Tema: Seni lietuviški filmai
Kokie lietuviški geriausi yra? Jaučiu nostalgija tokiems filmams.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Seni lietuviški filmai
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Kokie lietuviški geriausi yra? Jaučiu nostalgija tokiems filmams.
Visus gali ziuret.geresni nepalyginamai nei dabar.
puiku Mano vaikystės ruduo, Žaizdos žemės musų.
Superiniai filmai. Lyg apie nieka bet rambo otdyxajet.saduto tuto dar toks yra.mano mazyte zmona.
Nezinau kodel nera nauju tokiu filmu. Vis kazkoks s gaunas.spektakliai irgi senu aktoriu neblogi
nieko nesukuria kažko įdomaus
Iš naujesnių lietuviškų padarė įspūdį Aš esi Tu 2006m., Kai aš buvau partizanas 2008m., Duburys 2009m.
Balkonas
Riešutų duona
Tie filmai tai tikrai geri, o partizanas buvo žmogus kovotojas.. O kokie dabar, išvis nieko nevyksta, bijo visi -kovot už geresnį gyvenimą na nieko aš kovosiu nusibodo noriu gyventi turėti kažką savo ir Lietuvai duoti ką nors brangaus ir palikti kad prisimintų, kad buvo toks žmogus kuriam svarbi Lietuva.
Tie filmai tai tikrai geri, o partizanas buvo žmogus kovotojas.. O kokie dabar, išvis nieko nevyksta, bijo visi -kovot už geresnį gyvenimą na nieko aš kovosiu nusibodo noriu gyventi turėti kažką savo ir Lietuvai duoti ką nors brangaus ir palikti kad prisimintų, kad buvo toks žmogus kuriam svarbi Lietuva.
Tai eisi į šauktinius, ane?
senu lietuvisku filmu rudeni geriau neziureti (propoganda ir depresijos saltinis). naujus ziureti monikos siauciutes bloge. Patariu neziureti visai filmu.
Nepjautu rugiu zydejimas..
Riesutu duona..
Turbut,vieni is mano megstamiausiu:)
Seip,yra neblogas naujas,komedija 'Nepatyres' su gerais aktoriais (is 'Dar paziuresim'laidos) A.Bruzu, Ineta Stasiulyte.Man patiko,visai.
Velnio nuotaka
Senas sovietinis lietuviškas kinas labai neskubus, lėtas, pilnas simbolių. Esu tos kartos atstovas, bet ne daug kas iš to kino ir patinka. Gal patiks kai kam Paskutinė atostogų diena ? Tai savotiškas nespalvotas pilnas vasaros nuotaikos ir kažkokio lietuviško nerimo ir liūdesio filmas. Youtubėje prastoka versija bet yra: https://youtu.be/XRvfDb1UNHo
Xxxxxx
"Niekas nenorejo mirti..."
"Vasara baigiasi rudenį"
nuostabus Mainelytės vaidmuo - paprasta kaimo moteris, kurios žodyje "taigi" telpa daugiau nei kad kokioje išminčiaus knygoje.
Sakyčiau Tadas Blinda man jis pasirodė toks geras kai suaugęs peržiūrėjau. Antras geras filmas yra Riešutų duona.
"Skrydis per Atlantą" man pasirodė vienas iš įdomesnių filmų, kuriame rodomas Dariaus ir Girėno skrydžio pasiruošimas. Tenka pripažinti, kad sovietmečiu mokėjo kurti neblogus filmus. Nors ir nedaug jų matęs esu.
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Kultūra (Kinas, Dailė, Renginiai...) → Seni lietuviški filmai