Re: Kaunas
Oho matai kaip čia
Na tada laukiam laukiam...
Ponaiti fotografe
>>> Šiandien net stebiuos koks gražus oras... reikės maut pasivaikščiot:p tikiuosi vasara grįžta...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas
Oho matai kaip čia
Na tada laukiam laukiam...
Ponaiti fotografe
>>> Šiandien net stebiuos koks gražus oras... reikės maut pasivaikščiot:p tikiuosi vasara grįžta...
o vat mes snd su ponu fotografu visai netycia susimeetinom:D ot smagu kita savaite reiks vel visiem susibegt:p ziuriu kad ir vidury savaites visai smagiai gaunasi
noro kai netruksta..:D
Va, va.. gaila kad be manes in klp ismovet..
Man nebent vidurį tik ir išeitų
tai cia taip iseina kad Auste, Deividas ir Egle jau kaip seima?
o velnias, atrodo viena meeta praleidau , bliam tikiuosi kito neteks, pasirodo reik dazniau uzeit, a tai liksiu ant ledo
tai cia taip iseina kad Auste, Deividas ir Egle jau kaip seima?
o tau pavydas bamba grauzia?:D reikejo meete dalyvaut:p ir vienam, ir kitam=)
meetas speju gerai praejo
gaila pramiegojau
Na kai bus kitas tikiuosi nepramiegosit
o ziurekit.. jei oras ir toliau toks liuks, tai gal kuri vakara (ne savaitgali) nuvarom i Lampedzius pasimaudyt visi draugiskai? dar koki kamuoli nusigriebiam ir smagiai pasibutumem, m?...
Aš tai labai už, bet kad nėr noro maudytis.:D Ypač tokiu oru. Man turi būti bent kelios dienos geros ir tikrai labai geros. Juk tiek laiko lijo...:)
man tinka! tik kas trasporta parupins?
Man tai troleibusas važiuoja.
Kęstas, 24 wrote:tai cia taip iseina kad Auste, Deividas ir Egle jau kaip seima?
o tau pavydas bamba grauzia?:D reikejo meete dalyvaut:p ir vienam, ir kitam=)
tai kad zinok ne viskas priklauso nuo noru... deja...
o ziurekit.. jei oras ir toliau toks liuks, tai gal kuri vakara (ne savaitgali) nuvarom i Lampedzius pasimaudyt visi draugiskai?
dar koki kamuoli nusigriebiam ir smagiai pasibutumem, m?...
O gal darom meeta pas Auste vonioj? nereiks nei gero oro nei sprest kur masina pastatyt....
Auste, 19 wrote:o ziurekit.. jei oras ir toliau toks liuks, tai gal kuri vakara (ne savaitgali) nuvarom i Lampedzius pasimaudyt visi draugiskai?
dar koki kamuoli nusigriebiam ir smagiai pasibutumem, m?...
O gal darom meeta pas Auste vonioj?
nereiks nei gero oro nei sprest kur masina pastatyt....
tai kad ten daug netilps.. o jeigu pirmumas "seimai", kaip kad tu buvai issireiskes, tai tu tada lieki "uz borto"..
:D:D:D:D:D:D
:D:D mano vonia didele, nu bet ne TOOOKIA didele..;D o seip as uz Lampedzius:D man 20-25min pesciom iki Raudondvario pl o nuo ten lieka tik kelios stoteles 9 autobusu iki pat kitos puses Lampu=)
o ka vanduo siltas lampedziose :? vonioi silceu ir da kaip visi susispaude
dzin siltas nesiltas, maudytis smagu yra:D reik tik saulytes gaut nors trupineli:p treciadieni debesuota ir vejas truputuka, bet nelis, o 4dieni ir 5dieni zada lyti truputeli, bet gal po to truputelio ir saule pasirodys:D o seip as treciadieni gal turbut ir laisva, tai galim bandyt tarp tu debesu pasimaudyti:D
niu smagu nesiginciju ce per tas debesuotas dieneles nulekem isimaudyt i kauno mares su mergyte , bet koks vejas buvo saltokas ir bangos tai jauciu zmones kaip i durnius paziurejo , tik dar keli tokie kaip mes atsirado
Diskusijų forumas → Ieskok.lt Susitikimai (Meet'ai) → Kaunas