Re: Koks jusu vaikino horoskopo zenklas
as wezis manasis saulis.jis pawydus daznai pykstames.bet visada nusileidzia man.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Koks jusu vaikino horoskopo zenklas
as wezis manasis saulis.jis pawydus daznai pykstames.bet visada nusileidzia man.
heh
as jautis, manoji - Alus ;D dazniausiai SVYTURYS. Gimes 1784 metais (joa biski daug nu bet as susitaikiau
) 1784 metai - Raudonojo Zuikio ;D arba i Europos kalba isvertus - Svarstykles
tad viskas ore ;} pasveria kiek reik siandienos malonumam ir visada susitariam ar daugiau ar maziau
niekada nesipykau, nebent del to, kad uz visus malonumus visada norip iniginio atlygio... bet siais laikais visur taip
~
Inesa, 19 пишет:as avinas...ir vajkinas avinas;) sutariam idealiai...vienas kita palaikom suprantam ir papildom:)
o nepagalvojai, kad paprashchiausiai turejot bendru pomegiu, sutapo jusu norai ir aplinkybes? labai naivu butu manyti, kad tai lemia zhvaigzhdes o ne jus:) tiek ir tenorejau pasakyt:)
As manau ,kad zodijako zenklas daug pasako apie zmogu . Zinoma juk visi mes skirtingi ,todel buna ir nesutapimu.:-)
kvaila tema 
as vezys o mano vyriukas avinas nors horoskopais netikiu, taciau kas juose rasoma apie mus tai dazniausiai sutampa su realyme. ziaurei nesutariam , labai dazniai pykatames, bet jei viskas visada butu gerai ar butu idomu, juk po audringo pykcio susitaikymas dar audringesnis
![]()
menulis
as dvyniai, jis vandenis
briedis ![]()
as avinas...ir vajkinas avinas;) sutariam idealiai...vienas kita palaikom suprantam ir papildom:)
o esu girdejus,kad vienodo zodiako zenklo zmones kaip tik pjaunasi:)
man ti buvo kazkada liutu era, o dabar vis ant avinu uzsiraunu
))
Inesa, 19 пишет:as avinas...ir vajkinas avinas;) sutariam idealiai...vienas kita palaikom suprantam ir papildom:)
o esu girdejus,kad vienodo zodiako zenklo zmones kaip tik pjaunasi:)
o as kaip tik atvirksciai girdejus
ir sekasi man labiau su tuo paciu zenklu ![]()
as savarstyklės, mano babausis - dvynys.idealu.abu skraidom padebesiais, kol vienam iš mūsų pasivaikščiot kyla noras:):):)
as irgi girdejau kad dvyniai ir svarstykles ideali pora
as pati svarstykles, tai man teks dairytis dvynuko
o siaip mano kambarioke dvynys, kartu gyvenam 3 metus ir puikiai sutariam ![]()
Mes su draugu abu skorpionai, kol kas viskas saunu, kaip bus toliau, matysim.
as esu skorpionas o mano waikino swarstykles.sutariam gerai.ir ne horoskopuose esme,juk su zmogum bendrauji.
nzn kodel,bet tikiu zvaizdemis!!!manono jautis
As - skorpionas. Vyras - skorpionas. Baisiau nebuna ;D
Na, visi mano buve berniukai buvo zuvys
kaip ir dabartinis
) O pati avinas esu
) Nors visi jie buvo vienodu zodiaku zenklu visi jie skyresi,kaip diena ir naktis ![]()
su mergele tureciau pjautis pastovei pagal horoskopus,bet va metai laiko gyvenu su mergele ir santykiai puikus,charakterio atzvilgiu esam begalo panasus
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → Koks jusu vaikino horoskopo zenklas