161

Re: ar vyriski vyrai ilgais plaukais?

ilgaplaukiai patys sexualiausi :::716

162

Edita, 23 parašė:

ilgaplaukiai patys sexualiausi :::716

pritariu :::024

163

aciu wink

164

pedikai man jei kazkoki kru ju vyriskuma skaip gaurai kabo ant peciu?fuj slykstu...

165

Indre, 18 parašė:

pedikai man jei kazkoki kru ju vyriskuma skaip gaurai kabo ant peciu?fuj slykstu...

Pedikai, nebutinai turi but su ilgais plaukais...  Ir ka bendro turi vyriskumas bei plauku ilgis?
Yra zmoniu, kuriem nepatinka skustagalviai, yra tokiu, kurie nemegsta ilgaplaukiu ir atvirksciai, bet ar vyriskumas priklauso nuo to kas kam patinka o kas ne?

166

Sigitas, 23 parašė:
Indre, 18 parašė:

Pedikai, nebutinai turi but su ilgais plaukais...  Ir ka bendro turi vyriskumas bei plauku ilgis?
Yra zmoniu, kuriem nepatinka skustagalviai, yra tokiu, kurie nemegsta ilgaplaukiu ir atvirksciai, bet ar vyriskumas priklauso nuo to kas kam patinka o kas ne?

Butent:::035 Plauku ilgis-skonio reikalas. Na, o vyriskumas nuo to visiskai nepriklauso.

167

Julija, 20 parašė:
Sigitas, 23 parašė:
Indre, 18 parašė:

Butent:::035 Plauku ilgis-skonio reikalas. Na, o vyriskumas nuo to visiskai nepriklauso.

nu. emailu anksciau gaudavau pasiulymu vyriskumo padidinimui, tai jei uztektu pasitrumpint plaukus, kad padidint, tai nepadarytu biznio is to. kita vertus, teko girdet, kad trumpi plaukai vizualiai padidina vyriskuma, tai gal pas ka mazas, tai apsimoka pasitrumpint plaukus

168

Tie vaikinai kuriem nepatink ilgaplaukiai yra trumpakiausiai

169

koki dar herakli?  i maugli jie visi panasus, tai tegul ir gyvena dziunglese su vilkais.

170

mmmm ir maugliai visai sexy atrodo:::629

171

jums visi sexy, ant kuriu maziau rubu big_smile big_smile big_smile

172

jo tikra tiesa :::305:::305:::305:::305:::034

173

man svarbiausia, kad jo plaukai nebutu ilgesni uz mano ;D;D;Dbet siaip nenoreciau labai jau ilgaplaukio :V tokie apyilgiai visai liux wink bet nespjaunu ir ant trumpu wink

174

as tai isvis nespjaudau ant plauku big_smile

175

man labiausiai patinka ilgaplaukiai

176

Marius, 22 parašė:

as tai isvis nespjaudau ant plauku big_smile

:V Mariau, mielasis, cia toks issireiskimas :::818

177

na siaip nieko tokio,kol tie plaukai netampa ilgesni uz mano...kazkokia konkurencija...:::010

178

tokie yrai dieviski....

179

dievnu ilgaplaukius vyrus...

180

man labai sexualus vyrai ilgais plaukais ypac jei jiems tinka ilgi plaukai ... big_smile