Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
>> man vel miego ritmas sutriko reikes vaistuku vel gerti savo super duper miego lasu
o as manau, zuiky, kad tau kaip tik jis normalizuojasi, nes atsikeli ryte, ir eini normaliai miegoti.. nu bet jei lyginant su tuo, kaip tu eini miegoti, tai jo.. kazkas negerai :V va man tai jau beda.. prisirasinejau cia visiems darbu iki 5 ir 7 ryto, tai dabar nesinori miego ilgai o jau reikia man, kad atsikelciau kokia 6 :? nzn ka daryt, nes pastaruoju metu uzmiegu tik 4 :?:?:?:? siaubas baubas :?
----------
kaimynai mano debilai, as juos nusausiu... ruko laiptinej, bet i kambari musu tie dumai eina :? dar vakar specialiai ten laiptinej, kur surasytos musu bendrijos ;D taisykles, zymekliu paryskinau taisykle >> nerukyti ) o jie ka zlibi, nemato :? eina jie sikt, iseisiu as jiems karta, kai mamos nebus, paaiskinsiu seniams gyvenima, paskui mamai tegu skundziasi, bet man dzin... sulauks jie mano demesio tikrai dar :{}
>> Linuk, niekas taves cia nekaltina cia pagyrimas draugiskas ir tau is musu puses, mes irgi bet ko nepriimam todel, Auri, ruoskis ir tu