei 172 cm). Pageidautini būdo bruožai: meilumas, darbštumas, švelnumas, tvarkingumas, lengvo laipsnio nuprotėjimas kūrybingumas, ištikimybė, supratingumas.... Man jau užteks būti vienam, išsidūkau, reikia rimčiau pradėti žvelgti į gyvenimą, užtikrinčiau žvelgti į ateitį ir pradėti statytis tvirtus gyvenimo pamatus, o juk dviems lengviau tai įgyvendinti nei vienam, tad jei atsiras mergina, kuriai reikia ištikimo, rūpestingo, gero draugo... Laukiu žinučių ir skambučių
Jauciu pilietine pareiga apsviesti forumo dalyves koks Tadas-Jūsų Košmaras "rupestingas" ir uzknisanciai geras.
Jūsų Košmaras (25 m. Vilnius) Vakar 15:30
nu ir bjauri gi tu boba esi... tau tik šluotos trūksta... ;DD
Pažymėti
Daugiau veiksmų
Jūsų Košmaras (25 m. Vilnius) Sausio 5 9:27
Ko tu nori iš manęs? ko pristoji? negali apeiti? būtina užkabint? moteriai 36m o elgiasi kaip malalietka... susimąstyk moterie...
Pažymėti
Daugiau veiksmų
Jūsų Košmaras (25 m. Vilnius) 2014 Kovo 15 4:02
ir viskas? tik tiek? nesveika boba... ;DDD
Pažymėti
Daugiau veiksmų
Jūsų Košmaras (25 m. Vilnius) 2014 Kovo 15 3:51
dabar aš puikiai suprantu, kodėl TU vieniša ;DDD nes tu idiotė ;DD
Dar noriu pazymeti, kad ji tik viena kart pasiunciau velniop, nes turi talenta uzknisti, beje siandien yra menulio pilnatis suprantu, kad psichus tai veikia, bet tai nepagrindas be priezasties man rasineti laiskus su uzgauliojimais.
Palaukit, popcornu pasiimsiu, idomus filmas matau eina...
Jauciu pilietine pareiga apsviesti forumo dalyves koks Tadas-Jūsų Košmaras "rupestingas" ir uzknisanciai geras.
Vau, drama.
Aišku, nemalonus toks bendravimas, bet man tik vienas klausiams pasistojo - kodėl OLA paskelbėt žinutes tik iš vienos pusės ir nepaskelbėte savo rašytų? Ar tai reiškia, kad niekuo nenusileidote savo oponentui? ;]
Kaip negražu,paviešinti privatu pokalbi
idomu, kas ten tau tokiai super sexy star raso?
siandien vel blokavau apie 10 jusu bendraamziu, nes jie nesupranta zodzio NE
siuolaikinis vaiku auklejimas... matyt:)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 12 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ieškau merginos rimtiems, ilgalaikiams santykiams