Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы Назад 1 2 3
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 41 по 50 из 50
41 Ответ от Leta 2014-10-10 13:09 (2014-10-10 20:23 отредактировано Leta)

- Leta
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Re: kas sutiktų?
Justė пишет:sveiki. visada norėjau pabandyti pasimylėti su mergina (ne, nesu lesbietė, greičiau biseksuali). nežinau, ar tai normalu ir man nerūpi, tiesiog noriu paklausti, gal kas nors iš merginų jaučiasi taip pat ir pasirašytų nuotykiui?
as manau kad tu esi labai vienisa...ziauriai vienisa viduj ir nerandi bendros kalbos nei su jaunais vyrais,nei su merginom.O zaisdama zaidimus su savo lytiniais organais tu tikrai nesurasi saves ir juo labiau draugu.Nusipirk saskes ar sachmatus,susirask zmoniu kurie ismokintu tave sito zaidimo.nemanau,kad tavo kaip busimos mamos ir zmonos tikslas butu ismokti laizyti kitos moters tarpkoji.

- Kūbūš
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Ainis пишет:Man tai visai priimtina, kai mergina ieško kaip paįvairinti savo gyvenimą. Žinoma bjauru būna, kai koks bičas pasisiūlo man nublizgint kotą už dyką, bet manau ir moterims seksualių vyrų glamonės tarpusavyje nėra tokios bjaurios, kaip lesbiečių santykiai 
Labai.
Labai bjaurios.
Dvi dailiosios lyties atstovės dar kažkaip susiguli galvoj (iki tam tikros ribos), o vat vyrai, niekaip...
Čia tokia mano, homofobės nuomonė :DDD

- Rita
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
as nebandziau, bet man tokie santykiai kaip mergina + mergina = masturbaciniai santykiai. Gejai bent pimpalus turi. O merginos ka, tik pirstus ir daiktus kisis? cia mano nuomone,

- Arturas
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Leta пишет:Justė пишет:sveiki. visada norėjau pabandyti pasimylėti su mergina (ne, nesu lesbietė, greičiau biseksuali). nežinau, ar tai normalu ir man nerūpi, tiesiog noriu paklausti, gal kas nors iš merginų jaučiasi taip pat ir pasirašytų nuotykiui?
as manau kad tu esi labai vienisa...ziauriai vienisa viduj ir nerandi bendros kalbos nei su jaunais vyrais,nei su merginom.O zaisdama zaidimus su savo lytiniais organais tu tikrai nesurasi saves ir juo labiau draugu.Nusipirk saskes ar sachmatus,susirask zmoniu kurie ismokintu tave sito zaidimo.nemanau,kad tavo kaip busimos mamos ir zmonos tikslas butu ismokti laizyti kitos moters tarpkoji.
Taip geriau mokinkis griauzti kota 

- Leta
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Arturas пишет:Leta пишет:Justė пишет:sveiki. visada norėjau pabandyti pasimylėti su mergina (ne, nesu lesbietė, greičiau biseksuali). nežinau, ar tai normalu ir man nerūpi, tiesiog noriu paklausti, gal kas nors iš merginų jaučiasi taip pat ir pasirašytų nuotykiui?
o tu, Arturai,jau ismokai?

- Sandra
- Forumo Naujokas
- Неактивен
Sveiki toks krč klausimas iš lempos.:D Kas nori į kluba su manimi varyti pašokti ?:)

- Arturas
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Sandra пишет:Sveiki toks krč klausimas iš lempos.:D Kas nori į kluba su manimi varyti pašokti ?:)
niekas

- Arturas
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Leta пишет:Arturas пишет:Leta пишет:as manau kad tu esi labai vienisa...ziauriai vienisa viduj ir nerandi bendros kalbos nei su jaunais vyrais,nei su merginom.O zaisdama zaidimus su savo lytiniais organais tu tikrai nesurasi saves ir juo labiau draugu.Nusipirk saskes ar sachmatus,susirask zmoniu kurie ismokintu tave sito zaidimo.nemanau,kad tavo kaip busimos mamos ir zmonos tikslas butu ismokti laizyti kitos moters tarpkoji.
o tu, Arturai,jau ismokai?
Oj ne man nereikia su ta pacia lytim kaip kai kuriem is cia.

- Rita
- Forumo Aktyvistas
- Неактивен
Arturas пишет:Oj ne man nereikia su ta pacia lytim kaip kai kuriem is cia.
bet gi pasiskelbei kitoj temoj, kad su merginom nereikia bendrauti...tai reiškia, mokysies grauzti kota? kazkaip priestarauji savo zodziam... teves turbut blaiviu protu nesuprasi 

- Arturas
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Rita пишет:Arturas пишет:Oj ne man nereikia su ta pacia lytim kaip kai kuriem is cia.
bet gi pasiskelbei kitoj temoj, kad su merginom nereikia bendrauti...tai reiškia, mokysies grauzti kota? kazkaip priestarauji savo zodziam... teves turbut blaiviu protu nesuprasi 
Tikrai nesimokisiu
Galiu trumpai paiskinti. Nedraugavusios neduoda, o draugauti as pats nenoriu. O tos kurios duoda tai uz $, su juom bendraut nereikia 
Сообщений с 41 по 50 из 50
Страницы Назад 1 2 3
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.