341

Re: Kaunas

Oho :::157 matai kaip čia big_smile  Na tada laukiam laukiam... tongue Ponaiti fotografe big_smile

>>> Šiandien net stebiuos koks gražus oras... reikės maut pasivaikščiot:p tikiuosi vasara grįžta...

342

o vat mes snd su ponu fotografu visai netycia susimeetinom:D ot smagu tongue kita savaite reiks vel visiem susibegt:p ziuriu kad ir vidury savaites visai smagiai gaunasi:::b18 noro kai netruksta..:D

343

Va, va.. smile gaila kad be manes in klp ismovet.. sad

344

Man nebent vidurį tik ir išeitų smile

345

tai cia taip iseina kad Auste, Deividas ir Egle jau kaip seima? big_smile

346

o velnias, atrodo viena meeta praleidau :::819, bliam tikiuosi kito neteks, pasirodo reik dazniau uzeit, a tai liksiu ant ledo :::822

347

Kęstas, 24 parašė:

o tau pavydas bamba grauzia?:D reikejo meete dalyvaut:p ir vienam, ir kitam=)

348

smile meetas speju gerai praejo smile gaila pramiegojau sad

349

Na kai bus kitas tikiuosi nepramiegosit :::305

350

o ziurekit.. jei oras ir toliau toks liuks, tai gal kuri vakara (ne savaitgali) nuvarom i Lampedzius pasimaudyt visi draugiskai?:::b18 dar koki kamuoli nusigriebiam ir smagiai pasibutumem, m?...

351

Aš tai labai už, bet kad nėr noro maudytis.:D Ypač tokiu oru. Man turi būti bent kelios dienos geros ir tikrai labai geros. Juk tiek laiko lijo...:)

352

man tinka! big_smile tik kas trasporta parupins? big_smile

353

Man tai troleibusas važiuoja.

354

Auste, 19 parašė:
Kęstas, 24 parašė:

o tau pavydas bamba grauzia?:D reikejo meete dalyvaut:p ir vienam, ir kitam=)

tai kad zinok ne viskas priklauso nuo noru... deja... wink

355

Auste, 19 parašė:

o ziurekit.. jei oras ir toliau toks liuks, tai gal kuri vakara (ne savaitgali) nuvarom i Lampedzius pasimaudyt visi draugiskai?:::b18 dar koki kamuoli nusigriebiam ir smagiai pasibutumem, m?...

O gal darom meeta pas Auste vonioj? big_smile nereiks nei gero oro nei sprest kur masina pastatyt.... wink

356

Kęstas, 24 parašė:
Auste, 19 parašė:

O gal darom meeta pas Auste vonioj? big_smile nereiks nei gero oro nei sprest kur masina pastatyt.... wink

tai kad ten daug netilps.. big_smile o jeigu pirmumas "seimai", kaip kad tu buvai issireiskes, tai tu tada lieki "uz borto".. big_smile:D:D:D:D:D:D

357

big_smile:D:D mano vonia didele, nu bet ne TOOOKIA didele..;D o seip as uz Lampedzius:D man 20-25min pesciom iki Raudondvario pl o nuo ten lieka tik kelios stoteles 9 autobusu iki pat kitos puses Lampu=)

358

o ka vanduo siltas lampedziose :? vonioi silceu ir da kaip visi susispaude big_smile

359

dzin siltas nesiltas, maudytis smagu yra:D reik tik saulytes gaut nors trupineli:p treciadieni debesuota ir vejas truputuka, bet nelis, o 4dieni ir 5dieni zada lyti truputeli, bet gal po to truputelio ir saule pasirodys:D o seip as treciadieni gal turbut ir laisva, tai galim bandyt tarp tu debesu pasimaudyti:D

360

niu smagu nesiginciju big_smile ce per tas debesuotas dieneles nulekem isimaudyt i kauno mares su mergyte , bet koks vejas buvo saltokas ir bangos tai jauciu zmones kaip i durnius paziurejo , tik dar keli tokie kaip mes atsirado big_smile