Cia tai kazkas Tokio!! atsleiskit,nenoriu nieko apkraut ar izeist..nu blecha man truksta zodziu...del Dievo meiles!!prasau jusu ismintingi zmones atsakykit,pagal kokius filmus ar knygas jus egzistuojat?! sorry,kad ta sauktuka uzmeciau,bet jus rasot apie kazkokius koranus,musulmonus,apie dedes su skiauterem ryzom..man asmeniskai visi tu visu ali baba tikejimai,tai tas pats kas duru rankena..toks vaizdas,kad lenktyniauja zmonija,kuris uz kuri protingesnis ir kiek kas apsisvietes ir tai turbut nezino patys del ko..ir is vis visu pirma Biblijos niekas negali perskaityt,nes Ji ne pasaka ar romanas..kiek afigenu mokslininku bande Ja isverst,dauguma apsiablomino..:D ir is vis toks vaizdas,kad daugumai tikejimas atsiranda tik tada,kai gyvenimas gerai per stubura duoda,tik tada atsiranda gyvenimo liudijimas,meile ir pagarba..Tikintieji,gatvej eidami pakeliat siuksle?ar matydami pavargusi nuo nepakelto gyvenimo prie konteineriu besirausianti ir visaip nesvaru zmogu paspaustumet jam ranka?nezinau kaip jus,bet atsakau uz savo zodzius man tai yra daugiausiai gyvenime mates zmogus su didele sirdim ir afigena ismintim..ir nei viena knyga apie ju praeita kelia neraso..va kas man yra svarbiausia,tikru ir negyvenanciu dvigubo gyvenimo asmenybiu iskvepuotas gyvenimas,o ne knygos ar kazkoks mokslas,kuris veda iki isprotejimo..ar esat padekoje ar palaimine zmogu,kuris jus izeide..na,is savo gyvenimo kelio galiu paliudyt,kad man neteko,nes jiems didele karuna ir puikybe to neleidzia..jei apsiko,apsiksim du kartus..pirma ju taisykle:D aisku,turbut skaitantis visa sita eile minciu pagalvos nu ir atsilupus,o man giliai dzin..ne dulkem turi patikt,itikt,aiskintis ar tuo labiau irodynet..man yra malone,kai man nepasiseka,bet as uz tai dekoju,nes tik is to galiu mokytis ir eiti i prieki..kodel didieji mokytojai uzsiseda ant paciu maziausiu ir silpniausiu,nes tik jie mato kokia istikruju didele asmenybe vystosi...