You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages 1 2 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Algirdas, 24
- Forumo Vijurkas
Topic: Transformeriai
kaip jums sitas specialiuju efektu "sedevras"? prisiskaiciau as reklamu apie nerealu filma tai nutariau nueit paziuret.. nors nesu didelis kino teatru megejas:V trumpai tariant: po filmo pagailo man tu 13 lt:) vienintelis geras dalykas ka ten maciau tai senasis camaro, kurio po pusvalandzio irgi nebeliko, pakeitus ji naujuoju:(
- Aleksandras
- Forumo Karalius
Re: Transformeriai
tas camaro buvo nerealus!... siaip man kaip technologiju megejui, visi tie saudymai, malunsparniai, masinos, tankai is vis paliko nerealu ispudi. as ziuredamas verkiau kelis kartus.. gal del to, kad buvau pagiriotas.. ne kiek nesigailiu 15-os litu, ir norejau eit iskart i sekanti seansa, dar karta paziuret, bet pinigu nebeturejau ;]
- GT
- Forumo Karalius
Man uzteko anonsus pazet..nesudomino nei trupucio sitas filmas manes..:D
- Aleksandras
- Forumo Karalius
turbut vaikystej neziurejai ir neturejai transformeriu zaisliuku ai nu gal tada dar nebuvo, nzn ;] bet cia reik su vaikystes nostalgija ir fantazija eit i sita filma ;]
- GT
- Forumo Karalius
Jo tuo metu kai transformeriai ispopuliarejo, mane jau domino visai kiti dalykai..:D
- Algirdas, 24
- Forumo Vijurkas
as dar irgi ziurejau multikus ir net pora transformeriu turejau:D bet kazkaip filmas nesukele nostalgijos ir visai neprimine vaikystes:?
- Tomas
- Forumo Fantomas
- Vytas, 19
- Forumo Naujokas
draugai pasakojo kad labai geras filmas rytoj eisiu ir as pasiziuret
- Edgaras, 18
- Forumo Naujokas
nerealus,jau prades kurti TRANSFORMERS 2 ,tai manau visi laukiam
- Egle, 22
- Forumo Karalius
Algirdas, 25 wrote:as dar irgi ziurejau multikus ir net pora transformeriu turejau:D bet kazkaip filmas nesukele nostalgijos ir visai neprimine vaikystes:?
Aš irgi žiūrėjau transformerius ir net labai man jie patiko, bet filmas kažkaip netraukia Na gal... Ir reikės pažiūrėti, nes daug kas jį giria...
- Linas, 26
- Forumo Vijurkas
Efektai geri bet senos dvasios nebera. Blogieciai (decepticons), per trumpai vaizduoti ir beveik nesneka... ka padarysi bet is pagarbos megstamiems animaciniams filmukams filma vertinciau 8 is 10
- Tomas
- Forumo Fantomas
Linas, 23 wrote:Efektai geri bet senos dvasios nebera. Blogieciai (decepticons), per trumpai vaizduoti ir beveik nesneka... ka padarysi bet is pagarbos megstamiems animaciniams filmukams filma vertinciau 8 is 10
tai todel kad filmas tik pirmas :? antrame gal pasnekes ir daugiau :? be to vistiek norima prikaustiti ziurova prie kedziu veiksmais o ne kalbom :? nu jei butu serijalas manau pakalbetu ir pajuokautu normaliau o ne slapitus ant zmoniu
- Dangis, 21
- Forumo Naujokas
- Teo
- Forumo Fantomas
- Giedrius, 28
- Forumo Liūtas
Aleksandras, 22 wrote:tas camaro buvo nerealus!... siaip man kaip technologiju megejui, visi tie saudymai, malunsparniai, masinos, tankai is vis paliko nerealu ispudi. as ziuredamas verkiau kelis kartus.. gal del to, kad buvau pagiriotas.. ne kiek nesigailiu 15-os litu, ir norejau eit iskart i sekanti seansa, dar karta paziuret, bet pinigu nebeturejau ;]
siaip tai taip, bet vistiek juokinga, kai pradzioje filmo vienas trns. visa karine baze isdauzo, o paskui 10 ju ten nieko nesugeba.
Bet filmas geras
- Tomas
- Forumo Fantomas
Giedrius, 27 wrote:Aleksandras, 22 wrote:tas camaro buvo nerealus!... siaip man kaip technologiju megejui, visi tie saudymai, malunsparniai, masinos, tankai is vis paliko nerealu ispudi. as ziuredamas verkiau kelis kartus.. gal del to, kad buvau pagiriotas.. ne kiek nesigailiu 15-os litu, ir norejau eit iskart i sekanti seansa, dar karta paziuret, bet pinigu nebeturejau ;]
siaip tai taip, bet vistiek juokinga, kai pradzioje filmo vienas trns. visa karine baze isdauzo, o paskui 10 ju ten nieko nesugeba.
Bet filmas geras
Nu ten tipo vienas ju uzklupo zmones netiketai (bazeje)o paskui atvare autobitai ir jie tipo nugalejo
- Giedrius, 28
- Forumo Liūtas
Tomas, 25 wrote:Giedrius, 27 wrote:Aleksandras, 22 wrote:tas camaro buvo nerealus!... siaip man kaip technologiju megejui, visi tie saudymai, malunsparniai, masinos, tankai is vis paliko nerealu ispudi. as ziuredamas verkiau kelis kartus.. gal del to, kad buvau pagiriotas.. ne kiek nesigailiu 15-os litu, ir norejau eit iskart i sekanti seansa, dar karta paziuret, bet pinigu nebeturejau ;]
Bet filmas geras
Nu ten tipo vienas ju uzklupo zmones netiketai (bazeje)o paskui atvare autobitai ir jie tipo nugalejo
nu jo, tipo
Pages 1 2 Next
You must login or register to post a reply