Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Активные темы Темы без ответов
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Страницы 1 2 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
РСС
Сообщений с 1 по 20 из 31
- Algirdas, 24
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Тема: Transformeriai
kaip jums sitas specialiuju efektu "sedevras"? prisiskaiciau as reklamu apie nerealu filma tai nutariau nueit paziuret.. nors nesu didelis kino teatru megejas:V trumpai tariant: po filmo pagailo man tu 13 lt:) vienintelis geras dalykas ka ten maciau tai senasis camaro, kurio po pusvalandzio irgi nebeliko, pakeitus ji naujuoju:(
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Неактивен
Re: Transformeriai
tas camaro buvo nerealus!... siaip man kaip technologiju megejui, visi tie saudymai, malunsparniai, masinos, tankai is vis paliko nerealu ispudi. as ziuredamas verkiau kelis kartus.. gal del to, kad buvau pagiriotas.. ne kiek nesigailiu 15-os litu, ir norejau eit iskart i sekanti seansa, dar karta paziuret, bet pinigu nebeturejau ;]
- GT
- Forumo Karalius
- Неактивен
Man uzteko anonsus pazet..nesudomino nei trupucio sitas filmas manes..:D
- Aleksandras
- Forumo Karalius
- Неактивен
turbut vaikystej neziurejai ir neturejai transformeriu zaisliuku ai nu gal tada dar nebuvo, nzn ;] bet cia reik su vaikystes nostalgija ir fantazija eit i sita filma ;]
- GT
- Forumo Karalius
- Неактивен
Jo tuo metu kai transformeriai ispopuliarejo, mane jau domino visai kiti dalykai..:D
- Algirdas, 24
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
as dar irgi ziurejau multikus ir net pora transformeriu turejau:D bet kazkaip filmas nesukele nostalgijos ir visai neprimine vaikystes:?
- Tomas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
- Vytas, 19
- Forumo Naujokas
- Неактивен
draugai pasakojo kad labai geras filmas rytoj eisiu ir as pasiziuret
- Edgaras, 18
- Forumo Naujokas
- Неактивен
nerealus,jau prades kurti TRANSFORMERS 2 ,tai manau visi laukiam
- Egle, 22
- Forumo Karalius
- Неактивен
Algirdas, 25 пишет:as dar irgi ziurejau multikus ir net pora transformeriu turejau:D bet kazkaip filmas nesukele nostalgijos ir visai neprimine vaikystes:?
Aš irgi žiūrėjau transformerius ir net labai man jie patiko, bet filmas kažkaip netraukia Na gal... Ir reikės pažiūrėti, nes daug kas jį giria...
- Linas, 26
- Forumo Vijurkas
- Неактивен
Efektai geri bet senos dvasios nebera. Blogieciai (decepticons), per trumpai vaizduoti ir beveik nesneka... ka padarysi bet is pagarbos megstamiems animaciniams filmukams filma vertinciau 8 is 10
- Tomas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Linas, 23 пишет:Efektai geri bet senos dvasios nebera. Blogieciai (decepticons), per trumpai vaizduoti ir beveik nesneka... ka padarysi bet is pagarbos megstamiems animaciniams filmukams filma vertinciau 8 is 10
tai todel kad filmas tik pirmas :? antrame gal pasnekes ir daugiau :? be to vistiek norima prikaustiti ziurova prie kedziu veiksmais o ne kalbom :? nu jei butu serijalas manau pakalbetu ir pajuokautu normaliau o ne slapitus ant zmoniu
- Dangis, 21
- Forumo Naujokas
- Неактивен
- Teo
- Forumo Fantomas
- Неактивен
- Giedrius, 28
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Aleksandras, 22 пишет:tas camaro buvo nerealus!... siaip man kaip technologiju megejui, visi tie saudymai, malunsparniai, masinos, tankai is vis paliko nerealu ispudi. as ziuredamas verkiau kelis kartus.. gal del to, kad buvau pagiriotas.. ne kiek nesigailiu 15-os litu, ir norejau eit iskart i sekanti seansa, dar karta paziuret, bet pinigu nebeturejau ;]
siaip tai taip, bet vistiek juokinga, kai pradzioje filmo vienas trns. visa karine baze isdauzo, o paskui 10 ju ten nieko nesugeba.
Bet filmas geras
- Tomas
- Forumo Fantomas
- Неактивен
Giedrius, 27 пишет:Aleksandras, 22 пишет:tas camaro buvo nerealus!... siaip man kaip technologiju megejui, visi tie saudymai, malunsparniai, masinos, tankai is vis paliko nerealu ispudi. as ziuredamas verkiau kelis kartus.. gal del to, kad buvau pagiriotas.. ne kiek nesigailiu 15-os litu, ir norejau eit iskart i sekanti seansa, dar karta paziuret, bet pinigu nebeturejau ;]
siaip tai taip, bet vistiek juokinga, kai pradzioje filmo vienas trns. visa karine baze isdauzo, o paskui 10 ju ten nieko nesugeba.
Bet filmas geras
Nu ten tipo vienas ju uzklupo zmones netiketai (bazeje)o paskui atvare autobitai ir jie tipo nugalejo
- Giedrius, 28
- Forumo Liūtas
- Неактивен
Tomas, 25 пишет:Giedrius, 27 пишет:Aleksandras, 22 пишет:tas camaro buvo nerealus!... siaip man kaip technologiju megejui, visi tie saudymai, malunsparniai, masinos, tankai is vis paliko nerealu ispudi. as ziuredamas verkiau kelis kartus.. gal del to, kad buvau pagiriotas.. ne kiek nesigailiu 15-os litu, ir norejau eit iskart i sekanti seansa, dar karta paziuret, bet pinigu nebeturejau ;]
Bet filmas geras
Nu ten tipo vienas ju uzklupo zmones netiketai (bazeje)o paskui atvare autobitai ir jie tipo nugalejo
nu jo, tipo
Сообщений с 1 по 20 из 31
Страницы 1 2 Далее
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Форум работает на PunBB, при поддержке Informer Technologies, Inc
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.