10,221

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Linas, 19 пишет:

>> man vel miego ritmas sutriko reikes vaistuku vel gerti savo super duper miego lasu big_smile

o as manau, zuiky, kad tau kaip tik jis normalizuojasi, nes atsikeli ryte, ir eini normaliai miegoti.. nu bet jei lyginant su tuo, kaip tu eini miegoti, tai jo.. kazkas negerai :V va man tai jau beda.. prisirasinejau cia visiems darbu iki 5 ir 7 ryto, tai dabar nesinori miego ilgai sad o jau reikia man, kad atsikelciau kokia 6 :? nzn ka daryt, nes pastaruoju metu uzmiegu tik 4 :?:?:?:? siaubas baubas :?
----------
kaimynai mano debilai, as juos nusausiu... ruko laiptinej, bet i kambari musu tie dumai eina :? dar vakar specialiai ten laiptinej, kur surasytos musu bendrijos ;D taisykles, zymekliu paryskinau taisykle >> nerukyti big_smile) o jie ka zlibi, nemato :? eina jie sikt, iseisiu as jiems karta, kai mamos nebus, paaiskinsiu seniams gyvenima, paskui mamai tegu skundziasi, bet man dzin... sulauks jie mano demesio tikrai dar :{}
>> Linuk, niekas taves cia nekaltina :::920 cia pagyrimas draugiskas ir tau is musu puses, mes irgi bet ko nepriimam :::b18 todel, Auri, ruoskis ir tu :::b18

10,222

Auri musu klubo moterys mus isguldis :::b02 :::b18

10,223

o ką, tipo nenorėtum? ;D

10,224

Linas, 19 пишет:

Auri musu klubo moterys mus isguldis :::b02 :::b18

kuria prasme?:::209:::209:::042:::042:::044

10,225

na jau nzn kuria prasme big_smile
>> as su Lina ir Nijole gulejau tiesiogine prasme ir jokia kitokia :::b18

10,226

na tai aisku juk grupinis siais laikais naturalus dalykas:::034 ir nera ko cia slepti aisku...:::044

10,227

o seniau buvo nenatūralus? :-) buvo buvo visko, tik mažiau apie tai kalbama :-)

10,228

tai as ta ir turejau omenyje anksciau Linuka uz toki prisipazinima butu ant lauzo sudegine :::044:::044:::044

10,229

;D kaip kokią raganą... :-)

10,230

kaip slaptu neleistinu aistru skleideja ir vygdytoja :::044

10,231

;D ei, ramiau ramiau, gi aš vakarietiškų idėjų kurtytoja ar kaip ten parašyta pirmąjam, tai dar mane ant laužo paims ;D

10,232

tai cia dabar nauji laikai,dar paglostys uz kazka naujo:::044

10,233

;D nebeturiu ką atsakyt...

10,234

taip taip juokites jus... :}
pilkit fekalijas ant manes.. sad paverksiu tai bus vis siokia tokia veikla big_smile

10,235

tai Linuk niekas nepila cia tu fekaliju:::044 gi pats prisipazinai ir cia nieko blogo saunuolis :::034

10,236

apie kokius jus cia grupinius.. gi as buciau pats svenciausias jei nebutu sventesiu :::818

10,237

Danguolyte ir Diana, jau visai nuposlejot.. jus dviese palikt tai ir baltame popieriaus lape izvelgtumette poslybes kokias tais :::818 big_smile

10,238

ka jau moka tai moka :::b02

10,239

ir kur as papuoliau :::017 gris mama, vaiko neatpazins per jas hmm

10,240

vaiko :? ;D