Re: ar vyriski vyrai ilgais plaukais?
ilgaplaukiai patys sexualiausi
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar vyriski vyrai ilgais plaukais?
pritariu
aciu
pedikai man jei kazkoki kru ju vyriskuma skaip gaurai kabo ant peciu?fuj slykstu...
pedikai man jei kazkoki kru ju vyriskuma skaip gaurai kabo ant peciu?fuj slykstu...
Pedikai, nebutinai turi but su ilgais plaukais... Ir ka bendro turi vyriskumas bei plauku ilgis?
Yra zmoniu, kuriem nepatinka skustagalviai, yra tokiu, kurie nemegsta ilgaplaukiu ir atvirksciai, bet ar vyriskumas priklauso nuo to kas kam patinka o kas ne?
Indre, 18 wrote:pedikai man jei kazkoki kru ju vyriskuma skaip gaurai kabo ant peciu?fuj slykstu...
Pedikai, nebutinai turi but su ilgais plaukais... Ir ka bendro turi vyriskumas bei plauku ilgis?
Yra zmoniu, kuriem nepatinka skustagalviai, yra tokiu, kurie nemegsta ilgaplaukiu ir atvirksciai, bet ar vyriskumas priklauso nuo to kas kam patinka o kas ne?
Butent Plauku ilgis-skonio reikalas. Na, o vyriskumas nuo to visiskai nepriklauso.
Sigitas, 23 wrote:Indre, 18 wrote:pedikai man jei kazkoki kru ju vyriskuma skaip gaurai kabo ant peciu?fuj slykstu...
Butent Plauku ilgis-skonio reikalas. Na, o vyriskumas nuo to visiskai nepriklauso.
nu. emailu anksciau gaudavau pasiulymu vyriskumo padidinimui, tai jei uztektu pasitrumpint plaukus, kad padidint, tai nepadarytu biznio is to. kita vertus, teko girdet, kad trumpi plaukai vizualiai padidina vyriskuma, tai gal pas ka mazas, tai apsimoka pasitrumpint plaukus
Tie vaikinai kuriem nepatink ilgaplaukiai yra trumpakiausiai
koki dar herakli? i maugli jie visi panasus, tai tegul ir gyvena dziunglese su vilkais.
mmmm ir maugliai visai sexy atrodo
jums visi sexy, ant kuriu maziau rubu
jo tikra tiesa
man svarbiausia, kad jo plaukai nebutu ilgesni uz mano ;D;D;Dbet siaip nenoreciau labai jau ilgaplaukio :V tokie apyilgiai visai liux bet nespjaunu ir ant trumpu
as tai isvis nespjaudau ant plauku
man labiausiai patinka ilgaplaukiai
as tai isvis nespjaudau ant plauku
:V Mariau, mielasis, cia toks issireiskimas
na siaip nieko tokio,kol tie plaukai netampa ilgesni uz mano...kazkokia konkurencija...
tokie yrai dieviski....
dievnu ilgaplaukius vyrus...
man labai sexualus vyrai ilgais plaukais ypac jei jiems tinka ilgi plaukai ...
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → ar vyriski vyrai ilgais plaukais?