Re: Koks jusu vaikino horoskopo zenklas
as wezis manasis saulis.jis pawydus daznai pykstames.bet visada nusileidzia man.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Koks jusu vaikino horoskopo zenklas
as wezis manasis saulis.jis pawydus daznai pykstames.bet visada nusileidzia man.
heh as jautis, manoji - Alus ;D dazniausiai SVYTURYS. Gimes 1784 metais (joa biski daug nu bet as susitaikiau ) 1784 metai - Raudonojo Zuikio ;D arba i Europos kalba isvertus - Svarstykles tad viskas ore ;} pasveria kiek reik siandienos malonumam ir visada susitariam ar daugiau ar maziau niekada nesipykau, nebent del to, kad uz visus malonumus visada norip iniginio atlygio... bet siais laikais visur taip ~
Inesa, 19 wrote:as avinas...ir vajkinas avinas;) sutariam idealiai...vienas kita palaikom suprantam ir papildom:)
o nepagalvojai, kad paprashchiausiai turejot bendru pomegiu, sutapo jusu norai ir aplinkybes? labai naivu butu manyti, kad tai lemia zhvaigzhdes o ne jus:) tiek ir tenorejau pasakyt:)
As manau ,kad zodijako zenklas daug pasako apie zmogu . Zinoma juk visi mes skirtingi ,todel buna ir nesutapimu.:-)
kvaila tema
as vezys o mano vyriukas avinas nors horoskopais netikiu, taciau kas juose rasoma apie mus tai dazniausiai sutampa su realyme. ziaurei nesutariam , labai dazniai pykatames, bet jei viskas visada butu gerai ar butu idomu, juk po audringo pykcio susitaikymas dar audringesnis
menulis
as dvyniai, jis vandenis
briedis
as avinas...ir vajkinas avinas;) sutariam idealiai...vienas kita palaikom suprantam ir papildom:)
o esu girdejus,kad vienodo zodiako zenklo zmones kaip tik pjaunasi:)
man ti buvo kazkada liutu era, o dabar vis ant avinu uzsiraunu ))
Inesa, 19 wrote:as avinas...ir vajkinas avinas;) sutariam idealiai...vienas kita palaikom suprantam ir papildom:)
o esu girdejus,kad vienodo zodiako zenklo zmones kaip tik pjaunasi:)
o as kaip tik atvirksciai girdejus ir sekasi man labiau su tuo paciu zenklu
as savarstyklės, mano babausis - dvynys.idealu.abu skraidom padebesiais, kol vienam iš mūsų pasivaikščiot kyla noras:):):)
as irgi girdejau kad dvyniai ir svarstykles ideali pora as pati svarstykles, tai man teks dairytis dvynuko o siaip mano kambarioke dvynys, kartu gyvenam 3 metus ir puikiai sutariam
Mes su draugu abu skorpionai, kol kas viskas saunu, kaip bus toliau, matysim.
as esu skorpionas o mano waikino swarstykles.sutariam gerai.ir ne horoskopuose esme,juk su zmogum bendrauji.
nzn kodel,bet tikiu zvaizdemis!!!manono jautis
As - skorpionas. Vyras - skorpionas. Baisiau nebuna ;D
Na, visi mano buve berniukai buvo zuvys kaip ir dabartinis ) O pati avinas esu ) Nors visi jie buvo vienodu zodiaku zenklu visi jie skyresi,kaip diena ir naktis
su mergele tureciau pjautis pastovei pagal horoskopus,bet va metai laiko gyvenu su mergele ir santykiai puikus,charakterio atzvilgiu esam begalo panasus
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Koks jusu vaikino horoskopo zenklas