Re: kirpykla
Julija, 17 wrote:Linai aciu o tu ten buvai?
nea.. as turiu savo kirpejuke mes su ja pakalbam visokiu nesamoniu ir ji vos gali mane kirpti nes visada zvengiam istisai
kiek moki?:D bet jauciu labai linksma jums ten :")
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → kirpykla
Julija, 17 wrote:Linai aciu o tu ten buvai?
nea.. as turiu savo kirpejuke mes su ja pakalbam visokiu nesamoniu ir ji vos gali mane kirpti nes visada zvengiam istisai
Linas, 20 wrote:Julija, 17 wrote:Linai aciu o tu ten buvai?
mano plaukai ne ilgi ir as gyvenu kaime todel moku tik 10 arba 8 na priklauso nuo to ko noriu todel kaina apibrezti sunku.
kaip pygiai bet tai gerai, nes as uzmokejau 80..tai zinai....cia taip nrm ..na palyginus su tavim tai labai brangiai
Linas> kaip minejo kaimuose,rajonuose pigiau gali apsikirti..zinoma visokiu kirpeju yra..
Paskutini karta kai kirpausi sumokejau 10litu.. o dabar eisiu pas kita paziuresim kiek paiims..
gal kas gali pasiulyt kur pasidaryt kokybiska chemini susukavima, noriu trupucio garbaneliu, blogiausia kad net neisivaizduoju kaip butent toks vadinasi.
Erika> nueini ir pasakai ka nori tada bus joms aisku ir padarys...
bet ne visur daro, ir ne visur kopkybiskai.
Erika, supanikuok ir nesismulkink..... "po britva" visus plaukus ir bus ramu..... ;D
eik eik, butu trumpi tai dar pagalvociau apie toki tavo pasiulyma
Tik neysizeisk, as juk pajuokavau..... :V
Nors.... juokas - dalykas rimtas.... ;D
o kur tu matai isizeidimo pozymi? as tai nepastebejau tokiu
nejau nieks nesidaret cheminio? kur daretes kiek mokejote?
o kur tu matai isizeidimo pozymi? as tai nepastebejau tokiu
Dariau as.... tik nelabai zinau ar tai "cheminiu" galima pavadinti..... nusikirpau plaukus "po nuliniu" ir visos bedos del plauku baigesi...... ;D
Erika, 21 wrote:o kur tu matai isizeidimo pozymi? as tai nepastebejau tokiu
Dariau as.... tik nelabai zinau ar tai "cheminiu" galima pavadinti..... nusikirpau plaukus "po nuliniu" ir visos bedos del plauku baigesi...... ;D
neikalbinek o tai ir as dar taip netycia padarysiu ;D
Erika, 21 wrote:o kur tu matai isizeidimo pozymi? as tai nepastebejau tokiu
> na gal problemu ir maziau su minimaliu plauku kiekiu ant galvos na (0 kirpimas) bet gi nera lb ispudingai atrodanti sukuosena
nemegstu skustagalviu
Sigitas, 25 wrote:Erika, 21 wrote:o kur tu matai isizeidimo pozymi? as tai nepastebejau tokiu
> na gal problemu ir maziau su minimaliu plauku kiekiu ant galvos na (0 kirpimas) bet gi nera lb ispudingai atrodanti sukuosena
Sigitas skustas bet geras
Nuskusti plaukai visai gera ir rimta sukuosena.... :V
As atsiauginau plaukus ir vel bedu kalnas... ;D
as dariausi ta chemini ir ne karta. bet namuose kirpykloj ne karta ne buvau tiesiog mam mano labai gera kirpeja, daug metu atidirbusi savo darba. ne tos siuolakines, kurios atsedi menesi kursuose ir dv zmones skriaust ;D uz tai dar ir miljonus ima
tai vat del to cheminio. pas ka dazyti plaukai(ypac blod) labai reikia atsargiai.siaip nesitikekit tu grazu garbanu kas turit lgesnius dazytus plaukus pamirskit. ilgiau palaikysit gausit toki BARANA ;D chemini pati darau bet tam kad plaukai geraiu atrodytu: puresni, ne taip riebaluojasi, blizga, sukuosena ilgiau laikosi daro man toki lengva. pris tai galvos neplaunui, plius dar kada suka plaukus sudrekia pienu. tai apsaugo plaukus.
Tomas, 25 wrote:D end G maciau tokia :V ispudingai atrodo ,o kaip kerpa nezinau
O čia kurioje planetoje ši vieta randasi? )
Milane b pamiršau gatvę senai buvo
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → kirpykla